Щангистът Карлос Насар шофирал дрогиран край Поморие, той отрича

Оказал съпротива на полицаите
Обновена: 4 авг 2022 21:54 | 4 авг 2022 21:09, Екип на Dnes.bg
39
Щангистът Карлос Насар шофирал дрогиран край Поморие, той отрича
Снимка: Lap.bg

Световният шампион по вдигане на тежести в кат. 81 кг Карлос Насар е бил задържан за 24 часа от полицаи от РУ-Поморие през нощта на 27 срещу 28 юли, съобщава "Сега".

Според информацията на изданието 18-годишният щангист е оказал съпротива на полицейския екип. Направената му проба за алкохол е била отрицателна, но тази за наркотици се е оказала положителна за амфетамини и метамфетамини. Освен, че Насар е бил задържан за 24 часа, полицията е свалила и регистрационните номера на автомобила, който той е управлявал.

Пред bTV Карлос Насар отрече да е имало такъв инцидент с него.

"Който ме познава знае, че не пия и не се дрогирам. Не съм бил задържан. Пише, че се е случило в Поморие, а аз тогава бях в Червен бряг, след като бях на почивка в Свети влас. Отричам всички тези неща, че са се случили".

В момента националният отбор по вдигане на тежести е на подготвителен лагер във високопланинската база в Белмекен, но Насар не е там. Старши треньорът на тима Иван Иванов заяви, че най-вероятно инцидентът от миналата седмица е причина шампионът да не е на лагера, но все пак очаква Карлос да се появи в следващите дни.

Карлос Насар е роден на 12 май 2004 г. в Париж, майка му е българка, а бащата - ливанец. Когато е още съвсем малък той се връща в родния Червен бряг. Именно там Насар започва да тренира вдигане на тежести.

Негов личен треньор е Илиян Илиев. Насар през 2021 г. стана европейски вицешампион на първенството в Москва през април и световен шампион през декември в Ташкент, като постави и рекорд на планетата в изтласкването с 208 кг. Това бе първа световна титла по щанги за България при мъжете след тази на Иван Стоицов от 2007 г. в Тайланд. На европейското първенство тази пролет в Тирана Насар се класира втори в кат. 89 кг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не трябва да се лъжем. В последните 10 годиниупотребата на анфетамин, кокаин нарастна неимоверно. Няма да пиша за това трябва или не трябва, само ще вмъкна, че подобна употреба, води до напомпване на личноста и от там следват грешки. Кокаинът се ползва от платежоспособни, депутати, адвокати, бизнесмени, доктори, мафиоти, а анфетамина от спортисти, работници, безработни, туристи и 60% от младежите м-у 16 и 18 години.
28
1
 
4
 
! Отговори
Rеее преди 1 година
много грозен тоз младеж, бърррррр иаааа
27
1
 
2
 
! Отговори
Корги преди 1 година
Наркоманските номера със селски привкус не минават извън родното Червен бряг, където полицията е корумпирана до мозъка на костите си, а наркотиците се консумират вместо кафе от местните, докато разпространението им е приравнено на спортна дисциплина. Дано не се заметат нещата и този да си изсърба попарата.
26
1
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Тестовете са бутафорни и не показват вярно!Гледайте темата на нова как се съсипва човешкият живот от тази глупост наречен драг тест 5000.Употребата или въздействието също има огромна разлика но тук в Бг цъфти корупцията и така всеки е виновен до доказване на противното пълен фарс
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Миии спортен работник. Разпуснал е след работа.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, щом световните ни шампиони се друсат, ие простосмъртните какво да кажем???
23
0
 
7
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Докименти нема ли у Мевере че отрича :)))
22
0
 
6
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Но сър но сър отрича Насър :)))
21
6
 
5
 
! Отговори
Ученика преди 1 година
Никое дете не става по-сито, по-здраво или по образовано когато някой стане световен или олимпийски шампион. Освен ако шампиона не даде премиите си за тази цел. Създаването на шампион е изключително скъп процес и е направо безсмислен ако не беше амбицията да се засовиляеа гото на съответните общества и нации.
20
1
 
18
 
! Отговори
187 преди 1 година
Без да съм му адвокат - теста е реагирал на допинг...
19
2
 
24
 
! Отговори
ropo преди 1 година
Роден в Париж,а се прибрал в родния Червен бряга сега де.
18
0
 
18
 
! Отговори
До 21 преди 1 година
А що е отказал кръвната проба тогава?
17
2
 
16
 
! Отговори
187 преди 1 година
Демек национал по допинг са го хванали с щанги? Тцъ тцъ тцъ...
16
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ги беше дигнал полицайчетата па да ги поноси и хвърли в ряката. За него 200 300 кг са играчка. Имах един приятел щангист сам носеше гардероб от едновремешните от дърво. Двама човека по 100 кг ги носеше подмишка като дини. Страшно як човек беше. Вече остаря и въпреки 70-те му години не се предава. По цял ден тренира вдига тежести и тича.
15
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Реагирал е на наркотици заради химията. Ако взема ефедрин за повече издръжливост на тренировките, ще светне на полицейския тест за амфетамин и метамфетамин, защото ефедрина присъства в състава и на двете.
14
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голем срам е да си купиш бело и да ти излезе на теста амфет. В Софето след акциите стотици пропищяха срещу дилърите си. Хахаха.
13
4
 
8
 
! Отговори
Ами преди 1 година
Сега аут от спорта ,друг път да не прави така.Тези "спортисти"си мислят,че всичко им е позволено.
12
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да носим ли стълба, да помагаме?
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ставийски номер N поред...Споко, от НАШИТЕ ребята е - ЩЕ ГО ПУСНАТ! Гарантирам 100%
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е и?