Почина пребитата жестоко жена в Сливен, мъжът й е обвинен

Наказанието за подобно деяние е между 10 и 20 г. затвор
11 яну 2022 10:03, Петя Славова
33
Почина пребитата жестоко жена в Сливен, мъжът й е обвинен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Жестоко пребитата жена в Сливен е починала тази нощ в болницата. 53-годишната Нефизе и съпругът й Мустафа живеят сами в края на селото. Кметът на Ябланово твърди, че мъжът пиел системна и в такива моменти ставал неадекватен.

Вечерта на 9 януари се прибрал пиян и пребил жена си. Според кмета тя е удряна с дърво. Прокуратурата все още изяснява с какво точно е извършен побоя, а в селото хората мълчат за случилото се.

Синът на жертвата обяснява пред bTV, че не знае нищо за живота на родителите си, защото скоро се върнал от чужбина. Не са му били известни двамата да са имали проблеми.

Обвиненият за смъртта на жена си е криминално проявен. Той е безработен и се издържал като търсил с кучета трюфели в гората. До този момент в полицията в Сливен не е постъпвал сигнал за домашно насилие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така става в държава, в която кучетата има повече права от хората.На тоя ще му дадат 8 години, ще лежи 3 и после пак ще крета на помощи и ракия. Жена му поне се е отървала от адския си живот.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ало редакцията?Знаете ли, Български?Превод,моля "пиел системната ви имам професията некадърност.
21
0
 
6
 
! Отговори
До 22 преди 2 години
Дребните престъпници безчинстват защото знаят, че закони няма в тази територия! Докато не се обеси публично някой депутат за корупция и не се арестува някой големец, дребните риби ще безчинстват! Когато се види, че закона хваща и големите, тогава малките ще ги е страх дори да стъпят накриво! Затова, да трябва да се почне от Организирана Престъпна групировка Гроб и да се вкара страх от закона по този начин в редовите герберасти!
20
1
 
3
 
! Отговори
Факт 2 преди 2 години
До ФАКТТака е, ще я върне и по-назад, евентуално 44-та когато са дошли на власт. Нека сега даде власт и работа на тия, които за 100 лв. спяха пред парламента за сваляне на властта.
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 15Защото вътрешният министър вместо да се занимава с престъпността е тръгнал да разследва една магистрала само. Мнооого го боли ***, че не е докопал едно чувалче да си купи ракия. А жените са избивани по домовете си като кучета. Нали народа рева за промяна- е да, промяна има. Тока, газта и отоплението като цяло е двойно по-скъпо, закони не важат за никой, ЧУДНО!!!
18
1
 
9
 
! Отговори
До 17 преди 2 години
Щом отиде на крака, просна се пред Ердоган и се опита със спирането на Южен Поток да си купи място в харема му, значи си е проста ханъма! Цял живот се издига срещу сексуални услуги! Като започн от Бай Тошко, мина през Царя, Меркел и цъфна на Ердогановия! Цялата му партия са все магистрални труженички!
17
0
 
3
 
! Отговори
Борак Йалмъз преди 2 години
Не пия не пуша душа съм.Не създавам проблеми
16
2
 
5
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 13 - нищо не е спряло. Цивилни полицаи продължават да доставят марихуана по домовете със служебни Опел Астра и ни държат затворници на Ъпсурдите на Маджо, Бойко и Кошлуков. Всички сме потърпевши на най-голямата пирамида за източване на пари в държавата за 21ви век. В джоба на политици, дилъри, полицаи отиват парите на над четвърт милион българи от работническата класа. Пари, с които можем да се грижим за хора в неравностойно полжение, инвалиди, майки, пенсионери.
15
10
 
6
 
! Отговори
До 14 преди 2 години
Питай главната виновна за тези събития - Боко ханъм, все пак е турчеещ се ром и е наясно с вълненията на родата си! Какво да се изказва българския министър председател за вълненията на членовете на гроб? Нали си имате главна ханъма и говорителите и Деса *** и Кърджалийската Кофа Караянчева, тях питай, те знаят каква мъка е сковала сърцата на всички мързели които разчитаха на престъпните схеми на гроб за да преживяват!
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента е бум на престъпността, вчера в Люлин поредното убийство на млад 26 годишен човек. Миналата седмица убиха дете с метални пръти, на следващия ден мъж уби жена с камъни, както в арабския свят.И никаква реакция от парвитеслтво, премиер, президент. Явно свиването на юмруци беше да се докопа за още 5 години до заплатата от 15 000 лв месечно, колкото взема българския президент.
13
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е коментара на Кирилчо Петков по този въпрос, това ли е промяната оттук-нататък?
12
11
 
5
 
! Отговори
Герберски вълнения преди 2 години
Спряха кражбите на герберите когато Боко ханъм падна от властта и всички гербери почнаха да си изкарват яростта на близките си! Пазете се хора, зли гербери дебнат от всеки ъгъл и се опитват да върнат ханъмата си на власт като всяват страх, това са стари комунистически номера научени от Боко ханъма докато беше главна ханъма в харема на бай Тошко и затвърдени при посещенията му в харема на Ердоган! Затова и Боко ханъм разчита на мюслитата, защото те обичат да бият жените си!
11
1
 
15
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 10 - Такива като мен работят от 16 годишни. Вече съм на 31, работя в корпорации и вкарвам пари от чужбина, не съм убил дори *** повече от 15 години, раздавам пари и храна на крошарите, за да може такива като теб да ме подиграват. Няма проблем, твоя мироглед не определя мен, определя теб.
10
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До xaxsasбв-Е,все пак е населена с такива като теб!!!
9
5
 
19
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
Пияните си бият жените по селата, колят се по улиците на София, а тревоманите лежат в районните, защото ядяли кроасани със зачервени очи. Държава на ъпсурдите.
8
1
 
18
 
! Отговори
Алиш Дуев преди 2 години
Срам ме ,че има хора като Мустафа като вчерашния от Люлин.Това вече не добре като цяло има проблеми .Религията ислям недопуска подобни неща ,но истина е че всеки втори Мустафа ,Ахмед прави глупости Трябва сериозно внимание към възпитанието .Срам ме е
7
1
 
22
 
! Отговори
Юридически речник преди 2 години
Между 10 и 20 години затвор = 3 години условно.
6
4
 
9
 
! Отговори
Доктор Менгеле преди 2 години
Не вервам да е домашно насилие!Загубила е битката с Омикронъ.
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички много се възмущават кога стават убийства,и съвсем забравят за кармата,минали животи и разплатите :)
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера Денис Кемал днес Мустфа оня ден Ахмед .Кво става с исляма ,честно има приятели добронамерени в Делиормана .Какво става тука ?