Откриха над 300 тела в масов гроб в украинския град Буча

Украинската армия си върна контрола над града
148
Откриха над 300 тела в масов гроб в украинския град Буча
Снимка: GettyImages

Почти 300 души са погребани в масов гроб в Буча, град в близост до украинската столица Киев. Това каза кметът на града пред АФП, след като украинската армия си върна контрола над ключовия град, като изтласка руската армия.

„В Буча вече сме погребали други 280 души“, каза кметът Анатолий Федорук. По думите му улиците на силно разрушения град са осеяни с трупове.

По-рано днес журналисти от АФП пристигнаха с първите украински войски след оттеглянето на руските военни.

Буча, близо до Киев, стана арена на едни от най-тежките битки през последните седмици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: войната в УкрайнаБуча
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е добре де, ама тези хора как така са си се разхождали по улиците, карали колела, като са били окупирани . Прилича на хора, които не са очаквали, да бъдат убити
94
2
 
0
 
! Отговори
ЕС+САЩ=цензура преди 2 години
До реалистБогат с най голям дълг, демократичен, да май!муните карат белите да им мият краката и имат 89 вида джендерасти, силен -до като има Васали като КироТъпанара и БокоИдиота!
93
2
 
5
 
! Отговори
Мюмюн преди 2 години
До АнонименДа така е но да стане ясно че от руснаците по големи нацисти и фашисти няма !! Чумата на 21 век се казва РУСОФАШИЗЪМ ! Запомнете това !!
92
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До АнонименВземи и млъкни че размириса на развален борш !!
91
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До АсенАсенчо ! По тази логика 27 000 000 руснака през втората световна война са убити от нквд и Жуков !! А не от вермахта и ваффен сс !!
90
0
 
6
 
! Отговори
империя на злото преди 2 години
Сибирски . С нищо не са по-различни от хитлеристите.
89
0
 
7
 
! Отговори
реалист преди 2 години
До САЩ се срина. Хе-хе-хе, ей тоя САЩ го сривате още от студената война, а той си е тук - богат, силен и демократичен. А
88
0
 
7
 
! Отговори
гледна точка преди 2 години
До 94. Деййба и тоя САЩ, деййба. Само той ви е кратуните на зомбираните путинофили. Ами като са ви виновни американците, що *** не нападна тях, ами нещастната Украйна?
87
0
 
4
 
! Отговори
гневен преди 2 години
До Асен. Хе-хе, ти добре ли си бе, иззрод? Да не мислиш, че някой ти вярва на кремълската пропаганда. И си смени името - ти не се казваш Асен, а Степан.
86
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясно е какво искат фалшив съд във Хага и Путин да е поредният неудобен на Вашингтон със смъртна присъда да ама не са познали Русия не е страна от третия свят и янките няма да получат безплатно природните и ресурси. Калашника ще играе здраво няма да има нищо общо със това с Украйна-майна.
85
16
 
11
 
! Отговори
Асен преди 2 години
Украйна е фашистка страна контролирана от Западните сили. Всички убийства са извършени от Украйнските власти още от преди години, а сега набеждават Руснаците. На края кръвопиеца и наркоман Зеленски ще изяде голям побой за всичкото зло което е сторил. В момента Западната пропаганда е по&силна от всякога. Но при всички случаи едно е ясно - разкриха се мръсните игри на Запада!
84
10
 
16
 
! Отговори
... преди 2 години
Без думи! Това е да те освобядят руснаците. И ние сме я сърбали тая попара... а Украинците за 3-4 път я сърбат. И някакви руски *** още врякат "ама донбас.." - първо, нищи не може да извини сверствата на окупационните мародери, и второ, това което сте чували за Донбас идва директно от руската пропаганда и 90% е лъжа.
83
11
 
14
 
! Отговори
СМЪРТ НА РУСИЯ преди 2 години
ЩЕ ИЗБИВАМЕ ВСЕКИ РУСКИ КРАК СТЪПИЛ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ!...БЪЛГАРИЯ ЗА СВОБОДНИТЕ БЪЛГАРИ!
82
15
 
19
 
! Отговори
Аноним преди 2 години
Гледайте репортажите на френската журналистка Ан Мари Бонел, която от 2014 г. документира случващото се в Донбас и други региони, за откритите масови гробове, оставени от украинците - сами са убивали съгражданите си, разстрелвайки ги от 50 метра, жени, бременни, стари хора, мъже... Просто ги изваждат от домовете им и масова чистка. После го приписват на руснаците. А това, че руснаците връщат пленените укр. живи и здрави, а укр. връщат руските военопленници с потрошени кости и кастрирани? Мислете
81
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кълненето се връща винаги в десеторен размер затова не е хубаво да се кълне.Украинците са по кълненето и черните магии.Да почват да се молят на Господ за прошка,че са му обърнали гръб и да му се молят да прогони демона от техния Зеленски.Виждам го черен и с рога.Първия път като го видях се уплаших.
80
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото повече укри изп"у кат. по добре.те не са хора.
79
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А сега защо не са при теб?Те и децата си учат на фашизъм.Можеше да те заколят.Пълно е с клипчета с украинчета,които казват как ще нарежат и ще убиват.Знаеш ли това?Гледаш малко,сладко момипенце и изведнъж казва как ще реже на парчета.При жените им всяка втора е вещица и се занимава с магии от черните.Те самите си го казват.
78
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко трябва да си зле да станеш в 5-6 часа в неделя и да почнеш коментари да пишеш и да тролиш.Украинските шпиони явно почват работа в 05:00 рано сутрин и нямат почивен ден.Не се интересуват от жертвите на украинците,но с особена радост изнасят цифри на загинали руснаци.С грешно мислене са,защото са увредени в мозъка.Прекалено са злобни.Бомбили и убивали свои 8 години,а сега на жертви се правят.
77
8
 
21
 
! Отговори
Путлер капут преди 2 години
Освен руските *** тук наблюдаваме агонията в мисленето на класическия русофил, на който от дете му е втълпявана баснята за добрия дядя Иван освободителя. Ама това било пропаганда (въпреки че този ужас е сниман от чужди кореспонденти) и въпреки стотиците показания на жени и деца как са извеждали мъжете и са ги избивали пред очите им. Ама това било постановка, преоблечени войници в цивилни дрехи, ама лошите нацита от Азов може да са или са извършили масово самоубийство. Агонията направо
76
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
106--само клане?-нацистът няма право да диша.достатъчно души е отнел. нацистите във гроби"щата.ТОЧКА.