Вучич: Чрез Косово искат да разрушат цяла Сърбия

Било му смешно като чуе, че малка България блокира Македония
2 юни 2021 12:43, Нели Христова
122
Вучич: Чрез Косово искат да разрушат цяла Сърбия
Снимка: БГНЕС

Президентът на Сърбия Александър Вучич казва, че Западът му оказва натиск да признае Косово и знае, че ако го направи, ще го обявят за визионер, но накрая ще свърши като премиера на Република Северна Македония Зоран Заев, който смени името на страната си с Преспанския договор, но не получи нищо от ЕС, пише македонският сайт "Нетпрес", като цитира телевизионно интервю на президента.

"Чрез Косово искат да разрушат цяла Сърбия и това не е далеч от истината. Ще ви говорят, че най-модерните политици са онези, които приемат независимостта на Косово, а Сърбия не получава нищо. Или да ме представят добре по вестниците и да свърша като Зоран Заев с историята с Преспанския договор. Човекът не знае какво да прави със себе си, тъй като не искат да започнат присъединителни преговори с него. И аз не знам защо", е цитиран да казва Вучич.

Сръбският президент добавя, че винаги му е смешно когато чуе, че малка страна като България блокира Македония за ЕС, съобщи БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
28
 
! Отговори
Диана преди 2 години
България е малка, но не крадлива като Сърбия, намъкнала се на Балканския полуостров под наем и ограбила половината българска територия благодарение на външни сили, разбира се...Е, сега ще си плащат подаръците!...Те са толкова нещастни, че сами нищо не могат да постигнат - все някой им дава нещо на жалките те...Вижте ги как плачкат, не бъдете толкова лоши , подхвърлете им някоя земица там...А за Македония може и да си платят по-скъпо отколкото изобщо може да си представи бедната им фантазия...
7
4
 
22
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
През тито и и милошевич до кучич, сърбогъзия се управлява от прикрити хомоси с фобии и психически проблеми, но има още накъде да се смалява.!.
6
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха, малка България спира Македония, а "голяма" Сърбия дори няма думата... АХАХАХАХ!!! Свинчо пак обърка реториката!
5
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали не иска още една Сливница!!? Че всичките мизерии в Македония сърбите ги мътят!
4
3
 
34
 
! Отговори
маке ти сръпска преди 2 години
Кое ти е смешно бе ***? Като снимаха сина ти как перка бело с черногорските килъри мълча 2 седмици. Не са пръй на тарикат, който лае срещу България не прокопсва дълго, маке ти шовинистка! Ше подписваш кот ти дадът и си трайкаш. Малка Бг, ама тичкаш в Евксиноград при Боко кат свирне? А Ниш-Димитровград да кажеш нещо за изпълнителя кой е? Трай недей буча неподготвен. И на тръбата та покани нашия да въртиш крана. Ше мълчите и кот ви кажат, не сте в позиция да изисквате и никога не сте били!
3
1
 
13
 
! Отговори
1234 преди 2 години
Същото е тук и чрез дпс.....и дефакто успяха. Защото те са единствената етническа партия , която 30 г се възползва от лукса да няма наказателен вот срещу нея. Знае си 10 пр комисион и това е. Др бг партии се появяват изчезват търпят наказателен вот. ДПС е вечна до последния етнически българин
2
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се безпокой. Като ви дойде времето, след 100 години, и вас ще блокираме. Нали сме малки, а вие големи.
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прасчо накрая ще настъпи и той мотиката като Мустачко.