Георги Семерджиев оставА в ареста по дело от 2013 г.

Подсъдимияте обвинен в нанасяне на телесна повреда
Обновена: 6 юли 2022 17:23 | 6 юли 2022 17:23, Петя Славова
45
Георги Семерджиев оставА в ареста по дело от 2013 г.
Снимка: БГНЕС

Съдебен състав в София постанови мярка "задържане под стража" за Георги Семерджиев, който вчера с джипа си уби две момичета при каране с превишена скорост на столичния булевард "Черни връх".

Още по темата

Оказва се обаче, по старо дело срещу него.

Днес е проведено съдебно заседание по наказателно дело от общ характер. Делото обаче датира от 2013 година и се разглежда едва днес, съобщи БНТ.

Подсъдимият Георги Семерджиев е обвинен в нанасяне на телесна повреда. Той не се е явил на съдебното заседание, като не е имал уважителна причина за това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
ВладЦепеш преди 1 година
Те на тия Съдии дечицата им ще изгорят! Те вече си носят кармата, която се предава в поколенията! Не се безпокойте господа Съдии, на вас лично нищо няма да ви се случи, ама да не се чудите как така от нищото ще почнат да им стават неща, за които няма логика и обяснение!!! Ако не на тях, то на внуците си, правнуци, ако вече не са стерилни.... И петдесет инвитрота да правят - е не става и не става! То ще си дойде!!!
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради това обаче надали е бил обявен за издирване. Или бъркам? Ако бъркам, полицията да каже защо не го е издирала.А между другото, оказва се, че е бил осъждан и е лежал за наркотици. Така че кой знае колко още висящи дела има.
33
0
 
10
 
! Отговори
Мелко преди 1 година
Браво на Българската прокуратура! Със сетни сили успяха да изкопаят дело срещу Георги Семерджиев от 2013 г. за да могат да го задържат, иначе това, че е убил две момичета надрусан и пиян и с буркан, нямаше да е достатъчна причина.
32
0
 
8
 
! Отговори
От хората преди 1 година
Задържан по дело от 2013 год.Господа от съд и прокуратура ,коя година сме сега.
31
0
 
6
 
! Отговори
Схемата преди 1 година
Очевидно е, че да не го закачат има сериозен чадър. Преди 2 години същото се случи и с Милен Цветков. Дрогираното мамино синче, което го уби няма да лежи в панделата. Очаквам да се случи същото и с този н.аркоман.
30
0
 
3
 
! Отговори
vlady преди 1 година
До Съдията, съдията ЕееВсъщност съдът може да определи по-голяма присъда от най-тежката при съвкупност от престъпления, но без да надхвърля сбора от присъдите както и максималната по закон за най-тежкото престъпление.
29
0
 
10
 
! Отговори
Айде пуснете го преди 1 година
момчето под домашен арест, пък за 3-4 гдини, докато се точи делото, той ще извърши още някое и друго престъпление. Тогава, като го задържите пак, ще го оставите в ареста с обвинение за снощното престъпление.
28
1
 
12
 
! Отговори
Кенеф-бг преди 1 година
Ами това е дами и господа! Тоя от 2013 минимум го знаят че е престъпник, но не го закачат, а МВР и "Кобра" се занимават със студентчета с по една цигара марихуана...
27
1
 
5
 
! Отговори
от 32 преди 1 година
Извинявам се за България с малка буква, не е хванал Shift-a явно! И не се научиха тези да сложат един бутон за редакция на вече написаното, поне за печатни грешки!
26
1
 
12
 
! Отговори
Съдията, съдията Еее преди 1 година
Пак започнаха с ченгеджийските номера! Всеки знае , че в българия по закон ако си извършил повече от 1 престъпления не се събират присъди като например в Англия, а ти дават най-тежката! Подозирам, че господата полицаи, прокурори и съдии, също значт какво работят всеки ден! От там възниква въпроса в момента нарочно ли бавят и влачат с други очевидно маловажни неща и смятат ли да го съдят справедливо , или за двете момичета ще го съдят евентуално ако сега като го пуснат избие още 200 човека?!?!
25
0
 
8
 
! Отговори
строя Дунав Мост 2 преди 1 година
Преводачките на посолствата оставиха държавата в пълна анархия! Дори мутрите 90-те години не избиваха млади момичета показно по улиците, а си се избиваха себе си по дискотеките! 50 акта и още толкова постановления! За затвор са замесените прокурори и съдии, които са позволили и съучаствали в убийствата!
24
0
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
оле Боже!...И тая ..ВОПИЮЩА ПРОСТОТИЯ ни се поднася като.."НАПЪЛНО НОРМАЛНА СЪДЕБНА ПРАКТКА" ?!?!...Е не!..НЕ!...Значи какво?..-Задържат го и ВЕРОЯТНО ще възбудят "досъдебно производство" за деяние на тоя,извършено преди ДЕСЕТ години,но СЕГАШНОТО му супертежко ПРЕСТЪПЛЕНИЕ-УБИЙСТВО,ще бъде вкарано В АРХИВ ?!?!?!...Е не,НЕ !...Не!...Спирам..Неам думи..."Тежко ,тежко!..Вино дайте!..Пиян дано аз забрава туй,що вий глупци не знайте позор ли е,или слава!"..../отивам за бира!..Маааайната ви!/..
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При наличието на видео материал и планина от доказателства е абсолютно безсмислено да се ангажират адвокати за защита ,!Това е губене на държавни пари и време !Нещата са ясни Тези ,които са го оставили да припка на свобода са толкова виновни ,колкото и той !Съучастници в престъплението !
22
0
 
7
 
! Отговори
Геш Рашко преди 1 година
Отговорните този да е на свобода , както и ленивите полицаи, които са го оставили да избяга да бъдат подведени за съучастие при престъпна небрежност или съответно прикриване на престъпления и злоупотреба със служебно положение ! Всички злини започват в полицията и прокуратурата!
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези в колатя как са оцелели, пълна мистерия. Явно Господ ги е оставил, да си понесат наказанието тука. Но да не забравяме, че българския съд стои над Господ и има последната "оправдателна" дума!
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е добре, че все пак на 9-тата година са се размърдали, защото догодина щеше да изтече абсолютната давност, която е 10 години и това старо дело да отпадне.
19
0
 
7
 
! Отговори
vlad преди 1 година
До АнонименНе е сигурно - дори да беше осъден за телесна повреда през 2013г. вероятно вече щеше да е на свобода.
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега, който го е оставил на свобода да лежи вместо него иначе оправия няма с корупцията.
17
0
 
6
 
! Отговори
До 22 преди 1 година
У нас се казва АКТ за раждане.
16
1
 
1
 
! Отговори
До 5 преди 1 година
Наистина ли си мислиш, че само у нас го има свидетлеството за раждане. И дали в оная другата чужбина, била американска, английска, френска, италианска, руска, и още каквато се сетиш, няма подобни административни документи надлежно издавани от властите?