Джоузеф Диксън ли ще е новият собственик на Левски?

Той е приближен до кувейтското кралско семейство
Обновена: 28 май 2021 15:00 | 28 май 2021 14:52, Александър Попов
28
Джоузеф Диксън ли ще е новият собственик на Левски?
Снимка: БГНЕС

Британският бизнесмен Джоузеф Диксън е на път да придобие акциите на Левски, твърди Gong.bg. Това е английският предприемач, когото бе анонсиран от Наско Сираков, пише Gol.bg.

Диксън е приближен до кувейтското кралско семейство. Очаква се прехвърлянето на собствеността на "сините" да се извърши до десетина дни.

Припомняме, че Сираков съобщи, че бъдещият нов собственик на Левски има намерение да изчисти задълженията и да изгради нов стадион.

След като се подпише договорът Диксън ще даде пресконференция, на която ще обяви намеренията си. Очаква се бизнесменът да назове и човека, който го е довел в България. Едно е сигурно - за сделката не е съдействал бивш собственик на Левски.

Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев заяви, че Управителният съвет и Надзорният съвет на Левски вчера са провели среща с евентуалния нов собственик на клуба.

„Вчера Управителният и Надзорният съвет на ПФК Левски проведоха среща с евентуалния нов собственик на клуба. Коментираха се бъдещите планове и най-важното за всички левскари – ясни гаранции за инвестиционните намерения и опазването на идентичността и традициите на клуба“, написа Ганев във Фейсбук.

“Крайното решение остава на Наско Сираков. То касае акциите, а не едно или друго решение на УС или НС. Разговорите ще продължат. Гледат се още и документи. Водещото не е колко дни броим до сделката, а да се вземе правилното решение“, добави той.

Всичко за Левски четете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: ЛевскиДжоузеф Диксън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле мале.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Путин да купи Левски все ще е тая.
21
1
 
5
 
! Отговори
Дико Сашев преди 2 години
Срам за Наско Сираков, жалко за Левски. Криминален собственик, който не смее да се покаже публично, а се крие зад фалшиво поставено лице. Този филми вече сме го гледали. Левски върви уверено по стъпките на ЦСКА.
20
0
 
2
 
! Отговори
Атанас преди 2 години
Този не беше ли футболист който около 2012 мина на проби в ЦСКА-то, ама Стойчо не го хареса ? Ми ако е той, кога е станал бизнесмен и такъв крупен предприемач за какъвто го представят, май беше 89 набор.... ? Нещо намирисва на младия купувач на Кремиковци дето така го купи че сега го няма и само подивели кучета се разхождат там ... :-(
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано не съм прав, ама пак е някакъв кьорфишек това. Всеки разумен инвеститор би купил отбор от Чемпионшип и ще печели повече отколкото с нашите грандове. Тук няма бизнес логика, просто се изливат едни пари от мутрите в жалкото ни първенство.
18
2
 
3
 
! Отговори
Левскар преди 2 години
Сега като вземем Меси и Кейн, влизаме в тройката следващата година! Супер!
17
1
 
2
 
! Отговори
vlady преди 2 години
До АнонименИстинските фенове на Левски не гласуват - лишени са от свобода. Държавата се грижи достатъчно за тях - бяха ремонтирани голям брой сборища на левскари и бяха построени нови примерно във Враца и Дебелт, започва строежът на ново левскарско сборище в Самораново близо до Дупница.
16
0
 
3
 
! Отговори
malart преди 2 години
Джоусеф Диксън пуши ли пура? Че и в ЦСКА по времето на мъдреца Лупи идва един с една пура и свърши работа за пет стинки. Демек това е кьорфишек. Може да има някакъв измамник с това име, но нищо повече. Звучи несериозно и е новина за слабоумни фенове, зависими от дрога и алкохол
15
0
 
1
 
! Отговори
Кире преди 2 години
Един мъдър човек е каза, че "Парите не смърдят". Ако някой има по-стойностна оферта да се заяви. Ако не Бай-Бай Левски.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нишката пак към Москва води. Но хората като прочетат англичанин и си мислят друго. Да, ама не!
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да залъжем електората, че Левски е спасен, за да не накажат левскарите Тиквата, която им прати отбора в трета лига.
12
8
 
3
 
! Отговори
Бико преди 2 години
Дано да ни тръгне с новия западен бизнесмен. Те знаят как да си влагат парите и как да печелят. Левски е златна мина,ако се управлява умно. Стадионът ще се пука по шевовете си от публика. Напред и нагоре ЛЕВСКАРИ!.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
fake news. offshorna mafia.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човекът е известен в целия свят. Името му е John Smith.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
предния ***.. Може да закриете българския футбол нема файда от него освен че се перат пари
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредния престъпник или поставено лице на престъпник. Феновете на нашите отбори трябва да разберат че докато ги финансират такива нищо хубаво няма да се случи с футбола.
7
0
 
14
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Абе казах ви аз че пак в Дубай ще се върнат акциите
6
1
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Да не е Лоурънс Дейвис новият собственик? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
5
1
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахаааа, тоя е като "човекът с пурата" на Лупи :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Леевски да търсят телефона на Баба Дора - синдичката :)))))))))))))))))))))))))))
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не бе Мистър Джингс