Стойчо Младенов стана шеф в ЦСКА 1948: В Левски ли да отида?

Аз съм достатъчно зрял, за да преценя къде да отида, посочи легендата
17 авг 2022 11:18, Красимир Ангелов
24
Стойчо Младенов стана шеф в ЦСКА 1948: В Левски ли да отида?
Снимка: Lap.bg

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов бе представен като новия оперативен директор на ЦСКА 1948 и даде първата си пресконференция на базата в комплекс "Царско село".

"Доволен и щастлив съм, че ще работя в клуб, в който се събирам с много мои бивши съотборници, с легенди и табели, ако мога така да кажа. Със своя опит ще се опитам да помагам във всяка една сфера. Вярно е, че това е ново за мен и ми трябва време, но ще се справя. Искам да бъда полезен на всички нива, но цялата спортно-техническа власт в отбора ще бъде на Любо Пенев. Аз и Гьонов трябва да се справим с всичко останало", заяви Младенов.

"Всеки е в правото си да бъде недоволен. Аз съм достатъчно зрял, за да преценя къде да отида и с какво да се захвана. Пак казвам, че ще работя заедно с легенди на ЦСКА. Къде да отида? В Левски или Лудогорец ли? След като ме принудиха да напусна "Българска армия", е нормално да дойда да работя в този клуб", защити се от критиките специалистът.

"Да, така разсъждавах преди, че това е проект. Но в последните 3 месеца има възможност да направя много срещи с хора в клуба, да се запозная с целите и амбициите им. Придобих представа. Говори се на ляво и на дясно, че е заради пари, но това е най-малката заплата, която съм получавал досега като състезател или като треньор. Напълно съм наясно в какъв клуб влизам", каза още Младенов.

"Знаете, че е прецедент, че съм в един клуб с Любослав Пенев. Ние сме силни характери, прехвърчали са искри. Но ето, че има един клуб, който да ни обедини", добави той.

"Знам, че има крайни привърженици, но има и такива, които показват разбиране и подкрепа. Но хайде да не задълбочаваме в тази тема. Нима може да наречем Гибона предател, защото е играл в ЦСКА, или Наско Сираков", каза още Стойчо Младенов.

"И на мен не ми е приятно, че има два отбора ЦСКА, че феновете са разделени, легендите също. Аз искам единен ЦСКА, той ще бъде непобедим! Но при нас има разделение и това идва отвън - действа се на принципа "разделяй и владей". Не съм казал, че ще има обединение, а че искам единен ЦСКА", уточни той.

"Амбициите ни като клуб и отбор е да се развиваме, да бъдем по-високо, откъдето сме били. Всички в клуба сме силни характери, посочете ми един, който не е. Нека в мача с ЦСКА по-добрият победи, като е нужно и спортно щастие", завърши Стойчо Младенов.

Какво още каза Стойчо Младенов вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Стойчо Младеновцска 1948
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
nikonik преди 1 година
А Динамо-Спартак 1991 кога спря да съществува?
18
0
 
2
 
! Отговори
Любо Пенев преди 1 година
Любо Пенев ще напусне заради Тройчо, ще има пак интриги
17
0
 
1
 
! Отговори
Сахар преди 1 година
Любо Пенев предполагам на полусезона ще напусне заради съдиите/шефовете/мениджърите/селекцията + защото е мъжкар.Стойчо я изкара сезона, я не. За около 100 хиляди лева си плю на лицето, а за него това не са кой знае какви пари.Да се обединели... Какво да се обедини - фирменият отбор Ефпет с 5 фена с ЦСКА?
16
0
 
3
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
Реално ти под мене що не си ходиш на село? Не коментирай неща които не разбираш. Бегай с овцете или с кравите
15
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Реално ЦСКА 1948 си е истинското ЦСКА - то извървя дългия път от В група, до А група. А какво стана с т.нар тире? След като спечели в В група, не игра в Б група, а преустройха цяла А група заради него.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цирк
13
3
 
3
 
! Отговори
Цска-тата за смях... преди 1 година
Питали радио Ереван за ЦСКА-тата: Какво става ако се обединят две ментета ?Радиото отговорило: По-голямо менте.
12
4
 
4
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 1 година
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
11
2
 
2
 
! Отговори
тренер преди 1 година
Велик е печели купата с Ал Ахли.
10
5
 
4
 
! Отговори
Димчо Беляков преди 1 година
Цял Ловеч е потресен. Не сме очаквали такова предателство :( !!!
9
2
 
10
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
Стойчо, ти си легенда, но си оставаш ***!!! При Титаните жена ти и сина ти бяха на по 20 бона заплата. После да же си търсеше неустойките от Ганчев. И сега отиде в лудогорче19-48... Изплю се в лицето на хората които те боготворяха!!!! Пълен ***! Да си знаеш докато си жив!!!!! 5роституция!!!!
8
0
 
5
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
До ЖороАми, такива са ви легендите. А за Балъков много грешиш. На фона на противопоставянето на сини и червени от онзи голям отбор, Балъков остана незасегнат и неопетнен. Но той винаги е бил изключително меркантилен тип. Още като играч и особено в Щутгарт. И още нещо, Спортинг и Щутгарт станаха шампиони веднага, след като Балъков ги напусна, а той има само една титла. С Етър и то сле изигран едва 1 полусезон. Това са факти, другото е прекален субективизъм!
7
5
 
14
 
! Отговори
Тройчо Младенов преди 1 година
Заради пустите пари е бе приятели,не се наядох и аз и тва е.
6
1
 
19
 
! Отговори
Я преди 1 година
Тройчо помниш ли как беше назначил сина си да нарежда конуси за 50к на месец ! Голям евреин излезна ти !
5
3
 
19
 
! Отговори
Тройчо за смях... преди 1 година
Тройчо, Тройчо освен, че си слаб треньор, стана и за смях и резил.
4
8
 
8
 
! Отговори
ИДИ при говедата бе преди 1 година
ПРАСЮ АМААА ДА БЪДЕМ Ч1ЕСТНИ, ТРОЙЧО ИДВА ПРИ ИСТИНСКИЯ ОТБОР, А НЕ ПРИ ЛИТЕКС ЧАВДАР ТИРЕ СОФИЯ ТИРЕ ГАНЧЕВ:)))))
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тройчо най-накрая си даде реалната оценка,че нищо не става от него като треньор,то толкова ставаше от него и като футболист добре,че бяха ония 2 гола с които още го величаят.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тройчо най-накрая си даде реалната оценка,че нищо не става от него като треньор,то толкова ставаше от него и като футболист добре,че бяха ония 2 гола с които още го величаят.
1
2
 
16
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 1 година
Това е да си продадеш гзягата на дърти години на цеката кокаиновия нос