Жена е в "Пирогов" след тежък побой преди Нова година

Полицията води разследване, не е изключено и да е инцидент
21
Жена е в "Пирогов" след тежък побой преди Нова година
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

42-годишна жена от Божурище е в тежко състояние в "Пирогов" след инцидент преди Нова година. Нейни близки твърдят, тя е жестоко пребита от приятеля си.  По случая е образувано досъдебно производство, съобщи БНР.
Жената отишла в "Пирогов" два дни преди Нова година с множество травми и счупвания.  Дъщеря ѝ се обадила от болницата на управителя на хотел в Божурище, където пострадалата помага, и обяснила, че майка ѝ е пребита от приятеля си. Пред "Хоризонт"  управителят на хотела - Марио, разказа:

"Дъщеря ѝ се обади от нейния телефон. Звънна ми горе-долу към 6.00 сутринта и ми каза, че в момента се намират в "Пирогов" и че майка ѝ е жестоко пребита, с доста наранявания по тялото, след което даде телефона на майка си. Майка ѝ потвърди. Ставаше въпрос за побой, извършен от приятеля ѝ. Бяха пред кабинета, за да могат да ги приемат", разказа управителят на хотела – Марио, пред БНР.  

По думите на мъжа, 42-годишната жена е била системно тормозена от приятеля си.

"Доста често се случваше той да ѝ се обажда по телефона. Както аз, така и колежките са го чували. Заплашваше я. Ставаше въпрос за ревност. Постоянно имаше въпроси от сорта дали около нея има мъже, дали има колеги, които са мъже, някой, който просто да я закача или нещо такова. Наистина свръхревност. Тя съответно гледаше да прикрива това нещо или се криеше някъде на усамотено място, за да може да говори с него и да му обяснява, че всичко е наред, че не му изневерява, че в работата няма толкова много мъже. Да бъде спокоен", обясни Марио.

От ОД на МВР в София обясниха, че има получен сигнал. Към момента се работи по всички версии. Първоначалната версия на полицията е била падане. Въпреки това, нито една версия към момента не се изключва.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Пироговпобой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Из хрониките на хроничен ***!
15
0
 
4
 
! Отговори
Явно е хубавица преди 2 години
Да си намери свестен мъж.
14
0
 
5
 
! Отговори
Старата госпожа преди 2 години
Той боя е от господа даден... Най - интересно ми е, че тази несретница 💯% като я изпишат пак при него ще се върне. Никога не мога да си обясня защо.
13
8
 
7
 
! Отговори
щирлиц преди 2 години
42 годишната "мома" е решила че щом са й вървели номерата при бившия й съпруг и баща на дъщеря й,ще минават и пред новия. ама човека явно знае как се лекуват някой "болести"
12
3
 
2
 
! Отговори
Мусайбе Алиев преди 2 години
Жена както пили, шмиргел не мой да пили
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да настъпят и наклецат насилника. Явно това иска.
10
1
 
14
 
! Отговори
любопитно ми е преди 2 години
Колега, кажи ми причина която да изисква да се пребие жената с която живееш, защото проблемът няма друго решение?
9
40
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно е имало защо, никой не бие друг ей така без нищо .
8
0
 
24
 
! Отговори
чудна работа преди 2 години
Ченгетата не правят разлика между жесток побой и падане!?
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Версията на мвр е падане? Страхотно. Като този дето беше отвлякъл и убил цяло семейство, а посше се беше самоубил с 5-6 куршума. Мвр кърти. Добре, че рашков сега му е началник, много добре представлява институцията мвр.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 1 //// A обратното , че са малтретирани, не може да се докаже защото се изискват дама свидетели. Тези неща обикновено стават на 4 очи . Кауза пердута .
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРИЕМАЙ КОНВЕНЦИЯТА, ***. БЪРЗО, ЧЕ ИЗОСТАВАМЕ И С ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ.
4
1
 
33
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Това дали имат или нямат вина и жените, не променя по никакъв начин подсъдното, криминално деяние, с което съзнателно извършителят - побъркан психопат - е застрашил живота на жертвата си. Така че моля да не се измества фокусът от проблема. А той е безнаказаната свобода, с която разполагат комплексираните психопати. Само съд и затвор и до дупка за такива ла.йнари. Да видим колко ше се осмелят да посягат на беззащитен човек.
3
5
 
8
 
! Отговори
замисленА преди 2 години
Дали на приятелят и не му е ставал редовно малкият приятел, та толкова много е ревнувал?!
2
1
 
36
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
трите имена и снимки на побоиника за сведение на следващите жертви
1
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жените, жертви на подобни инцидентни са също виновни. Като те заплашват и следят - нямаш работа с този човек, но те пак и пак се занимават с него.