Задържаха Джокович преди изслушването в съда

Сърбинът ще обжалва
15 яну 2022 10:50, Петя Славова
141
Задържаха Джокович преди изслушването в съда
Снимка: БГНЕС

 Австралийските власти задържаха Новак Джокович преди утрешното изслушване в съда, след което ще стане ясно дали ще може да остане в страната, предаде BBC.

Още по темата


Преди ден австралийският министър на миграцията Алекс Хоук за втори път отне визата на Джокович като заяви, че сърбинът представлява заплаха за общественото здраве, тъй като не е ваксиниран срещу COVID-19.

Сърбинът веднага обяви, че ще облажва решението, предава БНР.

Той спечели вече едно обжалване срещу неправомерно отнемане на визата му, когато бяха открити процесуално нередности при задържането му от граничните власти в Мелбърн.

Ако съдът отсъди срещу Ноле той не само ще бъде депортиран, но и ще получи забрана да влиза в Австралия в рамките на следващите три години.

Изслушването пред съда е насрочено за утре от 9:30 часа сутринта местно време (00:30 часа българско), а Откритото първенство на Австралия по тенис започва в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наследниците на престъпниците-австралийци. Там всеки има по един прадядо убиец и крадец. Този континент е предвиден като затвор и наказание за най-чудовищните престъпници изначално, а днес и открито първенство по тенис си имат. Други спортове нямат почва, но престъпниците и откритото по тенис прецакват.
98
15
 
8
 
! Отговори
КЦ преди 2 години
Класен балкански шарлатан, който си мисли че е над всички. Незнам защо кенгурата му се връзват на номерата, дори в неделя ще му гледат делото, вместо да го бутнат в трета глуха да си чака реда като всички останали бежанци и несретници в хотела.
97
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
108 друго си е да ти пуснат сериал от холивуд или филм с българско участие или ицо да се пробва на английски с вертолейшън след като отдавна не играе и ти да се прехласваш.
96
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не като тукашната мафия а? Срещу скромна сумичка подкупче да си на свобода балкански ганювски манталутет не минавало в демократични развити държави
95
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Буожиии, тие аустралийци що се мъчат толкова? Че им изпозарази континента ли барабар със змиите, крокодилите, паяците и отровните медузи? Представяте ли си колко институции са ангажирани с казуса "Джокович". Язък за аустралийските данъкоплатци запряни във вечен локдаун.
94
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във всички случаи за място на назначено лечение-домашно,болнично,др. с доказване на заболяването в случая Ковид по симптоми и анализи за определяне точно вида,варианта необходими за съставяне на работна диагноза за започване на лечението по характеристики с методи,начини в степен съответстващи на състоянието на пациента за бързината с лекарствата извършващи животоспасяващите действия в условията предоставени от нормативни бази-материална,лечебна,аптечна,здравно-админис.кредитна до болничен лист.
93
9
 
6
 
! Отговори
Австралия преди 2 години
Типичен сърбин, който се прави на тарикат и се опитва да заобиколи закона. Сертификата за преболедуване издаден в Сърбия разбраха, че е фалшив, имат доказателства и снимки. Ще му забранят да влиза в Австралия. Така и трябва.
92
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
закона на трябва да един за всички и Джоко трябва да го изри=тат от Австралия. Не може закона за обиновения човек да е един а за някакъв си сърбин друг.
91
1
 
10
 
! Отговори
Валерия преди 2 години
Австралия има едни от най стриктните условия эа влиэане в държавата!!! Джокович има огромно влияние - и това което става в момента е чиста форма на РЕПРЕСИЯ!!! В големия спорт винаги, е била намесена и политиката!!! Спорта на такова високо ниво няма как да не е обвърэан и с политиката!!! Големите спортисти имат огромно влияние върху хиляди милиони хора!!! Эа спортист от ранга на Джоко се иэисква брутална дисциплина, отдаденост и подготовка!!! Международен скандал с неясни последици!!!
90
2
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Какво по-убедителна доказателство, за вярващите от положителен ПСР и фатален край, на един неверник?!Измъкнете го!
89
5
 
6
 
! Отговори
Дали ще мине ?! преди 2 години
Всички знаят, че положителния тест на Джокович от 16.12.2021 е фалшив !
88
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
93 Напротив, всеки човек с достойнство ще се бори за правото да играе и за другите спортисти, без значение дали ще победи и колко неприятности ще му създадат. Има клип в тубата обаче, на спортистка от Беларус и объркаха химна на почетната стълбичка. И тя слезе и си тръгна и не изчака медала, а федерацията искаше да я накаже, а после и се извиняваше!
87
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Австралия над 90% ваксинирани обаче неваксинирания здрав е заплаха за общественото здраве. Това е пландемията.
86
3
 
15
 
! Отговори
11 преди 2 години
До Анонимен 93 --- И на тебе да ти обясня - ако си тръгне по своя воля, спонсорите ще го съдят. Ама де акъл де.
85
4
 
8
 
! Отговори
До 85 преди 2 години
Бил съм в Австралия, не ми я хвалете.--- бил си в смесения магазин със звучното име Австралия в с.Горно Нанадолнище .Ало умния , капитан съм и 3 години съм държал линия Австралия - Китай , ходи си в Горно , долно или много нанадолно долище за картофи.
84
2
 
13
 
! Отговори
11 преди 2 години
До Жоко Жоко ---- Жокчо, той нямаше избор да не отиде, тъй като има договори. Ако беше казал, че не му изнасят правилата и не беше отишъл, спонсорите щяха да си искат парите от него. Сега спонсорите ще съдят австралопитеците. Ама кат нямаш акъл, що акаш не мога да разбера.
83
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки човек с достойнство още преди 10 дена щеше да напусне Австралия и повече не би играл на този турнир. Явно Ноле не е такъв!Накрая ще му бъде забранено в следващите 3 години да влиза в Австралия. Още една причина, че се е минал като оспорва, а не си тръгна сам.
82
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Novak , да се чете неваксиниран . Англосаксонските надзиратели на каторгата им прилоша. Очакват бунт на престъпниците , кръвта вода не става.
81
2
 
9
 
! Отговори
Ицо преди 2 години
Който не иска да се ваксинира, така става. Арести и съд, лека полека неваксаните излизат в нелегалност. Никога не съм вервал, че света ще се върне към фашизма и тоталитаризма...
80
2
 
7
 
! Отговори
11 преди 2 години
Докъде стигнаха тез извратеняци - здравите хора представлявали заплаха за общественото здраве. Идиокрация.