Джоузеф Диксън ли ще е новият собственик на Левски?

Той е приближен до кувейтското кралско семейство
Обновена: 28 май 2021 15:00 | 28 май 2021 14:52, Александър Попов
28
Джоузеф Диксън ли ще е новият собственик на Левски?
Снимка: БГНЕС

Британският бизнесмен Джоузеф Диксън е на път да придобие акциите на Левски, твърди Gong.bg. Това е английският предприемач, когото бе анонсиран от Наско Сираков, пише Gol.bg.

Диксън е приближен до кувейтското кралско семейство. Очаква се прехвърлянето на собствеността на "сините" да се извърши до десетина дни.

Припомняме, че Сираков съобщи, че бъдещият нов собственик на Левски има намерение да изчисти задълженията и да изгради нов стадион.

След като се подпише договорът Диксън ще даде пресконференция, на която ще обяви намеренията си. Очаква се бизнесменът да назове и човека, който го е довел в България. Едно е сигурно - за сделката не е съдействал бивш собственик на Левски.

Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев заяви, че Управителният съвет и Надзорният съвет на Левски вчера са провели среща с евентуалния нов собственик на клуба.

„Вчера Управителният и Надзорният съвет на ПФК Левски проведоха среща с евентуалния нов собственик на клуба. Коментираха се бъдещите планове и най-важното за всички левскари – ясни гаранции за инвестиционните намерения и опазването на идентичността и традициите на клуба“, написа Ганев във Фейсбук.

“Крайното решение остава на Наско Сираков. То касае акциите, а не едно или друго решение на УС или НС. Разговорите ще продължат. Гледат се още и документи. Водещото не е колко дни броим до сделката, а да се вземе правилното решение“, добави той.

Всичко за Левски четете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: левскиДжоузеф Диксън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
10
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Диксън казал че му се е обадил един със селски акцент инициали бмб и казал да взема Левски защото щял да го вози с 200
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ajde otnovo parite ot Emiratite,ha ha ha ko stava ogledal se Ilia pak v tia, he he he
1
2
 
26
 
! Отговори
Гунди преди 2 години
Надай се к-ре на пияни жени !! Поредният международен мошеник !