Филип Киркоров обявен за заплаха за националната сигурност на Украйна

Причината за включването му в черния списък не се посочва
24 юни 2021 13:50, Елка Василева
97
Филип Киркоров обявен за заплаха за националната сигурност на Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Руският певец Филип Киркоров е включен в списък на лицата, които представляват заплаха за националната сигурност на Украйна.

Това е направено от украинското министерство на културата и информационната политика по искане на Службата за сигурност на Украйна, предаде ТАСС.

Причините за включването на Филип Киркоров в черния списък не се уточняват.

Отсега нататък програми с негово участие няма да се показват по украинските телевизии.

Народният артист на Русия, Украйна и Молдова Филип Киркоров, както самият той казва, е „делил една сцена и телевизионен ефир“ с настоящия украински президент Володимир Зеленски. Певецът е казвал също така, че двамата със Зеленски са били близки приятели. Званието народен артист на Украйна Киркоров прие от тогавашния украински президент Виктор Юшченко. През 2008 г. Киркоров представи на „Евровизия“ украинската певица Ани Лорак, която зае второто място.

Освен Киркоров в обновения списък са имената на 201 дейци на културата, посочва още руската агенция. От него не са махнати имената на починали артисти като Йосиф Кобзон.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не ги е заплашил украинците, че ще ги гримира?
78
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този oxлюв кой го бръсне за нещо, та пишат цяла статия за него? Ай сиктир.
77
0
 
3
 
! Отговори
БРАВО преди 2 години
а БГ кога ще обяви *** за врагове на народа особено тия дето живуркат у наспредателите
76
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Укрофашистите отдавна не са в приятелски отношения с главния си мозък, ама сега вече направо започнаха война срещу него!
75
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъ наистинъ е многу страшен, ве! Шъ изкара акъла на, бабките, лелкит, каките и бремените в Окраина! -))))
74
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славяните сме от Брозовата епоха в Европа, като в миналото териториите на славяните са били доста по-големи и по на запад, чак до Берлин включително, а на юг до северна Италия включително(тогава са били феодални владения,а не държава Италия) и чак до 18 век се е говорило и писало на славянски език там. Немците са смесени - немци и процент славяни, до днес има общности говорещи славянски езици в Германия,но са вече на изчезване.На изток - територията на Русия и част от Азия,също са били славянски
73
6
 
25
 
! Отговори
Agent provocateur преди 2 години
Фашистката хунта в Куев отново превъртя.
72
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте и старите снимки от останките на измисления уж "тракийски" Севтополис,та това е типична средновековна сграда в правилни форми и дори разпределението на помещенията си прилича толкова много с разпределението на помещенията в българските дворци от Плиска,Преслав,Велико Търново,че няма накъде повече,а кръглите постройки,гробници,също са типични за голям дял при славянските племена , погледнете и древните находки в гробниците,колко много приличат на тези от териториите на славянските поселения
71
0
 
2
 
! Отговори
Кхан Уй до 69 преди 2 години
Казва се ДОСТА бе прабългарино..тц тц тц..колко луди роди това безвремие!
70
2
 
6
 
! Отговори
Сланина и дзурла! преди 2 години
Султана Байдън на територията на края го е поръчал!
69
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До СигурноМоже да е клоун, но е наш български клоун или по-точно българо-арменски и по-добре да не го закачаме !
68
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този геронтофил не е руснак, арменец е, но се изживява като руснак и редовно забравя как се говори на българския език, нищо, че е отрасъл в България. И, не е единствения урадливЦ, знам един сбабикьосан, който е още по-гнусяв..., а и други, които се изживяват като руси....ама, не са съвсем.
67
5
 
19
 
! Отговори
Сигурно преди 2 години
Представете си на какво ниво е националната сигурност на Украйна, щом един клоун е заплаха.
66
1
 
4
 
! Отговори
не наука, а псевдо преди 2 години
Неотдавна пък, останките от една стара сграда я обявиха за "персийска" в България и как била на някакви си там мюсюлмани, като се вижда в основите и по надграждането на места ,че това е сграда от ранното до късното Средновековие надстроявана, обяснява и показва стените с отопление с пушек и ги обявява за нещо уникално,а дори не знае , че в северна в България в миналото, именно българите са строили сградите и къщите си с двойни стени, използвайки дима, за да се отопляват целите къщи, изобщо
65
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
За това пък хор Турецки и квартет Сопрано ще имат концерт на открито на 25 юни, петък в центъра на София. Входът е свободен...
64
1
 
4
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
До АнонименРус нема;))) Има Урус или урус ***, българско племе, Киев е Баджту или Башту, българкси град. Украйна е българска държава. Толкова.
63
1
 
6
 
! Отговори
Ох,писна ми от лъжи преди 2 години
Сега се опитват да правят същото, то тюрска ли теория не измислиха(между другото и руснаците я подкрепят) , то тракийска ли не измислиха, то готска и арийска ли не измислиха, то какви ли не нации напоследък измислиха, само,за да не кажат думата "българославяни",което са реалните факти - ние сме българо-славяни и сме славяни.Даже показват средновековни сгради и ги обявяват(лъжат) за римски или антични, като от самолет се вижда, че това са типични за Средновековието сгради от Балканския полуостов
62
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименУкраинската нация и украински език са изкуствено създадени от австрийците през ПСВ ,а комуниста Ленин продължава тази линия. До неотдавна - до преди 20-25 години , украинците не знаеха украинския измислен език, защото техния роден език е руски. Същото са направили австрийците и с българите на север от Дунав, през 1861 година им налагат измисления във Виена "румънски" език на преобладаващото българско население и на унгарци,руснаци и създават държавата Румъния!Сега се опитват да пр
61
1
 
3
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Пичови, ни съ кахърете, евреите по света, никога не са се обичали, едни други и когато от гоимите нема вече какво да се вземе, започват да се цакт едни други, започват войни, кланета и прибиране на пачките от единият жоб в другият жоб!
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименТой Ердоган ако го слуша човек половин Европа и цяла Азия е негова, затова се изпокара с всички и със съседи и с европейци и с американци!