Димитър Бербатов обяви: Кандидатира се за президент на БФС

В неговия щаб влизат още Стилиян Петров и Мартин Петров
Обновена: 27 апр 2021 16:12 | 27 апр 2021 15:40, Красимир Ангелов
157

Снимки: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Най-добрият и успешен футболист в България през XXI век Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС, обяви самият той на специална пресконференция в БТА.

В екипа му влизат неговите бивши съотборници в националния отбор Стилиян Петров и Мартин Петров, както и Петър Величков и Борис Станков.

"Откривам моята кампания за президент на БФС. Мисля, че моментът е дошъл и започваме от днес, а ние сме почнали от доста преди това да работим активно”, заяви Бербо.

"Настъпвам в нова глава от своето професионално развитие. Решили сме да има симбиоза между футболни хора и хора, които са били дълго в бизнес управлението и знаят чисто административно как се случват нещата. Държа връзка със Стилиян Петров. Той ще бъде част от бъдещия Изпълком. Другият човек е Мартин Петров – радостен съм, че тези хора са в моя живот и продължаваме да поддържаме отношения и идеологията ни е сходна. Трябва да поемем отговорност за бъдещето на нашия футбол. От другата страна е Петър Величков, вече говорихте с него, с него намерихме общ език, в който си мисля, че е за доброто на българския футбол", заяви Димитър Бербатов.

"Имах привилегията да работя с най-добрия треньор - Сър Алекс. Той казваше, че подборът на екипа е най-важен по пътя към успеха. Знаете кой съм и какво съм направил. Вече настъпвам в нова глава от моето кариерно развитие. Решихме да има симбиоза между футболни хора и хора, които са били дълго време в бизнеса".

Какво още каза Димитър Бербатов за своята кандидатура четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
1
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
Обратно в благоедградкото село и никога повече на ул."Оборище" да си паркира каруцата на тротоара, селака!
120
0
 
2
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
Аз я подкрепрм българино!-:) А ти? Стига вече стари мутри И в БСФС!Както и в управлението на държавата ни! Са изхвърлим от властта и Борисов бившето борче! И Михайлов оял се с години с власт и пари,както на времето батато Славков!-:) Незаменими хора няма! Ти си виновен,че го позволяваш !Дай вече път на новото!
119
0
 
2
 
! Отговори
джави преди 2 години
Просто не е за този пост.Амбициозен до посиняване.
118
0
 
2
 
! Отговори
ЕГАТИ преди 2 години
До Анонименто щото барби белото не е с присадена коса...едно просто парче без средно...
117
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Онзи с присадената ливада на главата щом чу, че Бербатов се кандидатира за шеф на БФС, веднага си оттегли оставката и хукна да става пак председател на футболния съюз! Нали ти поискаха оставката за некадърност, бре Боби! Цяла петилетка който не ни хвана, той не ни би! А последните 2 години ни биеха като тъпан и премиерът лично те изрита! Много си нагъл, да знаеш!
116
0
 
1
 
! Отговори
4epa преди 2 години
4OВЕК САМ КАКВО СИ НАПРАВИ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ - ЕЙ БЕРБО ЩО ТИ ТРЕБЕ ДА СИ СЛАГАШ ЗДРАВА ГЛАВА О ТРЪНЕ- МЛАД СИ ПАРИ ТИ ДАЛ ГОСПОД А ТИ СИ ТРЪГНАЛ ДА ОПРАВЯШ МАФИЯТА - ЩЕ ВЗЕМЕ ВЕНЦИ СТЕФАНОВ ДА СЕ ГЪТНЕ ДА ТИ ТЕЖИ НА СЪВЕСТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
115
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има светци,които са били грешни ,но с покаянието и делата им се приемат като примери в религията ни. Ако брат ми и баща ми направят нещо нередно,аз ли съм виновен.Бербатов е ръководител на най-успешната фондация,която помага на над хиляда деца да се развият.Бербатов е един от най-успешните футболисти в света,има вишо образование и има лиценз за треньор и винаги е спазвал законите.Какво повече искате.
114
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бащата на Бербатов е лежал в затвор заради изнасилване,брат му го хванаха 2 пъти с др0га(к0каин),а майка му дето рева да не го бият цесекарите...Та човек от такава рода и който избира Фулам пред Ювентус,който си избира да лежи пред това да играе за националния...и да има претенци за БФС е аман от нагли дезертьори.
113
3
 
4
 
! Отговори
Хххъ преди 2 години
Триковете на Боби, венци-свинята и киро-каптагонеца в действие да олюват
112
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Харесва ми идеята.Успех !
111
3
 
5
 
! Отговори
ЕГАТИ преди 2 години
смешно е лигата/групата да се назовава на име на хазартна фирма. мито белото харесва това.
110
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мартин Петров щял да отговаря за финансите.Имал се с хора от банковите среди.
109
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Под ръководството на Четвъртите в света-Б.Михайлов,Й.Лечков,Костадинов,Балъков ,Стоичков станахме 4ти на Балканите.От 4те на Балканите -Бербатов,и Петрови очакваме да станем 144 в света.Потенциал за това място има ,и дано не се провалят и да ни пратят сред последните,някъде около 204 място!
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако иска да стане шеф на МФС одма го вземаме .
107
2
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
"Настъпвам в нова глава от своето професионално развитие.Искам превод на български,преди да е станал шеф на БФС,защото после го отлюспвам съвсем.
106
0
 
14
 
! Отговори
Аз преди 2 години
радвам се за тази група. време е онези мутри на славия и тем подобно да бъдат изгонени по демократичен начин през официалната врата. тези от 1994 е време да се разкарат. Давй Митко ние сме с вас.
105
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интелигентно момче е, ще се справи.Алтернативите са Порточанов или вицето на Михайлов, в случай, че си искате батака, в който е футбола ни в момента.
104
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Също и такъв който си боядисва косата.Не му е чиста съвеста.
103
2
 
7
 
! Отговори
Лапачка преди 2 години
Мъж с перука видиш ли - бегай далеч.
102
0
 
5
 
! Отговори
До 109 преди 2 години
Мартин Петров не го обра банката.