Какво е вашето куче според зодиакалния му знак?

И кучетo може да има тежък характер
28 яну 2022 22:00, Екип на Tialoto.bg
12
Какво е вашето куче според зодиакалния му знак?
БГНЕС

Много хора се интересуват от зодии и по-специално от това какво могат да разкрият астрологичните знаци за тяхната собствена личност, както и за характера на близките им. Рядко някой от нас обаче се замисля какво могат да разкрият звездите за поведението и темперамента на нашия домашен любимец.

Разберете какво е вашето куче според зодиакалния му знак:
Овен
 
Имате много авантюристично куче, което обича да преследва катерици, птици и др. твърде много. Вашето куче има непримирим характер и никога не се отказва, когато поиска нещо. Освен това вероятно обича да лае и понякога може да стане агресивно към хора, които не харесва.
 
Телец
 
Вашето куче вероятно е мързеливо и обича да ходи на разходки само когато е в настроение. То обича комфорта и не му се излиза, когато навън е твърде студено или пък много горещо. Освен това вашият четириног приятел е много лаком, но обича да му угаждате с вкусна храна.
 
Близнаци
 
Вашето куче е капризно. Двойствената личност на Близнаците е възможно да предизвиква емоционални кризи у вашия домашен любимец. В един момент кучето ви може да е щастливо и в добро настроение, в другия може да е омърлушено и дръпнато. Но пък вероятно е много очарователно.
 
Рак
 
Ако кучето ви е родено под знака на Рак, значи е много емоционално и чувствително. Вероятно то често ви показва своята привързаност, вярност и любов. Кучетата от тази зодия са много подходящи за обучение за спасителни кучета или за вида „водач“ на незрящи.
 
Останалата част от хороскопа ще откриете в материал нa Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Роки преди 2 години
Мойто го взех от пътя и не знам кога е родено.
6
1
 
2
 
! Отговори
Зевзек преди 2 години
КУЧЕ КАСИЧКА!
5
1
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Абе вие шегувате ли се бе, куче и зодии, хаха..... Отксчалкиииии
4
1
 
7
 
! Отговори
Петел Гошо преди 2 години
А кога ще напишете статия за зодиите на кокошките , че гледам кокошки - А *** ?!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моето куче е помиярче и не се знае кога е родено. Сега какво ще правя, като не знам коя зодия е?Кой знае коя *** и кога го е раждала. А, баща му може да е всеки уличен пес.Обичаме те, Ласи!
2
2
 
7
 
! Отговори
А мисирките от преди 2 години
"екипа", дето е "работил" по публикацията случайно не са ли чували, че животните не се плодят целогодишно като хората, а имат периоди на размножаване? Определят се от природните условия - общо 2 размножителни цикъла годишно, през които настъпва т.нар. разгонване и тогава става възможно оплождането. Та, ***, куче зодия Стрелец или Козирог например няма как да се роди, щото не може да оцелее... Лошото е, че вие се плодите и оцелявате въпреки простотията си.
1
3
 
3
 
! Отговори
Lora преди 2 години
Моето куче е най-прекрасното, добро и мило същество. Без значение от зодиакалния знак.