Зверска катастрофа със 170 км/ч уби 16-годишно момиче

Две момчета си правели гонка
28 ное 2021 20:35, Нели Христова
130
Зверска катастрофа със 170 км/ч уби 16-годишно момиче
Снимка: 4vlast-bg.com

16-годишно момиче загуби живота си след гонка между два автомобила БМВ по пътя Самоков-Говедарци.

Катастрофата станала на 23 ноември вечерта в село Маджаре. Зад волана на единия автомобил е 20-годишен младеж от село Говедарци, в другия пътуват 16-годишната Иванина с приятеля си Николай, който шофира.

Малко по-рано двете коли са заснети от улична камера в село Мала Църква да преминават със скорост около 170 км/ч.

При гонката 20-годишният Николай губи контрол над БМВ-то си и се блъска в дърво.

"Бях на площада, когато видях как прелетя БМВ-то на Николай Кръстев, гонеше се с още една кола, също БМВ. Нямах представа, че при Николай се вози дъщеря ми. Караше сигурно с 200 км./ч. Казаха ми, че в другата кола бил младеж от Говедарци. С тази тяхна гонка животът ми свърши. Какво трябва да направя с тях? Искам възмездие и справедливо наказание за отнетия живот на детето ми", сподели през сълзи пред местния сайт 4vlast-bg.com бащата на загиналото момиче Иван Иванов.

Непълнолетната Иванина издъхва на място, а приятелят й е настанен в столична болница с множество травми, наранявания и опасност за живота. Пожарникари са рязали ламарини, за да ги извадят. Вторият водач бяга от местопроизшествието без да окаже първа помощ.

"Дойдоха линейка, полиция и пожарна. Колата беше смазана. Като се прибрах в 20 ч. пътят беше затворен. Много лошо карат тук. Трябва да се сложат легнали полицаи. Много бързо карат, това момче е карало най-мако със 150 км/ч.", разказа Спас Павлов пред bTV.

След трагедията пътят е затворен часове наред, а екипите на "Криминална полиция" остават на място до 4 ч. сутринта. Жителите на Маджаре искат на място да се поставят легнали полицаи, които да спират джигитите по пътя.

Почерненото семейство се надява виновните да бъдат наказани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички каращи BMW са комплексирани *** . Това е видно и на пътя .
29
1
 
29
 
! Отговори
stiling до 30 преди 2 години
"Всеки крещи за възмездие и за справедливост. Все някой друг е виновен и трябва да бъде тежко наказан. Ами какво прави дъщеря ви там, бе?" Не може да се мисли така бе пич, щото утре твоята дъщеря ще се разхожда и същия тоя с 170 км в час ще я помете докато ходи по тротоара и тогава някой ще ти каже на теб ами какво е правела дъщеряти примерно там.Проблемът е че водачът и другия са абсолютно безотговорни безмозъчни типове които карат в насерено място с 170!Заслужават сурово наказание за назидание
28
2
 
11
 
! Отговори
:) преди 2 години
Къде са глобусите от КАТ????
27
1
 
39
 
! Отговори
Психолог преди 2 години
Карал със 170 в село?! При младежите бясното каране на BMW компенсира малките им пишшленца и мозъчета. Каране на BMW в България е диагноза. На такива трябва доживотно да им се отнемат книжките.
26
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо бащата пуска дъщеря си да сд вози с недорасли тъпкачи?Не трябваше ли сега да спи и да си учи уроците?Трябва ли да съчувствам на баща изтървал дъщеря си от контрол?
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво ще помогнат легналите полицаи и знаците в този случай? Нищо! ****л$т винаги ще намери достатъчно дълга отсечка, на която да размаже.
24
0
 
21
 
! Отговори
Пак преди 2 години
''зверска катастрофа'' Бе не съм чул до сега някой звяр да е катастрофирал.
23
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки крещи за възмездие и за справедливост. Все някой друг е виновен и трябва да бъде тежко наказан. Ами какво прави дъщеря ви там, бе?
22
0
 
26
 
! Отговори
Време е преди 2 години
Време е за нов закон за движение по пътищата, който ще постави джигитите там където им е мястото - В ЗАТВОРА.
21
0
 
25
 
! Отговори
Цъpвyли прости преди 2 години
Бързи и яростни, от село.
20
6
 
4
 
! Отговори
До програмиста преди 2 години
В момента вкъщи караме bmw, какво се опитваш да кажеш?
19
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига плямпахте как на 16 излизала с 20-годишен... 10ти и 11ти клас все налитах на по-малки- я от 8ми, я от 9ти клас. В момента съпругата ми е с 3 години и половина по-малка от мен. Това е нормална разлика. По-интересно ми е 30-годишен чичак с BMW с 16-годишна, че и такива ги има под път и над път...
18
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Североизточна България, поне 80% от населените места имат легнали полицаи на всички входове и изходи от населеното място. Дори и вътре в селата по главния път имат. През 5 метра са. Айде мини с 200 от там. Още на първия ще си излетял... легнали полицаи са решението, няма друго решение, да знаете. Колко ще се засилиш, като знаеш че след 500 метра пак трябва да минеш с 20 през легнал полицай?
17
19
 
8
 
! Отговори
до 16 преди 2 години
Не, не карам все BMW. След E36 M3 имах Nissan 350z, имах и паралелно Celica GT-s. После замених с E92 M3, паралелно имах и Toyota Land Cruiser за ски. В момента караме нови BMW вкъщи, защото сме в немски компании с жена и по една или друга причина е най-изгодно тях да имаме. Като цяло, фен съм на японските коли и ми са още на сърце купетата... Като поостарея още малко и порастне детето, купувам GT-R.
16
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дъщеря ми ако се качи в бмв,ще яде много плесници а бмв стът директно го посичам с мачетето.
15
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Девойката е била в колата, така че носи половината от вината. Не е невинна жертва ходеща по пътя. Бащата да търси вина и в себе си 16 годишна пуснал я с 20 годишен с BMW.
14
3
 
13
 
! Отговори
sdfsd преди 2 години
До до 6бмв-е как иначе,ако не е бмв,само те се тряскат по стълбове и дървета,а относно това дето си писал,за комплексите и стари таратаики,моита е стара таратайка,90 коня,за 3 години съм и навъртял почти 100 000 км,без ремонти,нито по двигател,нито по окачване,само смяна на ремъци,и масло,имам 4 коли,нови,не са бмв,но мощни,карам ги веднъж в месеца,а постоянно карам едно део ланус,работно,надживя много скъпи коли,ако ме разбираш,колата не е да се изфукаш,а средство да се придвижваш.
13
1
 
39
 
! Отговори
Легнал полицай преди 2 години
Къде да ги сложат - и по междуградските пътища, и по магистралите ли? Който си няма акъл, ще се пребие без значение какво му слагате на пътя. Ако се беше разминало без катастрофа, ранен и жертва, свидетелите на площада нямаше да гъкнат, че някой е минал през населено място със 170. Докато не се въведат свирепи глоби, ефективни наказания за повторно нарушение и отнемане на книжка до живот за трето, няма оправия. Същото за алкохол и дрога.
12
9
 
20
 
! Отговори
бравос преди 2 години
До до 6Явно си комплексар щом караш все БМВ .Че и жена ти.Нима това е най-добрата марка.И аз имах БМВ ,но сега карам АУДИ.А минах през Тойота,Хонда и Мерц.
11
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бащата да се сърди на себе си и на жена си.