Два големи кораба от руския Северен флот в Черно море

Русия изпрати 15 бойни кораба на проверка след обучение
Обновена: 17 апр 2021 18:23 | 17 апр 2021 18:22, Веселина Йорданова
169
Два големи кораба от руския Северен флот в Черно море
Снимка: БГНЕС, архив

Два големи десантни кораба от руския Северен флот преминаха днес през Босфора и навлязоха в Черно море, предаде ТАСС, като се позова на информиран източник.

По думите му това са "Александър Отраковски" и "Кондопога". По-рано бе съобщено, че на полигони в Крим и прилежащата му черноморска акватория има "проверка след зимния период на обучение на войските от Южния военен окръг" на Русия.

Освен подразделения на Черноморския флот в нея участва 58-а общовойскова армия. В събота под т.нар. Кримски мост в Черно море навлязоха 15 кораба от Каспийската флотилия, посочи ТАСС. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
6
 
5
 
! Отговори
! преди 3 години
Каспийската флотилия, как е доплувала?
109
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***, МНОГО ли са големи?ХАхахахахахаххахахаххахахахаааа
108
8
 
5
 
! Отговори
132 преди 3 години
Дано да не се стига до сериозни военни сблъсъци. Но ако има такава опасност, е време да се намесят Нато и Америка. Русия няма място на балканите и е време да остави Украйна да се развива отделно от нея, а не да ходи и да дрънка на оръжие.
107
4
 
12
 
! Отговори
мхм преди 3 години
по комунизъма се чакаше на опашки за всичко. всичко било стотинки, да ама заплатата и тя на земята. няма пари, само глад, мизеря. всички еднакво бедни и равни.само дето някои бяха по-равни и децата им ги пускаха държавно в чужбина а на нас обясняваха колко лош бил запада. Мошеници, наглеци и убийци на българския ум и елит (45та като са идвали на власт с оная червена напаст от Москва). Всичките са за бесилата
106
5
 
7
 
! Отговори
kiko преди 3 години
направо руснаците да почват от сега да похапват петрол. бил много калоричен.или по примера на северна корея да почват да изучават полезните корени.
105
7
 
8
 
! Отговори
kiko преди 3 години
санкции, санкции и пак санкции за червената напаст от североизток. Тея *** да се махат, никой не им иска комунизъма и мафията дето доведе половината свят до глад и мизеря.
104
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просото!!!Къде видя тия опашки за хляб,Вие вкой век сте живяли.Хляб добруджа26 ст.Типов15 ст.Общежитие 4 лв.Квартира 25,Кюфтетас гарнитура36 ст.Бензин 8 ст.Безплатнолечение.Доктора бди до леглото ти в тежките моменти.Карта 14 лв за 14 дена,пълен пансион.Трето дете не плаща нищо.Тетрадка3 ст,...домати8 ст...,даподължавам ли,бира 22 ст половинка,но истинска,тогава нямаше газираниаромати...Стига ли?
103
0
 
0
 
! Отговори
шпионин преди 3 години
До 77 имаш добър ник-нейм. 77 - регион Москва.
102
6
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
само гледай какво те чака,гадмръсна!..Всяко търпение си има граници!
101
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факти друг път. Чети истирия,бе урунгел червен.Ти знаеш колко ни струва дружбатас тая пропаднала държава? Като толкова примираш за Путин защо не се изселиш там , бе предател?
100
7
 
12
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
Американските кораби подвиха опашка и се върнаха позорно.Смелоста им стигна само до мраморно море и кръгом
99
14
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Всеки опит за величие на Русия винаги завършва с опашки за хляб!!!П. С.Абе, петолъчниците, помните ли, че по времето на най-справедливия строй и в НРБ имаше опашки за хляб?
98
5
 
5
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Мислете му гражданята ! Ко стане войнъ жа умрете от глад . Цените жа скочът до нибето.Ний на селу сме си добре.Имаме и едине и пиине.От глад няаа умрем.Лошото е чи сичкото михюз кадя избяга по градо от го мързи а работи на полето жа са прибере на селу.
97
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Задаването на война в Ч.Море, трябва ли да ни радва?
96
15
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
До анонимен 105Така е, обаче според крепостните Киевска Рус и Рассия са едно и също!Ерго, Рассия винаги е била срещу България!!!
95
6
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
До анонимен 103Ами събирах, събирах, и всички гласове заедно все ги изкарвам по-малко от гласовете само за ГЕРБ :)))
94
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не забравяйте, че отколешния ни враг е Киевска рус, не московското княжество. Заради нападенията на княз Светослав над България, страната отслабва и пада под византийска власт. Четете малко история
93
15
 
7
 
! Отговори
kiko преди 3 години
време е да идва НАТО и Американците и да разкарат тея *** оттук. Да си седят горе в ***, на който му е много свидна да ходи там.
92
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А сега гербав *** събери резултатите на малинов, костадинов, атака и бсп - ей ти ги русофилите. Разединени са, нямат стабилен лидер.
91
15
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До ха хаДа не стане така, че да ходим с визи до новата столица на Рассия Комсомолск на Амур, а новата и граница с Украйна да бъде Урал :)))