Вучич: Чрез Косово искат да разрушат цяла Сърбия

Било му смешно като чуе, че малка България блокира Македония
2 юни 2021 12:43, Нели Христова
122
Вучич: Чрез Косово искат да разрушат цяла Сърбия
Снимка: БГНЕС

Президентът на Сърбия Александър Вучич казва, че Западът му оказва натиск да признае Косово и знае, че ако го направи, ще го обявят за визионер, но накрая ще свърши като премиера на Република Северна Македония Зоран Заев, който смени името на страната си с Преспанския договор, но не получи нищо от ЕС, пише македонският сайт "Нетпрес", като цитира телевизионно интервю на президента.

"Чрез Косово искат да разрушат цяла Сърбия и това не е далеч от истината. Ще ви говорят, че най-модерните политици са онези, които приемат независимостта на Косово, а Сърбия не получава нищо. Или да ме представят добре по вестниците и да свърша като Зоран Заев с историята с Преспанския договор. Човекът не знае какво да прави със себе си, тъй като не искат да започнат присъединителни преговори с него. И аз не знам защо", е цитиран да казва Вучич.

Сръбският президент добавя, че винаги му е смешно когато чуе, че малка страна като България блокира Македония за ЕС, съобщи БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
15
 
! Отговори
Роко преди 2 години
Сърби я ,Сърбия....
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оплачи се на оня,дето от десетина години ви дарява с ръждясали военни машини.Е, онези дни ви подари едни валяци-Т 72 от времето на Брежнев.
26
1
 
24
 
! Отговори
Krom преди 2 години
Ами като ти стане твърде смешно, спомни си Сливница и ще ти мине! Но така е, пудела на Путин изнагля максимално. Е, всяко нещо с времето си. Безсилието да пробута протежето си, т.н. Северна Македония като претоплена сръбска скара в ЕС води до смях. Бива!
25
4
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Сръбе на връбе, по 5 на нож!!!
24
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен13 Сърбите никога няма да простят на НАТО нападенията.Вучич се опитва да лавира между ЕС,Русия и САЩ.Много ще му е трудно.Не иска да влиза във военен съюз,но иска ЕС.А за месенето им в делата на РСМ,ако аз имам ясна позиция в главата си,никой не може да ми повлияе...явно при макетата не е така
23
2
 
17
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен13За каква сръбска музика говориш, значи? Не виждаш ли, че са окрали македонските ритми...Сърби и музика - две противоположни неща! Те мислят само за пари и нищо друго няма значение...Прави си греховете и после си поплачи - ще ти мине! - това са сърбите! Вечните хленчещи хаплювци, нямащи идея от изкуство, душа и т.н. - демек парцали ци.га.нск.и...
22
3
 
24
 
! Отговори
пена преди 2 години
По-големи бо*луци от сърбите няма! Да ходят да цункат за*ника на Путин и да си живеят в мизерия...
21
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти къде го чyкaш, то къде се пyка. Биеш по северномакедонците, а се обаждат сърбите.
20
2
 
14
 
! Отговори
Рамбооо преди 2 години
Някой се стреми на Балканите да пламне омраза с последващи военни действия.
19
0
 
32
 
! Отговори
3M преди 2 години
А когато сърбия върне и заграбените съседни земи съответно на България и Унгария, тогава какво ще остане от нея? Та за големина ми говори тоз...
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТАКА Е.КОСОВО Е ИЗКОННА СРЪБСКА ЗЕМЯ.АВИЕ ЗАЩО ЛАМТИТЕ ЗА БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ И КОНФИСКУВАХТЕ ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ ЧРЕЗ НЬОЙСКИЯ ДОГОВОР ПОДИСАН ОТ СТРАНИТЕ,КОИТО СЕГА ВИ ПРАВЯТ МРЪСНО?!!
17
0
 
18
 
! Отговори
Рамбооо преди 2 години
Този *** се съюзява с македонците против нас.Тръбите на руския газ за Сърбия преминават през българска територия. Той много се величае, че ще изгради Велика Сърбия и затова ние българите сме му мънички.Историята е показател за нещо друго и различно.
16
0
 
18
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен10Те винаги са се репчили към нас, от самото ни освобождение, даже преди това Сърбия е предавала нашите бунтовници на тяхна територия на турските власти...Проблемът беше Русия и Гърция, но нещата се променят...Русия вече не е заплаха, а Гърция не може повече да лежи на античността...Важното е да имаме истински политици, а не мижи да те лажим подлизурки...Господ дава, но в кошара не вкарва!
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Србе на врбе. Да ни връщат изконните български земи , населени и сега с българи около Пирот, Цариброд, Босилеград. Иначе врътваме крана на Газопровода и на членство в ЕС...
14
6
 
10
 
! Отговори
няма такъв преди 2 години
Смятай тиквата кат падна, как им стана широко около врата. Гаранция банкянския ако беше още актуален, тоз *** щеше да са извинява 48 часа по вс балкански медии. Пари слагам. Нищо, ся с "новите" мой поне един концерт да опънат.. Смях и пародия сме!
13
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малка България спира Северна македония, казано от Сърбия??? Я да се подредим по големина, започвайки от най-големия. -> България, Сърбия, Северна македония.
12
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога не съм вярвал ,че сърбите са били толкова прости. А ги уважавах, страхотна музика имат. Сега са пуделът н Путин в Европа и ще се свият скоро до Београдскиот санджак...
11
0
 
4
 
! Отговори
същия преди 2 години
Турил си ****ала обратна за премиер да е толерантен, *** не щял да разваля патриархата. Влязъл е с кайсиите, *** са въртиш и по-зле става. Даже не усети ко подписа при перуката в бялата къщурка, льохман. Почивай, не си усложнявай да лаеш срещу единствените дето ва ненавиждат, ама биха помогнали. Щот не знам някой да ва обича, ама и биха ва натиснали в калта.
10
0
 
23
 
! Отговори
expert преди 2 години
Тоя ***, иска ли Сърбия да стане още по-малка , не се сега е голяма...подпира самочувствие с руските жестове?...ще го оредим това за малката Сърбия.. и без това има да прибираме едни територии от там!!!
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на мен ми е смешно когато ептем малка страна като Сърбия почне да се репчи, ама на - Вучето го прави. Евентуалното влизане на Македония в ЕС и дори почването на преговори, тоя синдром ще го задълбочи и всички на Балканите ще започнат да се репчат. Македония дори вече започна влизайки само в НАТО!