Филип Киркоров обявен за заплаха за националната сигурност на Украйна

Причината за включването му в черния списък не се посочва
24 юни 2021 13:50, Елка Василева
97
Филип Киркоров обявен за заплаха за националната сигурност на Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Руският певец Филип Киркоров е включен в списък на лицата, които представляват заплаха за националната сигурност на Украйна.

Това е направено от украинското министерство на културата и информационната политика по искане на Службата за сигурност на Украйна, предаде ТАСС.

Причините за включването на Филип Киркоров в черния списък не се уточняват.

Отсега нататък програми с негово участие няма да се показват по украинските телевизии.

Народният артист на Русия, Украйна и Молдова Филип Киркоров, както самият той казва, е „делил една сцена и телевизионен ефир“ с настоящия украински президент Володимир Зеленски. Певецът е казвал също така, че двамата със Зеленски са били близки приятели. Званието народен артист на Украйна Киркоров прие от тогавашния украински президент Виктор Юшченко. През 2008 г. Киркоров представи на „Евровизия“ украинската певица Ани Лорак, която зае второто място.

Освен Киркоров в обновения списък са имената на 201 дейци на културата, посочва още руската агенция. От него не са махнати имената на починали артисти като Йосиф Кобзон.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киркиров е арменец, но си е наш български гражданин, не го тормозете ,а Кобзон имаше прекрасни песни за ВСВ и други, бог да го прости!
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен щом се плашите от певци какво ще стане с артистите като снимат филми по действителни случай като в одеса
57
4
 
5
 
! Отговори
до 51/44 преди 2 години
2 милиона украинци работят в Русия, а относно защо не се тълпят към Русия ми простичко е, трябва да се избесеш както нашите турци навремето целите семейства, защото който остане ще е белязан от хунтата. На теб като ти харесва САЩ що не си заминал. Не опростявай нещата на махленско ниво. А за живота в Украина съм го видял и 2014 та виждам го и сега. Не гледай руски данни ,виж техните колко са плащали за битова газ и горива тогава и сега.
56
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 57Русия е измислена държава-крадец .Първата украинска държава е създадена под името Киевска Рус на територията на днешна Украйна.Славяните на север от Киевска Рус по-късно създават държава като открадват името Рус от украинците .
55
3
 
1
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 2 години
Е, ча па толкоз да е грозен!
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 55Киркоров е арменец,не е евреин.
53
3
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Украйна и Македония доста си приличат-измислени държави, с шантаво население.
52
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България трябва да последва примера на Украйна и да забрани на тоя па ля чо да влиза на българска територия.
51
7
 
2
 
! Отговори
. преди 2 години
Киркоров е евреин ешкенази и спокойно може да обвини Украйна пред света в антисемитизъм ;)
50
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно щото пее фалшиво и ти иде да се гръъмнеш, като го чуеш?
49
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ердоган спомена в интервю че Крим го чака съдбата на Нагорни Карабах от което кремълските бандити получиха обриви на задниците си.
48
4
 
3
 
! Отговори
до 47 преди 2 години
До до 44 --- то според твойте фейкова информация, трябваше да има непрекъснат поток от украинци преселващи се в процъфтяваща Русия, само че няма.
47
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички путинисти на амбразурата да защитават г.ея, немедленно...
46
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинският журналист Гордон, който обича да дава интервюта по руските пропагандистки телевизии и обикновено ги изкарва извън нерви, а руските пропагандисти си мислят че са го надприказвали вчера спомена по повод на руската кампания да заселва руснаци в Крим с цел обръщане на етническия състав на полуострова, руснаците да не влагат пари в Крим защото ще загубят всичко когато Крим стане отново украински и всеки руснак преселен там ще трябва да си ходи обратно в селото откъдето е дошъл.
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Урките задминаха по тъпотия онзи наш лозунг от близкото минало "Рейган-враг номер 1 на Тутраканската селищна система"
44
1
 
3
 
! Отговори
до 44 преди 2 години
лелеее смех, абе пич аз съм волейболист аматьорски клуб ,но си ходим в Украина на турнирчета, Одеса, Куев Лвов, е аз го виждам с очите си бе, онези украинчетата като дойдат във Варна и очичките им на 16 оцъклени. Хайде стига с и ми приказвал руска пропаганда. Видял съм и го пиша.
43
0
 
6
 
! Отговори
Поредната преди 2 години
Тъпота извършена напоследък. Не отива на добре тая планета. Много болни мозъци в управлението на света навлязоха. Кашата се сгъстява.
42
1
 
5
 
! Отговори
до 27 преди 2 години
аххааа гледай ти какъв криминален престъпник бил наш Филип. Тайно скача оградите реже телове и прави нелегални концерти....опомни се бе принципния. И като в крим са украинци кво лошо има да попее на украинците дето са окупирани, да им утоли мъкатата по Слава Украину...... хаха
41
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 43 Информацията ти е от глупавата руска пропаганда. В Украйна стандарта на живот е доста над този в Русия. Дори заплатите и пенсиите им са по-високи от руските а цените са по-ниски от тези в Русия.
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако запада целеше да унижи Путин за 7 години щяха Украина цвете фа я направят, хем да покажат на руснаците че може да се живее по добре от тях хем да ги стимулира да търсят сметка на Путин що в Украина е по хубаво. Е да да ама не. Двойни цени, безраборица, пътища няма, цели отрасли спрени, няма за кого да проузвеждат. И само един гол национализъм почти като македонския