Жена със симптоми на коронавирус е починала пред болницата в Монтана

Тя е била приета в тежко състояние
17 сеп 2021 18:40,
37
Жена със симптоми на коронавирус е починала пред болницата в Монтана
Снимка: БГНЕС

33-годишна жена е починала пред интензивното отделение на болницата в Монтана. Трагедията е станала в сряда, информираха от болницата.

От там допълниха, че директорът на лечебното заведение е наредил да се извърши проверка по случая.

Жената е дошла в лечебното заведение в тежко състояние. Преди това й е направен PCR тест, а резултатът бил отрицателен. Въпреки това при пристигане в болницата е насочена към инфекциозното отделение. От там я препращат отново към реанимацията, където е починала, пише БТА.

Още по темата
Младата майка имала затруднено дишане от седмица. Тя е била прегледана от кардиолог и специалист по белодробни болести, който предписал лечение с антибиотици. На 15 септември състоянието й се влошило и близките й я докарали с личния си автомобил в държавната болница.

В белодробното отделение не я приели с обяснението, че е само за болни от COVID-19, а тя е с отрицателен тест. Близките направили опит младата жена да бъде настанена за лечение в частна клиника, но и там бил отказан прием. При второто завръщане в държавната болница жената починала при влизането в отделението по интензивно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
АНТИКОВИД преди 2 години
Да ! Така ще бъде , докато в България си мислим само за кокъла , да - докато си прехвърляме топката от Инстанция на Инстанция , докато няма наказуемост заради Бездействие !!! Мамка ви и Управията !
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България е първа по смъртност в Европа и на челно място в света. И не ни е виновна Ковид пандемия. Така си е отпреди. Лошо здравеопазване, лоша политика, лошо правораздаване, слаба подготовка на масата лекари. С изключение на единици, много ниско ниво на знания и умения. Специализанти втората година в Германия знаят да оперират повече и по добре от лекари с дългогодишен опит в България...какво да говорим. А лекари дето се чудят защо скенер трябва да се прави...за жалост много.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен: Много рядко човек с белодробна емболия може да оцелее,....Не заблуждавай хората.Емболията е рядко нещо...Ще ти отговоря така: Емболията е третата причина за смъртност в Австрия, а в Германия годишно умират от 40.000 до 100.000 от това. В България където такава като теб се чудят защо трябва скенер да се прави..числата са вероятно в процент пъти в повече. Фибринолиза се използва много рядко, а се лекува с НМХ и инхиботори на кръвосърването. Ясно ми е че хабер си нямаш, колега..
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не стане като в Благоевград уж Ковид ама накрая грешна интубация. Доста лекари са за затвора.
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом е починала ковид симптоми в болницата значи пътеката се е активирала и ще получат пари.
28
0
 
11
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Кацаров каза, че повече няма да умират хора пред болниците. То и каза и,че ще се справи с пандемията, а другите не са могли. Затова сме първи по смъртност.
27
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбрах. При първата статия в заглавието е истината- уморили са я алчните докторя. В тази статия заглавието вече е "със симптоми на корона..". Как не ви е срам!
26
2
 
18
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Като прочетеш заглавието , ще кажеш , че от смъртоносни сополи хората не могат да додрапат до болницата , а като прочетеш статията разбираш , че докторите са убили още един тежкоболен пациент !!!
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименМного рядко човек с белодробна емболия може да оцелее,в повечето случаи човек загива за минути.Какъв скенер?Да ако има този късмет и време да обикаля кабинети може и фибринолиза да направят,но в повечето случаи изхода е фатален.Не заблуждавай хората.Емболията е страшно нещо.
24
7
 
15
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
"Да се е ваксинирала." Хората черно на бяло ти обясняват, че тестът е бил отрицателен и затова са я размотавали по болниците. Ваксина против про.сст..отия и зомбирани мозъци още няма открита, ама и да има няма да се ваксинираш, защото не го осъзнаваш.
23
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тестът е отрицателен, нооо Ковид е причината да умре младата жена. Не е разхождането от отделение на отделение на тежко болната пациента, нито ужасното състояние на здравеопазването.За всичко е виновен Ковид.
22
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се е ваксинирала.
21
3
 
18
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Мда, точно така умират болните в Бг , от "адекватната" здравна система. Утре в статистиката ще започнат да ни плашат, че 33 годишна е умряла от корона, а "ВАКСЪРИТЕ", че сме ***, защото не си бием ***... Виждаме защо сме на първо място по смъртност, ама защо ни правят на *** и нинвзимат за лакирани врабчета само не знам.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що я публикувате пак статията?
19
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ваксинирана ли е била младата жена с три деца и семейство?
18
4
 
1
 
! Отговори
Диян преди 2 години
до Котка: А ти би трябвало да знаеш, че PCR-тестът не показва актуална инфекция и това, че вирусът не е вече в организма, не означава, че PCR-тестът ще бъде отрицателен. Той може да бъде положителен и месеци след това, зависи до голяма степен от това за колко цикъла е настроен.
17
9
 
12
 
! Отговори
Myнчо преди 2 години
що умират при теб и твоето правителство бе? Пак ли ББ ти е виновен? Колко души трябва да умрат, за да се махнеш заедно с некадъpниците си?
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До баба мараОт това, което видях тези бяха сравнително интегрирани.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като стане напечено всеки вика: В държавна болница *** завидетИ.
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи като има ковид в частна болниц ги завеждат да точат нашите данъци, ако е друго без пътека в държавна.