Мария Гроздева ще е знаменосецът ни в Токио

Общо 42 родни състезатели успяха да спечелят квоти за Олимпиадата
13
Мария Гроздева ще е знаменосецът ни в Токио
Снимка: БГНЕС

Олимпийската ни шампионка от Сидни 2000 и Атина 2004 Мария Гроздева ще бъде българският знаменосец на започващите след малко повече от 3 седмици олимпийски игри в Токио.

Именитата ни състезателка в спортната стрелба ще влезе в ролята на лидер за родната делегация по време на церемонията по откриването на Олимпиадата, съобщава БНТ.

Новината съобщи Стефка Костадинова веднага след края на Общото събрание на Българския олимпийски комитет, което се проведе в Националната спортна академия.

Общо 42 родни състезатели успяха да спечелят квоти за Игрите.

Мария Гроздева ще има честта да бъде знаменосец за втори път, след като стори това Атина през 2004 година. Тогава тя спечели злато в стрелба с пневматичен пистолет на 25 метра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Ммм преди 2 години
Кокала, кокала и т. н
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма ли по-грозна от тази мамуна?
8
0
 
3
 
! Отговори
борко преди 2 години
Берлин 1936 участваме с 25 състезатели,медали 0 ! След войната,ВСВ 1948 Лондон -нямаме участие,Хелзинки 1952 участваме с 63 състезатели печелим 1 бронзов медал!Дръж се родна спотрна България,очаква те дъжд от медали и Кралев пак спортен министър!
7
1
 
3
 
! Отговори
кори преди 2 години
Не е лошо,само,че се питам тази олимпийка вместо родния трибагреник,не е ли време официално да носи емблемата на водка 'СТАЛИЧНАЯ'!Славна и спортна България!
6
3
 
9
 
! Отговори
Защо точно тя? преди 2 години
Едно време като беше в Биг Брадър, се скара с една друга и между другите ругатни и каза "Да ти *** в устата"... Тази отвратителна приказка прозвуча като шамар за всички които са я обичали... Изключително изпростяла жена, а на Стефка Костадинова какво и дреме-всички са от един дол дренки
5
3
 
9
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Понеже е много "красива", нали? Трудно може да се намери по-голяма грозотия!
4
5
 
11
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Отвратително...
3
6
 
12
 
! Отговори
КПСС БКП преди 2 години
Голяма грешка е да се даде знамето на Гроздева. Тя е пианде . Ще се напие и ще се пльосне по очи пред пълния стадион и ще изложи цяла България ! Трябваше някоя грация по монокини да е знаменоска !!!
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евала!Аз я харесвам!Браво радвам се за нея и всички наши спортисти!Очаквам медали и да представят България на високо спортно ниво.Успех!
1
3
 
13
 
! Отговори
Каракочев преди 2 години
Мария Гроздева ще бъде българският знаменосец и на Олимпиадата през 2060-та година.