Близки на убитото момче в Кнежа: Убиха го за 15 лева

Почернините роднини поискаха доживотен затвор за извършителите
Обновена: 2 дек 2021 21:35 | 2 дек 2021 21:20, Красимир Ангелов
39

Ден на траур в Кнежа след жестокото убийство на 17-годишно момче. Полицията и прокуратурата разследват случая, а близките искат справедливо наказание за извършителите на престъплението.

След няколко дни в неизвестност, тялото на 17-годишно момче е открито между Кнежа и Бяла Слатина. Видеозаписи са запечатали как момчето се качва в червен автомобил и след това следите му се губят.

Още по темата
Неговите родителите започват собствено разследване и отиват в Бяла Слатина, посоката, в която е потеглил автомобилът.

"Ние сме ги хванали. Лично ние. Ние сме ги хванали, не полицаите. 10 коли и сме ги открили точно в Бяла Слатина", сподели роднина на момчето.

За тежкото престъпление са задържани двама души. Според близките на жертвата извършителите се занимават с разпространение на наркотици, а детето им е убито за 15 лв.

Според разследващите убитият не се е познавал с двамата задържани, които са на около 20-21 години. Той е поискал да го закарат с автомобила им от Кнежа до Бяла Слатина и да го върнат обратно.

Близките на убитото момче искат доживотна присъда.

"Нас не ни устройват техните 10-15 години и да си правят манипулации и да има корумпирани прокурори и адвокати. Искаме до живот. При това положение, при такава смърт - до живот, направо", категорични са те.

По случая е образувано е досъдебно производство.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова и телевизия Bulgaria ON AIR


39
Още по темата: КнежаубийствоBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
4
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 месец
Нормален ден за демократичния електорат, след като не останаха българи в тези региони за убиване, грабене и насилванe,започнаха да се изтрепват помежду си ;) !!!
30
12
 
5
 
! Отговори
Див Петел преди 1 месец
Очаквани последици от вдигнатото юмруче на Фигуранта Радефф. Това е неговото виждане за бъдещето на България - беззаконие и престъпност по улиците. Даде личен пример като грубо наруши Конституцията и назначи чужд гражданин за премиер на служебното правителство. След като преЦедента може да нарушава законите на страната, що да не го правят дребните улични гангстерчета. Вече човешкия живот при Радеф няма стойност
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Той е поискал да го закарат с автомобила им от Кнежа до Бяла Слатина и да го върнат обратно." От къде знаят, че е точно така?
28
3
 
6
 
! Отговори
Асан Герберджията преди 1 месец
В Чаавекостан таклвиз золуми не стават...
27
2
 
1
 
! Отговори
Дедо преди 1 месец
До Анонимен 17....Не в Кнежа,а в Ловеч.Не 14 годишно,а между 17 и 21 години...А тен живота те е ударил достатъчно,още с раждането...
26
0
 
11
 
! Отговори
Не се познават преди 1 месец
а- "Той е поискал да го закарат с автомобила им от Кнежа до Бяла Слатина и да го върнат обратно."!? Ало мисирки, за кого пишете, за наивници ли? Това хлапе само е сгазило лука, далаверите до това водят, или пълен джоб с пари, или пълен гроб, от двете едното, зависи от късмета!
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голям глад ги чака там х всичкото ром!За 15 лв се избиват вече,скоро и за 5!И от изборите нищо не кяриха,абе мизерия ги чака!
24
34
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така навремето един друг беше заклал 14 годишно дете, защото го видял да обира къщата на чорбаджията му. Но днес същият детеубиец е най-големият герой български. Да, става въпрос за разбойника, крадеца, ракетьора, конекрадеца и детеубиеца Васил Левски. В този ред на българската логика и тези две купчинки лаййннаа дето са убили това момче след някоя и друга година и те могат да бъдат обявени за национални герои български.
23
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ромите ще се окажат единствените в България с чувство за солидарност и взаимопомощ ... българите се изяждат едни - други.
22
2
 
10
 
! Отговори
Бахур преди 1 месец
Мъдекон , много скоро Шиптарете ке ви я изпиат душата , ке ви го земат страхот и ке станете по-кротки от гергьовски ягънца в собствената си дръжава !
21
0
 
8
 
! Отговори
Хачико преди 1 месец
Преди доста години един мой приятел срещу 80 лева се нави да докара една кола от ромския квартал.После лежа две години в панделата.
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
промяната е факт
19
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Странно как някой се качва в автомобил с непознати и иска от тях да го закарат до някъде и обратно. Твърде странно.
18
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако имаше казарма,като едно време,много млади животи щяха да бъдат спасени.
17
0
 
27
 
! Отговори
Една малко по-бяла преди 1 месец
и по-добре говореща български казва няколко думи и цялата рода я гледа със страхопочитание. Няма значение колко е смислено това, което казва.
16
0
 
49
 
! Отговори
123 преди 1 месец
Шведите започнаха да се избиват, по селата опоскаха всичко и няма от къде повече да берат...
15
1
 
35
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Браво на родителите! Щом са ги намерили, ще знаят и какво да направят ако системата ги пусне.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
никакви наркотици не е имало, само някаква паста за зъби и чайчета
13
4
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Сега ония да не казват кой го е убил и ще ги пуснат. Класика в ес демокрациите.
12
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом са го открили захвърлено по средата на пътя между двата града да пишат в какво състояние са го открили,липсват ли органи,които да си ги продали на посредници на клиники,че с тоз Ковид19 почти всички органи са дефицит.