Съдийка падна от терасата си в Пазарджик

По случая е образувано досъдебно производство
Обновена: 10 юли 2021 21:55 | 10 юли 2021 21:02, Анисия Иванова
104
Съдийка падна от терасата си в Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Трагичен инцидент в Пазарджик. Съдия Стела Михайлова е паднала от терасата на дома си. Това е станало около 2.30 часа тази нощ. Апартаментът е на 6-ия етаж, което е било фатално, съобщи БНТ.

Новината попари юридическото поприще в града, но и много хора, които са познавали съдия Михайлова като човек и професионалист.

По случая незабавно е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство, каквато е рутинната процедура. Най-вероятно обаче се касае за нелепа случайност, коментират запознати с разследването.

Съдия Стела Михайлова правораздава в Районния съд Пазарджик от дълги години и бе ненавършила 50 години. Тя се е доказала като безупречен професионалист и в наказателната колегия, чийто член бе, и в гражданската колегия.

През 2018 г. съдия Михайлова бе отличена като един от съдиите с най-добри показатели за разглеждане на актовете, потвърдени от горна инстанция на Районен съд-Пазарджик за 2017 година.

Стела Михайлова е сред отличниците и за 2020 г. - при нея са постъпили 400 дела, а тя е приключила 420 дела, което я прави трета по натовареност от 11-те магистрати в съдилището. Тя е с ранг "Съдия във Върховен касационен съд и Върховен административен съд".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари