Обвиниха Виктор Спига, той отрича да е убил Щерк

Заподозреният се възползва от правото да не дава обяснения
Обновена: 16 юни 2022 13:15 | 16 юни 2022 13:15, Нели Христова
22
Обвиниха Виктор Спига, той отрича да е убил Щерк

Прокуратурата повдигна обвинение на Виктор Спига. Той е заподозрян за убийството на Алена Щерк. Мъжът беше екстрадиран в България. Спига не призна вината си и се възползва от правото да не дава обяснения.

Още по темата


8 удара по главата с тъп предмет са причинили смъртта на 47-годишната жена, сочат данните от съдебно-медицинската експертиза. Оръжието още не е открито, но близо до мястото, където е захвърлено тялото, криминалистите попаднали на бутилката белина, с която Спига се е опитвал да изчисти следите от кръв по колата и гаража, предаде NOVA.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Не ми изглежда зловещо
14
0
 
7
 
! Отговори
Перниканец преди 1 година
Toя ни убива всички с неповторимия си вид на излгед. Прилича на акордеонист от някоя селска гупа, изпълняваща поп-фолк в залязваща кабеларка в предаване от типа "Ако зажалиш". Тъжна гледка.
13
4
 
4
 
! Отговори
Първо и най важно! преди 1 година
Във България нямаме Прокоратурата а имаме ПУТКОратура (Гешев и Цацаров). По голям враг от собственото си МВР, Прокоратура и Садйиство България няма като институция!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да му представят направо доказателствата и да го приключват тоя! Естествено, че първоначално ще отрече, само си забива по-голяма просъда.
11
0
 
0
 
! Отговори
Теди преди 1 година
Може Мария Козарова да я е убила изобщо няма да се учудя
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То пък и една прокуратура, преди 89-та година работеше за БКП, сега не знам вече за кого работи, за ГЕРБ ли, за ПП ли, ДПС ли, въри та ми кажи....знам само,че не работи за народа и в името на правото, справедливосттаа и законността,
9
2
 
9
 
! Отговори
Дънов преди 1 година
най-големите престъпници са в прокуратурата. станали са милионери от пускане на престъпници на свобода. какво повече да говорим? доган, бойко и пеевски са крадили най много и са съсипали държавата за 500 години напред. евакуирайте се докато все още можете.
8
1
 
13
 
! Отговори
Гонзо преди 1 година
нашата съдебна система е толкова гнила и пропаднала че при 100% доказателства ще го изкарат невинен. след 2 години ще го пуснат за добро поведение и той ще убие някоя друга невинна жена. слава на българския съд и прокуратура. всички българи ще емигрират в германия заради тях.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще видим ще го осъдят ли. 7г след убийството в борисовата градина оправдаха извършителя. Този дано няма такъв късмет и лежи доживот.
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
каква селска физиономия... какво да се очаква от тоя австралопитек... надявам се да влезе в затвора за повече от 6 години (щото в Бг за убийство дават по-малко наказание, отколкото за пушилия трева), та контингента в панделата да му покаже как се убива българска жена, бавно и мъчително
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не е важно че 'отрича' и 'мълчи' са две различни неща, важното е мисирките какво казват. те колят и бесят.
4
5
 
8
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Лошото в България е, че имаме много слабо развита Криминалистика - една тежка и сложна наука, която изучава методиката на разследването и разкриването на престъпленията и тяхното предотвратяване. Всеки един полицай, разследващ орган, прокурор, следовател трябва да има перфектни знания и умения в тази област, за да проведе успешно разкриване на престъплението. В България сме много изостанали по отношения на криминалистичната техника и умения. В САЩ, Англия, Германия, там е друго.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1, след падането на империята 5ти вевк талианците са мешани със северно африканци и варварски народи от централна европа. така че да
2
3
 
7
 
! Отговори
К,во преди 1 година
ни занимавате с разни с не български имена?
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя не е ли от защитеният вид ...