Тайбе Юсеин загуби полуфинала и шанса за злато в Токио

Българката ще се бори за бронзовия медал
Обновена: 3 авг 2021 13:28 | 3 авг 2021 13:28, Александър Попов
63
Тайбе Юсеин загуби полуфинала и шанса за злато в Токио
Снимка: LAP.bg

Тайбе Юсеин  загуби с 2:3 точки от представителката на домакините и световна вицешампионка Юкако Каваи на полуфинала в категория до 62 килограма на Олимпиадата в Токио.

Двете започнаха срещата предпазливо и получиха по едно предупреждение за пасивност. При първата атака на Кавай българката атакува успешно - съдията отсъди 2 точки, които предизвикаха преразглеждане на съдийската маса. В край сметка Тайбе поведе с 1:0, а японката получи предупреждение и стана 2:0.

Каваи обаче проведе успешна атака и в края на първата част изравни за 2:2.

Втората част започна с предупреждение за пасивност за Тайбе и след непроведена атака резултатът стана 3:2 за японката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: Тайбе ЮсеинТокио 2020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на момчето!
45
0
 
0
 
! Отговори
Фен преди 2 години
По принцип на олимпийските игри малко се говори за футбол. И сега е така и ще си позволя да кажа две приказки за мача Япония-Испания. Гледах с интерес, защото испанците ги харесвам, и ми беше интересно в кой момент ще шибнат японската Берлинска стена. Мачът го има на запис в нета и който иска като мен да види как правдата просъществува, да го намери и да види. Япония-технологии, гейши, морски дарове, иес сър, но футбол...)))
44
1
 
10
 
! Отговори
Халиф Мезути преди 2 години
Евала, Тайбе! И да не е злато, пак е страхотно постижение да си там!
43
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Играта й беше посредствена.Надхитряне на съдиите вече не минава в 21 век.Японката искаше победата и си я взе.Медалът,който не вярвам да вземе да го дадат на турците!
42
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не ставаш вече де се тикаш.Пак за мангизите. България не й е в сърцето.
41
1
 
11
 
! Отговори
Georgiev преди 2 години
Много ограничени хора има. Темата е играта на момичето, а вие се хващате кой какво име имал. Вие всички понеже сте топ българи юнаци :)))) Играе за България. Точка
40
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турция е изкуствено създадена държава, предимно е окупатор на чужда земя.
39
0
 
5
 
! Отговори
До от бореца преди 2 години
Прав си.
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Германия победи Англия и взе златен медал в дисциплината колоездене при жени! Честито на немците!
37
3
 
4
 
! Отговори
До От бореца преди 2 години
Това е повод за злорадстване? Това, че бг турчина ходи в Турция и милее за тази държава, не означава, че е предал България. Като Турция му е по - мила, не означава, че трябва да му случва нещо лошо. Аман от злобни, завистливи нещастни хорица, затова ли сме все на дъното
36
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шведа Арманд Дуплантис спечели първо място и златен медал в дисциплината овчарски скок за мъже, победи татуирания американец. Държави, които са с монархия, явно са по - развити. И ние бяхме развити при едноличното управление на байТошо, няколкото години след смъртта му и досега сме на/към дъното. Какво трябва да стане в България, че да се промени тази лоша насока?
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на момичето!!! Бори се буквално мъжки. В спорта е така - във всеки един момент и на всеки може да се случи да загуби. И най-малката грешка там стува всичко понякога! И не ви прави чест да я заклеймявате - това момиче е по мъж от повечето "мъже" наоколо! Не е важно какво точно й е името, а това че носи българското знаме и се бори за България. Едва ли си давате сметка колко пот, лишения и труд й коства да е там..Проявете уважение и то ще ви се върне..
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наим Сюлейманоглу си имаше арабско име преди Наум Шаламанов и мисля, че най вече заради смяна на името избяга в Турция. Плюс това при социализма спортистите не бяха изобщо платени, на фона какви резултати постигаха по това време. В Турция го позлатиха.
33
4
 
5
 
! Отговори
До 30 преди 2 години
Няма по скапан, скапан, скапан, забутан, народ от българския.Аргументирай се, въпреки че си прав .. донякъде. Има и читави българи, но те са нищо пред големия процент бг простаци, простакеси, татуирани, наркомани, пияници, кифли. Напразно Бай Тошо се е мъчил за доброто и добруването на простия народец.
32
0
 
7
 
! Отговори
До 31 преди 2 години
Аргументирай се, защо така мислиш? Не че няма *** сред българите, не случайно сме на дъното. Не случайно Слави Трифонов е рекламно лице на татуираните чалгари и олицетворение на пропадналото ни общество. Държавното управление ли трябва да се смени? Тоталитарен режим или царство трябва да има тук, че народа да сеоправи?
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Японката също много добре се представи, упорита е и това се личи. Заслужава златен медал.
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма по скапан, скапан, скапан, забутан, народ от българския.
29
5
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
хм!...Той и Наум Шаламанов са състезаваше за България,обаче после му хрумна да стане "Наир Сюлейманоглу" и да се състезава за Турция...Така че кръвта вода не става..И това са ФАКТИ,НИЩО ЛИЧНО,нищо обиждащо!!!!!!..Но ако и това СВОЕ мнение не мога да изкажа,то...е,!..АМАН!
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разни образи които ако пробягат 5 метра ще паднат умрели седнали да ми плюят по спортисти представящи България. То правилно го е казал Не народ, а мършa.
27
4
 
4
 
! Отговори
Един човек преди 2 години
Що за родители са дали на момичето такова име. Можеше всякакво друго турско име, но точно туй.. бащата ***..Да ни е жива и здрава,постигна много. На Олимпиада трета или четвърта,бравоооо!!!!