Задържаха Джокович преди изслушването в съда

Сърбинът ще обжалва
15 яну 2022 10:50, Петя Славова
141
Задържаха Джокович преди изслушването в съда
Снимка: БГНЕС

 Австралийските власти задържаха Новак Джокович преди утрешното изслушване в съда, след което ще стане ясно дали ще може да остане в страната, предаде BBC.

Още по темата


Преди ден австралийският министър на миграцията Алекс Хоук за втори път отне визата на Джокович като заяви, че сърбинът представлява заплаха за общественото здраве, тъй като не е ваксиниран срещу COVID-19.

Сърбинът веднага обяви, че ще облажва решението, предава БНР.

Той спечели вече едно обжалване срещу неправомерно отнемане на визата му, когато бяха открити процесуално нередности при задържането му от граничните власти в Мелбърн.

Ако съдът отсъди срещу Ноле той не само ще бъде депортиран, но и ще получи забрана да влиза в Австралия в рамките на следващите три години.

Изслушването пред съда е насрочено за утре от 9:30 часа сутринта местно време (00:30 часа българско), а Откритото първенство на Австралия по тенис започва в понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С балканските мурафети обратно в обора!
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както е тръгнало Джоко като стой та гледай да се превърне в идола на АНТИВАКСА. До сега на тези хора им липсваше личност, с авторитет която да е екстремно наказана за демонстративното ниглежиране на ваксинацията. Такъв е Дйоко. Богат. Успешен професионал. Дерзук. Смел. и З А Т В А Р Я Н от управници. Къде са данните колко хора ДЙоко е заразил,А???
117
0
 
2
 
! Отговори
ПиярътИмНямаДаМине преди 2 години
Като цяло драмата с Джоко е дигане рейтинга на Австралиското правителство заради лъжите и детинщините с които реагираха на френските претенции за проваления 170 000 000 000$ контракт за производство и доставка на атомни подводници. Те директо бяха наречени лъжци. Сега те режисираха цялата сага, Но в цялата драма има нещо много позитивно. От днес ако австралийски бюджетник бъде уличен в лъжя, без значение дали знае изобщо какво е тенис да бъде поруган, затварян и хокан както те сториха с Джоко.
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помнете ми думата ,че Новак Джокович щще приключи като Джон Магуфули
115
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да би мирно седяло, не би чудо видяло!
114
2
 
2
 
! Отговори
До Ноле послъгва преди 2 години
Ти пророк ли се явяваш или работиш във фабриката за зловредни слухове?
113
3
 
2
 
! Отговори
Петров преди 2 години
Србите никога не живеят в този свят. Според тяхната история през 1885 година един српски полк стига до вратите на София при Банкя, ама няма заповед да влезе в града и се оттегля и заъова бугарите мислели че са спечелили войната. И сега същата работа, превзеха Австралия ама няма заповед.
112
5
 
3
 
! Отговори
TOTO преди 2 години
Депортирайте най-после този нагъл ***,към скапаната му Сърбия.
111
5
 
3
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
Освободете Джокович. Снимал се с деца и това е престъпление?
110
6
 
4
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
Ако Григор не хвърли ракетата и не стачкува срещу задържането на Новак ще ми падне доста в очите. Григор , нали бяхте приятели? Подкрепи приятелството с дела, а не с думи.
109
7
 
2
 
! Отговори
Ноле послъгва преди 2 години
Ноле малко послъгва и австралийците знаят, че положителният му PCR тест от 16.12.2021 е фалшив, но няма как да го докажат и затова му правят обструкции с визата, но съдът ще му я потвърди и всички ще са доволни накрая !
108
4
 
14
 
! Отговори
жу преди 2 години
Здрав човек представлява заплаха за общественото здраве!Аз по-голяма простотия от това не знам,значи по презумпция се водим болни!
107
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не случайно и Тесла е бил сърбин
106
0
 
0
 
! Отговори
До Иво 117 преди 2 години
Точно - уж!
105
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що искат и какво искат да кажат австралийците,че преболедувал в домашни условия от Ковид неизвестен вариант от многото варианти по време и не по негова вина неуточнени кой от всички са му приписали заради което го отклонили на карантина,че трябва да се изолира в къщи без излизане навън за срок от 7-14 дни след тест от деня в който са му установили някои от вирусите открит в действие и за тези дни на лечение и изолация щом излиза да се движи абсолютно изолиран в противогаз,скафандър,акваланг.
104
9
 
4
 
! Отговори
ай сиктир преди 2 години
тоя сръбски ***,за другите може за него не
103
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Падна ми в очите тази държавичка! Ще бъде бойкотирано това състезание ако го отстранят! Сигурен съм!-:)))
102
3
 
21
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Чиста репресия. Човека е уж преболедувал, има антитела се счита и сега е здрав и корав, няма логика
101
3
 
8
 
! Отговори
11 преди 2 години
До КЦ --- Че той наистина Е НАД всички, ве говедар.
100
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
111 я обясни защо кралицата е върховен главнокомандващ на австралия, че и на канада къде единия им химн е още год сейв дъ куин