Мащабна полицейска акция в ромската махала в Самоков

Хора от района са нападнали униформени
44
Мащабна полицейска акция в ромската махала в Самоков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Започва мащабна полицейска операция в ромската махала на Самоков. Причината е осуетен опит за проверка на МПС от служители на РУ Самоков от страна на роми и възникнало напрежение снощи.

В операцията участват полицейски сили от ГДНП, ГДЖСОБТ, СДВР и ОДМВР София.

Oт МВР заявиха за bTV, че двамата полицаи са спрели кола за проверка. От вътре обаче са излезли агресивни хора, както и хора от ромската махала, които са нападнали служителите на реда.

Единият е удрян в лицето, а другият по тялото. И двамата са прегледани в болница и са изпратени за домашно лечение.







 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Самоковполицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
г-н Винету Вожда преди 1 година
Снежинките им изтупали униформите сефте
25
0
 
28
 
! Отговори
Бай Асен преди 1 година
Сега разбрахте ли защо в САЩ полицаите гърмят черните, няма как да има ред без сила!
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех , защо така ги пази толкова това Млацинство държавата..Де да беше в друга "ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА" друго яче ще да бъде бой + ***
23
5
 
3
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Змията хапе,котато я настъпят.Правителството на комунистите пада,което е причината да ни занимават с битовизми,каквито са ежедневие!Рашков вместо да освети Киро,къде се подпира на "парапета",тръгнал да ни занимава с аверите на ромеите.В САЩ е друго.На момента се самосезираха службите по случаят Клинтън и духачката му!
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В нашето село живееха роми, къщата им беше до нашата, съседи бяхме. Ама те културни хора като цяло бяха, не създаваха проблеми, ама много просеха беее, особена там бабата ромка. През ден идваше у нас и искаше от баба ми разни хранителни продукти.
21
0
 
10
 
! Отговори
българин преди 1 година
Едно време такъв като Пиже , като го вкарат в районното и на сутринта го изкарат , и майка му не може да го познае !
20
0
 
22
 
! Отговори
Сержант преди 1 година
Хайде пак да разправят, че имаме съд и прокуратура. Нямаме. То се видя, как тази порочна система се противопоставя срещу реформите. Това, ако се случи в САЩ, няколко хляба в повече щеше да има. Честито на печелившите ГЕРБ и ДПС. На тия им сърбахме попарата и явно ни харесва.
19
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали е имало любовна игра,или директно са ги зачиластрили. Така става като изпълняват устни заповеди бойковия електорат да ме се закача. Кеф голям.
18
0
 
24
 
! Отговори
Нямам думи преди 1 година
На мен пък ми бяха откраднали телефона - Самсунг в магазина. По камерите се позна, че лицето е от ромски произход. Подадохме сигнал в полицията, 4 месеца и нищо! Само ми казват - има досъдебно производство, тече, ще го намерим човека и телефона. Вече пети месец върви - резултатът нулев!!!
17
7
 
20
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
За да има стабилна държава,трябва реда и закона ,да имат респектираща сила.Откакто сме в ЕС,станахме разграден двор,и бушуваща престъпност!!!Можем да се справим с престъпността за 24 часа,но не трябва да сме членове на ЕС,защото ще ни търсят отговорност(нищо чудно и Хага да намесят)'...
16
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама да казват ясно по медиите, че отново става въпрос за "бразилци", а не така тихомълком. До кога ще се търпят тези парзити за обществото. Купуват си книжки, източват всякакви видове помощи, не плащат данъци, ток и т.н. комунални услуги. С нищо не допринасят, а само смучат. И измисления антибългарски БХК, заедно с продажните политици, които разчитат да им купят гласовете на избори ги накараха да се чувстват безнаказани. Втълпено им е, че имат само права, а не и задължения.
15
0
 
14
 
! Отговори
вай вай ваййй преди 1 година
Интегриращият се Пиже, май още не е успял с интегрирането!
14
4
 
18
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Откакто сме в братския ЕС,полицаите нямат право да използват служебното си оръжие(тоест ,престъпността няма да се чувства респектирана)...заради братския ЕС,ние не можем да сисе пазим и границите надеждно (случая със самолета,който всички гледаха)!Извода какъв е,от ЕС,нищо добро не виждаме,а само вреди,редно е да се разкараме....
13
0
 
26
 
! Отговори
В Америка преди 1 година
За такова поведени и си разстрелян директно!
12
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още след боя на лекарите трябваше жандармерия в маалата. Отделяне на децата да не гледат и всички на земята и палки. Тараши и преобръщанията на имуществото в жилищата. Лидерите у кауша да си избистрят мислите. Живял съм достатъно с бракята. Във фейса имам двама приятели от тях и си имам уважението с доста други. Но голямата част разбират само от "респектиране". Извън Громшин Монтанско, КАТ бяха спрели автомобил. За нула време довтасаха две коли пълни с млади бракя и наобиколиха полицайте!
11
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наложи ми се да ходя в РПУ-то да подам сигнал, защото ми бяха откраднали една година чантата, а вътре ми беше и портмонето. Първо, отношението към беше абсолютно пренебрежително, като казах за проблема си с чантата, един мъж там ми каза да отида при дежурния инспектор в еди кой си кабинет, отидох при него, споделих му, той ми ВиК: тцтцт, ся трябва тука бланки, документи да попълваме! Ей, Ей! Ужас просто! През цялото време имах чувството, че аз съм крадецът
10
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицайте колкото и бой да ядат все им е малко. Като ни окрадоха ходих да търся кварталния и коментарът беше ам що не си турил сот? И се виждаше как правят всичко възможно да не оставиш жалбата в писмен вид. 44071
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 4 Като ти гледам словореда, май че ти си от тях!
8
0
 
39
 
! Отговори
факт преди 1 година
в някои държави такива са мъртви само при мисълта да не се подчинят на полицай !
7
0
 
37
 
! Отговори
бай Тошо преди 1 година
трудови лагери , смъртна присъда и работа в мините , това е решението .