Джонсън си организирал "петъци за вино" по време на локдауните

Насърчавал служителите "да изпускат парата"
15 яну 2022 18:17, Анисия Иванова
54
Джонсън си организирал "петъци за вино" по време на локдауните
Снимка: БГНЕС

Персоналът на резиденцията на британския премиер Борис Джонсън си е организирал по време на локдауните събирания, наричани "петъци за вино". Самият министър-председател редовно е ставал свидетел на сбирките и е насърчавал служителите "да изпускат парата", пише вестник "Мирър", цитиран от Ройтерс.

Британският всекидневник отбелязва, че служителите на резиденцията на премиера си били купили голям хладилник за напитки за службата, който те пълнели, като за целта някой от тях отивал с куфар до местния супермаркет, за да купи бутилки. Джонсън присъствал на малка част от сбирките в период, когато събирането на хора на закрито във Великобритания бе забранено като част от мерките срещу разпространението на коронавируса.

Още по темата

Новите разкрития дойдоха на фона на воденото разследване за поредица неуместни партита на "Даунинг стрийт" 10, за които министър-председателят се извини тази седмица.

Според социологическо проучване опозиционната Лейбъристка партия е натрупала преднина от 10 процента пред консерваторите на Джонсън.

На британския премиер може да не му се наложи да се изправи пред избирателите до следващите редовни парламентарни избори през 2024 г. Чуват се обаче мнения, че управляващата Консервативна партия трябва да се опита да го отстрани по-рано, ако прецени, че той е станал вреден за нея. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във виното е истината:))) Сигурно са си говорили истини за пландемията...
40
2
 
2
 
! Отговори
ФАКТ преди 2 години
фигуранта също!!!
39
0
 
10
 
! Отговори
факт преди 2 години
Ами знае човекът,че всичко е лъжа и измама и пуска гювеч на своите.
38
2
 
7
 
! Отговори
Хубав човек преди 2 години
Има пари-угажда си !!!
37
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може, но българите там си живеят много добре, не като тези в територията на чалгата!
36
1
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Прав е Борис.Ако в петък не се напиеш и не разпуснеш,седмицата е провал.
35
1
 
5
 
! Отговори
Shshs преди 2 години
Няма как да изпият куфар с алкохол, ако не лумкат бело. В Англия е пълно с наркомани. Всеки десети си поръчва дрога по пощата от дарк нета.
34
4
 
6
 
! Отговори
Пиянки преди 2 години
Форумът на анонимните алкохолици тук сигурно не си спомня поради перманентното пиянство, че Борис Джонсън без малко *** от КОВИД тогава. Щеше да гушне букета ако нямаше цял екип от лекари и сестри + апаратура и лекарства специално за него. От пиянство вие не си спомняте дори какво е станало в близките години. Иначе, пияндето Борис излъга също за военния кораб в Черно Море, който щеше да предизвика 3-та световна война и след това от срам МИ-6 "изгубиха" документи за да се разбере наглоста му
33
1
 
11
 
! Отговори
Ха че това новина ли преди 2 години
Борката ако не е по запои гони фусти, а понякога ги и комбинира тези активности. И Ковид мерките са му е последна грижа Та, надали има някой от тъй наречените разследващи дето да не го знае. Само че този път медиите го раздуха и политиците лавират
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще си организира, защо не. Като се разболя, от първия ден го лекуваха в най добрата болница, с най специални грижи.
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко още издънки на властимащите трябва да се случат, че стадото да спре да блее? Б.лъци!
30
4
 
12
 
! Отговори
Гадняр преди 2 години
Борката Джонсън е алкохолик от кариерата. За пореден път се доказа тезата, че виното и ракията са най-добрите предпазни средства срещу Ковито.
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не иде за новите ценности, требе да го сменът! Яле го къф е бел, че и рус даже, некое паки или индус там немат ли?!?
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те ни лъжат всеки ден, ама вие една дреболия сте научили и сте възмутени :) А, ако знаехте цялата истина...
27
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми гледа си жовота човекът.Все пак един живот се живее.Няма втори живот.Годините си вървят и не може да ги спреш.Всяка година в изолация е загубено време.А на балъците кой им е крив,че са клъвнали на гола кука.Сега са подгонили него, че се е издънил прекомерно и явно.Но аз се чудя,кога ще погнат и главните виновници,щото той е само пионка в голямата игра на пандемия.
26
2
 
22
 
! Отговори
ЦИРК КОВИД преди 2 години
Стокхолмският синдром е психологически феномен, при който заложникът се привързва към похитителя си и изпитва съчувствие и симпатия към него, често до такава степен, че да го защитава и да се идентифицира с него. ...
25
3
 
17
 
! Отговори
БориМечката преди 2 години
Измамените Овчарчета, добри парички паднаха от фалшивата Пандемия!!
24
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То да беше само той. Това правят лидерите ви докато ви принуждават да се бодете с безброй дози от експерименталния бъркоч (без научни доказателства за ползата), докато ви задължават да си изкарвате ваксинационен паспорт като ***, и да спазвате дистанция.
23
3
 
21
 
! Отговори
До 22 преди 2 години
Точно на място си използва термина, същото е и в Австралия където заложниците на ковидистерията протестират срещу Джокович който отказва да седи в плен а не срещу хората които ги държат затворени вече почти две години.
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На всякъде по света хората по високите етажи са с идеята, че забраните за тях не важат. Контролиращите органи не смеят да им кажат нищо за да не пострадат. Време е да се променят много неща и да се конкретизира кой и за какво има имунитет, а не така за всичко. Подмазвачите са най-опасни.