Обявиха официално от какво е починал принц Филип

Пише го в смъртен акт , публикуван на 4 май
5 май 2021 15:36, Петя Славова
21
Обявиха официално от какво е починал принц Филип
Снимка: БГНЕС

Месец след смъртта на принц Филип истинската причина за смъртта му беше разкрита чрез смъртния му акт. Публикуван този вторник, 4 май, актът разкрива, че съпругът на кралица Елизабет Втора не е страдал от никаква болест.

9 април 2021 г. е дата, която феновете на британските кралски особи никога няма да забравят. На този ден принц Филип почина на 99-годишна възраст. Хоспитализиран няколко седмици по-рано поради за сърдечна операция, той почина до съпругата си, кралица Елизабет II в замъка Уиндзор. Според официалното изявление, написано от Бъкингамския дворец, той си е "отишъл в мир" сутринта.

Още по темата

И докато информацията беше във всички новини, причината за смъртта му никога не беше спомената. Смъртният му акт, беше разкрит от Daily Telegraph. В написаниат от сър Хю Томас акт, ръководител на кралското медицинско заведение, научаваме, че бащата на Чарлз, Ан, Андрю и Едуард е бил починал от „старост“. Както се посочва в списанието, това заключение се приема, ако пациентът е на възраст над 80 години и лекуващият лекар дълго време наблюдава постепенен спад в здравето му, предава БГНЕС.

Това описание също така означава, че никоя друга посочена болест или нараняване не е допринесла за смъртта на принц Филип. Нито сърдечната болест, която го е принудила да се подложи на операция само седмици преди смъртта му. Кончината е записана от Royal Borough of Windsor and Maidenhead от неговия частен секретар, Арчи Милър-Бейкуел, на 13 април, четири дни след смъртта му.

Във въпросното свидетелство за кончината му, принц Филип е споменат с пълното си име. Смъртният акт е представен по следния начин: "Негово Кралско Височество принц Филип, херцог на Единбург, известен преди като принц на Гърция и Дания, известен преди като Филип Маунтбатън." Също така се посочва професията му на морски офицер, с кариера, с която съпругът на кралицата беше изключително горд. Точно както всичко, което е постигнал от присъединяването си към клана Уиндзор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и в България може да се впише като причина за смъртта "старост", но не и според "експертите" от медиите.За тях всеки е "безсмъртен" до доказване на противното.
14
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонименне си съвсем прав!С възрастта ВСИЧКИ органи се износват и постепенно стават НЕГОДНИ за "употреба".Просто престават да действат...Така че на "пътника" НЕ са му необходими някакви "външни фактори", като .."коковид 199" примерно..
13
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болест като "старост" няма.Старите хора умират от нещо друго, но не и от старост. Друг е въпроса, че болестите при старите са повече и по-тежки.
12
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
язък!...демек, жалко!-Да доживее чиляк до 99 и да фане да капладиса...Лоша работа....Но ако оставим шегата и минем към ..майтапа,наистина си е отишъл преждевременно.Защото както Сам Господ е разпоредил след Потопа:-"Понеже в БЛУЖДАЕНЕТО си човек е пръст,дните му ще бъдат 120 години!"..../дай Боже всекиму !/А на тия,които ще кажат:-"Тоя беше рептил бе!",ще отговоря:-НИЕ ВСИЧКИ НОСИМ РЕПТИЛСКИ гени,защото сме техни наследници!..Кой повече,кой по-малко..За това има зверове сред нас,но
11
1
 
1
 
! Отговори
Иван преди 2 години
"написаниат" ? Петя... сериозно ...
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Операцията му е помогнала но и 99 години не са малко. А заключението е повече от смешно. Можеше да напишат че е починал в цветуща младост и крепко здраве. 99 години за човек не са причина да почине. Тепърва живота е пред него. Абе рептилски работи.
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Хоспитализиран няколко седмици по-рано поради за сърдечна операция..."Невероятно изказване! Калинки малинки малинки калинки, всички мисерочки сте еднакви... Същите сте като българските избиратели! "Умни", та "преумни"!
8
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На сто години и чак се чудят от какво може да еОрганизма на човек е като двигател на кола в един момент сдава багажа от многото километри
7
4
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Къде изчезна Ковид 19 или от него не се разболяват кралските особи?
6
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почина от ваксината,ама айде-ще се направим ,че вярваме
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В статията пише, че почива до Елизабет 2, неговата съпруга!!!!!?????Извинете, но официално Елизабет 2 е жива! Ако не е грешка написаното, означава че ни се показва двойник!Оправете статията, че ще спретнете дипломатически скандал!
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 4Айде стига си писал глупости ...
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мислех, че от красота.
2
4
 
20
 
! Отговори
Дико Пепев преди 2 години
Бе и аз се чудя, такъв младеж, толкова внезапно... Какво ли ще да е?
1
3
 
38
 
! Отговори
Цецо преди 2 години
Дай Боже всекиму да доживее до толкова дълбоки старини!