Финландската премиерка си направи тест за наркотици

Сана Марин обяви, че резултатите ще са готови до седмица
19 авг 2022 17:45, Нели Христова
73
Финландската премиерка си направи тест за наркотици
Снимка: БГНЕС

Финландският министър-председател Сана Марин заяви, че се е подложила на тест за наркотици след публикуваните по-рано тази седмица видеозаписи, на които се вижда как се забавлява с приятели, и се зарече, че никога не е употребявала незаконни наркотици.

Още по темата

"Днес се подложих на тест за наркотици и резултатите ще дойдат до една седмица", каза тя на пресконференция. "Никога през живота си не съм употребявала наркотици."

Марин добави, че способността ѝ да изпълнява служебните си задължения е останала ненарушена през въпросната нощ и че е щяла да напусне партито, ако е трябвало да работи, съобщи "Ройтерс".

Тази седмица в социалните мрежи започнаха да се разпространяват видеоклипове, на които Марин се забавлява с известни финландски инфлуенсъри и артисти, и скоро те бяха публикувани от няколко медии във Финландия и в чужбина.

След появата на видеоклиповете Марин се сблъска с призиви да си направи тест за наркотици от страна на политици от нейната правителствена коалиция, както и от опозицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Кирчо кога?
12
3
 
14
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Нашите налитат на момченца , дърпат линии , имаше някакъв лижеше тоалетната.....педофили имаше.. 80 процента са за уволнение
11
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено ще купонясва жената, да не е на 100 години. Завистниците и злобарите да го ***
10
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все едно Бибитко да си направи, кой вярва
9
12
 
10
 
! Отговори
Бог да Пази Европа преди 1 година
п и к ли и пик льовци в 30те си, всичките К0мунисти, са Инсталирани от Държавният Департамент на САЩ да доразсипат континента - вече Резултатите са Видими! освен това мястото на жената е в кухнята, защото жена не работи с Логика, а с чувства и пред цикъл може и във война да вкара държавата!!
8
11
 
14
 
! Отговори
Watten ZZ преди 1 година
Мъкаааа, мъка... Всички руски медии въртяха това нещо. И какво показаха - че финландец, пък бил той и женски пол и министър-председател, пие. Все едно никога не са виждали финландци. И всичко това - заради визите. Ама финландците ще си сипят по още едно и ще забравят за случая. А визи за руснаците пак няма да има.
7
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ме интересува финландската премиерка. Не и плащам заплатата. Интересува ме, че Киро няма да направи тест за наркотици. В 47 НС се появи чат, в който се казва, че ако има тестове за наркотици десетина човека от ПП ще изгорят. Първо да видим гредата в двора на България и след това да гледаме сламката в чуждите дворове!
6
5
 
27
 
! Отговори
Стоян преди 1 година
Браво, красавица. Ако всички управляващи по света са такива хора, нямаше да има нито една война и никаква нужда от каквито и да е оръжия.
5
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво лошо има една млада жена че се забавлявала а нашите пенсионери които висят по кръчмите с мутрите по-добре ли е.
4
7
 
6
 
! Отговори
като ПП преди 1 година
и тази е Завършила с Отличен Програмата МК-Ултра, така че е на много по-силни неща от конвенционални наркотици! освен това тия неща, дето и се дават - тестове не ги ловят!!
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Снежанка
2
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това гладно няма да остане.
1
5
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 1 година
Аз мога днес да се подложа на текст за алкохол, за да докажа че на Трифон Зарезан бях абсолютно трезвен.