Съдийка падна от терасата си в Пазарджик

По случая е образувано досъдебно производство
Обновена: 10 юли 2021 21:55 | 10 юли 2021 21:02, Анисия Иванова
104
Съдийка падна от терасата си в Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Трагичен инцидент в Пазарджик. Съдия Стела Михайлова е паднала от терасата на дома си. Това е станало около 2.30 часа тази нощ. Апартаментът е на 6-ия етаж, което е било фатално, съобщи БНТ.

Новината попари юридическото поприще в града, но и много хора, които са познавали съдия Михайлова като човек и професионалист.

По случая незабавно е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство, каквато е рутинната процедура. Най-вероятно обаче се касае за нелепа случайност, коментират запознати с разследването.

Съдия Стела Михайлова правораздава в Районния съд Пазарджик от дълги години и бе ненавършила 50 години. Тя се е доказала като безупречен професионалист и в наказателната колегия, чийто член бе, и в гражданската колегия.

През 2018 г. съдия Михайлова бе отличена като един от съдиите с най-добри показатели за разглеждане на актовете, потвърдени от горна инстанция на Районен съд-Пазарджик за 2017 година.

Стела Михайлова е сред отличниците и за 2020 г. - при нея са постъпили 400 дела, а тя е приключила 420 дела, което я прави трета по натовареност от 11-те магистрати в съдилището. Тя е с ранг "Съдия във Върховен касационен съд и Върховен административен съд".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
Не мисля: преди 2 години
Че изборът е много сложен:Трябва да решите господа, кое ще оцелее - Демократична Европа и съюз или Третия райх!
59
1
 
1
 
! Отговори
Говорим си: преди 2 години
За един милион мъртви "прасета", защото са "комунисти", законодателство, реформи и сделки, които ако се случат в която и да е европейска държава ще линчувате този, които ги е приложил на практика.Поради което няма да излезете оттам докато не линчувате този, който считате за ваш, а всъщност ви е направил съучастник в престъпление срещу човечеството и държавна измяна, която е в правомощията на Хага, защото е акт на война и военнопрестъпление. Хага да заключат вратите ...
58
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Чичко Гугъл, мерси!Не е задължително и аз погледнах в нета, била е добър съдия по принцип, може би и защото си е вършила работата добре са я свитнали, но кой ,едва ли ще се разбере!
57
8
 
1
 
! Отговори
Бог да я прости преди 2 години
Историята е Болна - през Ноща в 2 часа да се метнеш сам от терасата - или си пиян , или си дрогиран или някой те е метнал .По-странното е друго - Съдийката е имала предадени 400 дела , а тя е приключила 420 дела ??? Дали не си е измисляла дела за да вземе Бонус ?
56
1
 
2
 
! Отговори
Давам пример: преди 2 години
Как се избира папа?Всички кардинали влизат в Сикстинската капела - вратите се заключват и ако до една седмица не се избере папа и даже и храна и вода им се спира докато не се избере нов папа.Положението е горе долу същото - докато няма присъди за Сакскобурготски, кабинета на Сакскобурготски, фамилията Сакскобурготски, докато реформите на Сакскобурготски не бъдат обявени за престъпни и отменени, докато няма индивидуална конституционна жалба в РБ тия заседания ще продължават! И Божков гръмнат
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все пак споменаването на термина "склоняване към самоубийство" го виждам за първи път, което е някакъв прогрес.
54
1
 
13
 
! Отговори
Ебассси преди 2 години
Ами, Всеки може да умре.Случило се е. Нелеп инцидент. Обаче медалите и отличията дето пише че ги е получавала не ми правят впоечатление... изобщо. Всеизвестен факт е че там в съдийския бранш си раздават грамоти и похвали на кило. НЯМА, повтарям, няма дори един дето да не е "честен и уважаван колега" с много грамоти и медали ... Гарван, гарвану око не вади . Да се чудиш как с такива уникални професионалисти в съдилищата имаме толкова забатачени дела и престъпници с над 50 дела на свобода.Ебаасси.
53
3
 
3
 
! Отговори
Кошмарът ли? преди 2 години
Искате ли да знаете всъщност какво представлява Република България след 30 години неоколониалния нацистки режим - легализирана скотобойна, място където се онова д.о.б.и.т.ъ.к.а заразен с нещо - като африканската чума по прасетата. Само че прасетата са човешки същества и по една случайност европейски граждани, а нациста е прасето. И тази зла магия дето върлува тук 30 години не си мислите господа че ще продължава. Вие ще излезете от сградата на съда чак когато се случат присъди или смърт!
52
1
 
10
 
! Отговори
u2 преди 2 години
Добре бе , как в 2.30 ще падне от прозореца ????? 2.30 ????? каквото и да кажеш на раята това ще повярват ????
51
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лека и пръст на жената. И ще използвам статията че е по темата: оставка на каскета и дълбока реформа на съда. И съдиите е крайно време да излязат от анонимност и да почнат да носят наказателна отговорност за бакиите за милиони които забъркват. Как депутатите са без имунитет а съдиите с комунистически имунитет?
50
1
 
14
 
! Отговори
Холмс преди 2 години
Да сигура е инцидент.Калкото ония дето се убил сам с 3 патрона в главата.
49
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бутната е умишлено от хора на Новите.
48
2
 
38
 
! Отговори
Чичко Гугъл, мерси! преди 2 години
Съдията Стела Михайлова е окаушила бившото местно дерибейче от ГЕРБ Лазар Влайков.
47
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вечна и памет на жената.Ако е самоубийство,ще се докаже.Ако е убйство,по трудно.Лятно време вратите към терасата са отворени.От покрива ако са се спуснали с въжета и са я хвърлили през терасата???Топ криминалист ако разследва,и тоя вариант ще се докаже!
46
5
 
21
 
! Отговори
Тиквата и Каскета? преди 2 години
Най-вероятно.
45
2
 
6
 
! Отговори
случайност преди 2 години
Отървала се е, а делата й ще решават останалите съдии в града. Тази година сигурно ще са около 500, от които 300 отлично решени, т. е. само по 20 броя допълнително на човек. Такъв е животът.
44
1
 
9
 
! Отговори
Продължавам: преди 2 години
Всички тия дето сме имали смелостта да подадем жалба в Страсбург срещу Сакскобурга - някой ни изпя и животът ни стана ад!Изпя ни на тоя и хората му, които искаме да осъдим!И какво си мислите, че тоя вашия доносник е направил освен да е издал класифицирана инфорция на Европейския съд? Има дебел портфейл. А тия хора дето е изпял за малко не са в лудницата? А някой не са имали моя късмет!!! И нямало репресии а?
43
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След полунощ ,явно бил повече алкохола
42
3
 
9
 
! Отговори
Искаш да чуеш: преди 2 години
От както съм на работа водя война със Сакскобурга и престъпната му фамилия. Това са 14 години. Водят ми се 13 защото шест месеца съм бил болничен и другите ми болнични. Един и същи съдия и деловодство са разглеждали всички "неправомерни" жалби срещу Сакскобурга в Страсбург, които в последствие според съвременното състояние на науката и правото се оказват правомерни, а неговите дела срещу Република България са държавна измяна и са неправомерни, но ми кажи защо са правомерни.А че сме докладвани?
41
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко ,не можа да види ококорената и клепаща тиква утре.