Хванаха 11 кг хероин в камион на Капитан Андреево

Дрогата била в турски ТИР, пътуващ Финландия
31 май 2021 22:05, Анисия Иванова
25
Хванаха 11 кг хероин в камион на Капитан Андреево
Снимка: Агенция "Митници"

Митническите служители откриха 10.930 кг хероин при проверка на товарен автомобил на МП Капитан Андреево, съобщиха от Агенция "Митници".

На 29 май в малките часове на нощта на митническия пункт пристига товарен автомобил с турска регистрация, управляван от турски гражданин, превозващ стока от Турция за Финландия.

Митническите служители селектират камиона за щателна митническа проверка, при която в шофьорската кабина са открити 20 пакета, съдържащи светлобежово прахообразно вещество. При направения полеви наркотест веществото е реагирало като хероин. Общото бруто тегло на открития наркотик е 10.930 кг на стойност 983 700 лева по цени за нуждите на съдебната система.

По случая е образувано досъдебно производство от разследващ митнически инспектор под надзора на Окръжна прокуратура –Хасково.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разрежда се с малко вода и такоаа за болки се пие. Кво толкова,то не може всеки път да се ходи до дилъри.
4
2
 
2
 
! Отговори
Бек преди 2 години
Щот след 11 кг... са минали 1011 кг...И питаш...
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е що ся спряха на джангалите херцата? Некой не си е платил или?
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много е странно да превозваш хероин в кабината. Може би си е мислил, че тъй като мястото не е подходящо, никой няма да погледне даже, ще си кажат, надали е такъв ***, ама това става първите 2-3 пъти, а първите 2-3 пъти са били преди 30 години.
1
2
 
5
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Еми браво -показна акция, даже ювелирна бих казал за мвр и митничатите.Месечно минават стотици кила дрога, талибани и необмитени стоки през родната Българийка.Те хванали 11кила-все пак трЕбе да се отчита дейност...щА с тия 300кила кокаин в Студ.град от миналата година кво стана?изгорихме ги в пещите на Кремиковци, дето го нарязохме и изнесохме,или милиони кока милицията ги осребри по мрежата,че бая пари са това.С кило кока баретата участвала в акция се пенсионира млад.Подслушвайте ме още ;)