След обрат на националния стадион ЦСКА надви "Левски" във вечното дерби

Червените се изкачиха до 3-то място
26 сеп 2021 18:36, Нели Христова
94
След обрат на националния стадион ЦСКА надви "Левски" във вечното дерби
Снимка: БГНЕС

ЦСКА победи с 2:1 Левски в голямото дерби на българския футбол, играно на националния стадион, пишат от Gol.bg

"Сините" поведоха с фамозен гол на Георги Миланов в 28-ата минута, но в самия край на полувремето Греъм Кери изравни. След почивката "червените" бяха по-добрият отбор на терена и заслужено стигнаха до успеха с гол на Жорди Кайседо в 65-ата минута.

Така Станимир Стоилов остава без победа в първенството, откакто се завърна в Левски. Стойчо Младенов пък записа осми пореден успех в мач №1 у нас и несъмнено вече е сред най-големите кошмари за "сините".

В класирането ЦСКА събра 16 точки и се изкачи на 3-то място, докато Левски остава с 8 т. и заема незавидната 11-та позиция. В следващия кръг на "Герена" гостува Лудогорец, докато за "армейците" предстои визита на Царско село.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
13
 
! Отговори
абвгд преди 2 години
гледах малко, но ми направи впечатление агитката на сините, че само черепи и съмнителни типчета между 15-35 годишни, почти нямаше нормално изглеждащ човек..само озверели същества, а да не си помисляме между ушите им какъв апокалипсис е
71
2
 
9
 
! Отговори
Чоко преди 2 години
Както каза Стойчо "рутинна победа срещу много по-слаб противник" Само високомерието и подценяването не доведоха до още два-три гола във вратата на съперника от Подуяне. Но и така е добре. Болката от загуба с един гол е много по-голяма. Искам да попитам НАП кога ще си събере вземанията от тумора от Подуяне. Спецов, какво става, това са пари на данъкоплатците. До кога с тези аванти ?
70
0
 
8
 
! Отговори
.. преди 2 години
миналата седмица ви написах да не мучите щото дедовия идва
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петьо пак се изхвърля.
68
7
 
1
 
! Отговори
небе преди 2 години
Каквооо е небето ... синьо!!!Какво е морето ... синьо!!!Какъв е ... на ... ЧЕРВЕЕЕН!!!
67
4
 
1
 
! Отговори
Куршум за министъра2 преди 2 години
А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ......Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.
66
2
 
11
 
! Отговори
cska velik преди 2 години
Празник е ЦСКА игра даже и Динамо се радва имаха международен мач
65
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се обиждайте, ама ако гледате това нещо "български футбол", май имате някакви сериозни психични проблеми. Да сте се заглеждали наскоро по каталози за женско бельо? По прически, татуси? Аз виждам някакви манекенки да дефилират на зелен килим. Няма мисъл, няма тичане, няма борба за топка. Ония се разхождат. И стига с тия тъпотия щатите преди един век и нещо си. По едни патерици да им дадат, че да стане интересно, ама ще обидим инвалидите... Гледаш го здрав прав и много, ама много тъъъъп!
64
0
 
5
 
! Отговори
Футбол преди 2 години
По-слаб защитник от Михайлович не съм виждал. Фрапантни грешки. Заради него червените можеше да направят резултата разгромен. Човек, който си тръгна, когато нямаше пари и заряза отбора, хората от билетчетата му платиха огромната заплата, изнудваше отбора и сега е титуляр. Заради такива ментета страда отборът.
63
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що цензурира еуроидиоти ловешки,като са си евуроидиоти от Ловеч.
62
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абонатите на Лудогорец да не се радват толкова,че са спечелили срещу фалиралия Левски, дето са събрали играчи от кол и въже. Що не биете Лудогорец,който играе в ШЛ и ЛЕ,а вие в треторазреден турнир. Всяка година сте с калъфката *** ловешки.
61
0
 
15
 
! Отговори
Стоилов преди 2 години
Само не знам как Мъри каза, че са можели и да спечелят, след като нямат нито един точен удар освен гола??? Нещо на някой му куца математиката... Иначе е добър треньор, дано не го съблекат и него, всички знаем как е играл на Армията с червената фланелка.
60
0
 
15
 
! Отговори
Язе преди 2 години
И сега още така си я карат - с далаверки, с подаръци от всяка власт, че и данъци за стадиона не плащат (ако приемем, че стадиона е техен), че и фалит не им търсят за 44 мил. дългове и 12 мил. ОТРИЦАТЕЛЕН капитал. То Локо СФ и ЦСКА за много по-малко ги фалираха, но за галениците на властта всичко може ;))
59
1
 
8
 
! Отговори
Язе преди 2 години
До 58Тази шегичка, че Луескито олицетворява тва и онова , стана много модерна след 1992 год., когато другаря Лафчис направи чисто ново дружество Левски, наля пари в него, призова всичкото левскар да го припознае и о чудо - те го припознаха :)))) И си присвоиха историята и всичко (щото нямаше закони тогава). *** се реват ли та ревът , че имало припоци, пък те били истински. СМЕЕЕХ ..
58
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идеята! Идеята цял живот да си галеник! Идеята да минаваш метър! Идеята да играеш професионален футбол без да си плащал данъци и осигуровки! Идеята още да влачиш и да мамиш и да не плащаш на треньор, като Хубчев- най-добрия и коректен, който си имал! Идеята да пълзиш и да се въргаляш по терена и да чакаш на съдията! Идеята да защитаваш наркодилъри и поръчкови побойници! Идеята да си ФК Подуяне!
57
1
 
12
 
! Отговори
Аз... преди 2 години
...не доумявам тва недоразумение Уеки спор, по-известни с прякорът Там Пере, тук също ги пере, абе вие докога ще петните името на Апостола?! Взимайте си алкохолиците чалгаджии и марш обратно на село. Ай у лево!!!
56
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Левски олицетворява Идеята. Свободата и Демокрацията. ЦСКА/Литекс олицетворяват комунистическата върхушка която погубва държавата ни и до ден днешен. Ейто на. Червено правителство, червен футболен отбор. Нищо достойно не виждам в Литекс София - бившето ЦСКА. Собствения си клуб погубиха. Уж не искали, а всеки път каквото докоцнат и отива по дияволите!
55
1
 
0
 
! Отговори
Подозирам: преди 2 години
Че Сталин е използвал термина "белгийската ***".....
54
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко. Тъпо е да паднеш от ловчанлии насред центъра на София. Нищо, те пак си остават провинциален отбор.
53
0
 
1
 
! Отговори
Перифразирам: преди 2 години
Никита Сергеевич Хрусчов "Този род трябва да бъде избит до крак"Йосиф Сталин: "Европейците ама да го приемат добре, заради майката на копилето"Разговор за Сакскобурготите!