Дете загина, кола го блъсна в село Ръжево Конаре

Момиченцето изскочило изведнъж на пътното платно
26 юли 2021 09:48, Елка Василева
21
Дете загина, кола го блъсна в село Ръжево Конаре
Снимка: архив, БГНЕС

Дете загуби живота си при тежък инцидент, станал вчера в следобедните часове в село Ръжево Конаре.

Момиченце на шест години е играело на улицата, скрито зад микробуса на родителите си, когато изведнъж изскочило внезапно на пътното платно.

В този момент е минавал автомобилът на местната медицинска сестра, която не успяла да спре и блъснала детето.

Инцидентът се е случил толкова внезапно, че колата дори няма спирачен път, предаде БНТ. Мястото е оживено трасе, което води към съседното село.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Ганчо зубидренката преди 2 години
И как ще намерят спирачен път, на кола с ABS??? По пътищата, останаха в движение, малко стари кошници с обикновени спирачки.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До пияница мистик---------------най добре си купи магаре и каруца. Магарето като научи пътя колкото и да си поркан ще те закара от хоремага у вас.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да вкарат родителите му в затвора, преди да си убият у другите деца като ги карат да се хвърлят пред колите. Всеки ден прегазено ромче, заради родителите му. Не знам кой ги кара така да си жертват децата, но шофьорите със сигурност не са виновни
7
3
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Аз скоро си купих електрическо скутерче и колело, защото ме мързи да вървя в жегите, а съм и върл противник на колите, отделно, че нямам книжка, а колелото и скутера мога да си ги карам и като съм пил, а доста често и си поркам докато карам де :))) Но въпреки това съм много по-внимателен от старите хора и децата. И двата вида имат навика да изскачат между паркиралите коли и ако не си внимателен като нищо ще ги пометеш
6
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименЗасрамете се. Който няма деца, дава най-много ъкъл. Прегазените деца са били виновни или пък родителите им. Дано не ви се случва същото.
5
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако мястото е било оживено и там въпросната медицинска сестра е пътувала често, знаела, че може да изскочи дете. В София е същото. Децата са непредвидими. Коли паркирали навсякъде. Когато нямаш видимост и има паркирали коли на тротоара, караш внимателно, а най-вече по-бавно. Няма спирачен път, може да е карала с 80 при позволена скорост 40. И тук е глупаво да се изтъкват какви са били хората. Същото е с оня полицай преди няколко дни прегазил друго дете.
4
2
 
35
 
! Отговори
да знаете преди 2 години
Аз знам какви са родителите които най-често имат микробус, но ако го напиша, ще ми избришат коментара.
3
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, хора докога ще оставяте деца от 3 до 10 години сами по улиците?! И после станала трагедия! Сериозно ли очаквате дете под 10 година да има реална преценка за трафика и да знае как да се пази?И не ми излизайте с "ние едно време", защото трафикът днес не е като през 80-те когато я минеше някой москвич, я не. Сега всеки е с кола.
2
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми така става като се кълне на папата вместо на патриарха.
1
43
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В държавата на антиваксърите това не е ежедневие, а ежечасие.