Млад българин загина в катастрофа в САЩ

Причините за трагедията се изясняват
29 юни 2021 11:51, Александър Попов
11
Млад българин загина в катастрофа в САЩ
Снимка: БГНЕС

24-годишен българин загина в катастрофа при все още неизяснени обстоятелства близо до Индианаполис.

Пантелей Николов шофирал своя камион след доставка в Охайо към Чикаго. Трябвало да се прибере в петък надвечер. Полицията обаче се обажда на следващата сутрин на роднините на момчето, за да им съобщи, че е открит мъртъв, съобщава BG Voice.

Първоначалната информация е, че роденият в Асеновград Николов, е бил ударен от друг автомобил, но полицията все още изяснява какво точно се е случило.

Той идва през 2015 г. в САЩ след като семейството му печели зелена карта. Те обаче решават да се приберат в България. Пантелей решил да остане в Чикаго и през последните години работил като шофьор на пикап.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: САЩзагинал българин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 години
Еволюирала комунистическа идея в американско дело ! Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).
8
2
 
2
 
! Отговори
Моля преди 2 години
Не се впрягайте толкова за това какво е карал починалия. Статията практически е препечатана както е написана в бгвойс от Ясен Дараков. А пикапа практически си е товарен автомобил именно заради товарния отсек, колкото и малък да е. Нали знаете, че в България има и Порше Кайен регистрирано като товарен автомобил.
7
5
 
1
 
! Отговори
The Редактор-ът преди 2 години
Другаре, правете разлика между pick-up & pick-up truck, щото pickup truck не е truck, а truck е пoнякога lorry, хеля, ако не сте в USA. ;)
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пантелей пътник стана работата
5
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да го прости, и да даде сили на родителите му! А, дали ще загине в катастрофа в България, или САЩ е все едно...Нима тук не стават ежедневно катастрофи с фатален край?
4
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още ли има българи с тая африканска коччинка наречена сащ
3
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Семейството му се прибрало в Асеновград но на него му е било писано да остане в Кравария и да у..мре. Кой каквото сам си направи цело село неможе д му го направи. Тази стара приказка е останала от вековете и важи за всички бъдни векове. Бог да го прости млад човек но не му е писано да остарее.
2
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Работил като шофьор на пикап а шофирал своя камион. Тоя списвач, прави ли разлика между пикап и камион? Айде, Пантелей вече е пътник, ама така и не ми стана ясно кво прави. Пикап ли шофира, камион ли!!!!!
1
5
 
15
 
! Отговори
expert преди 2 години
Тоя Пантелей, бог да го прости, ама едновременно ли е шофира КАМИОНА И ПИКАПА?....по -некадърна статия не съм чел!