Организаторът на коронацията на Чарлз ІІІ остана без книжка

Херцогът, който организира и погребението на Елизабет, ще обжалва
27 сеп 2022 15:18, Елка Василева
8
Организаторът на коронацията на Чарлз ІІІ остана без книжка
Снимка: архив, БГНЕС

Човекът, който организира погребението на Елизабет II, бе лишен от правоуправление на автомобил за 6 месеца въпреки настояването му, че има нужда от шофьорската си книжка, за да организира коронацията на крал Чарлз III, предаде БНР.

Още по темата
Едуард Фитцалан-Хауърд - 18-и херцог на Норфолк, е бил засечен да използва мобилния си телефон в Югозападен Лондон през април. Той е бил спрян от полицията в BMW-то си, след като минал на червено, докато използвал телефона си. Той призна за нарушението, но се надяваше да избегне забраната заради "извънредните обстоятелства, които произтичат от работата му", както се обоснова.

Прокурорът Джонатан Брайън заяви, че благородникът вече е имал отнети 9 точки за нарушения, включително превишена скорост, и след отнемането на още три трябва да му бъде отнета книжката.

Фитцалан-Хауърд обаче, който е член на Камарата на лордовете, смята да обжалва решението. Херцогът наистина е най-високопоставената фигура във Великобритания, занимаващ се с организирането на най-големите държавни събития като откриването на парламента например.

Той беше главният организатор на погребението на кралицата, след което бе натоварен да организира и коронацията на краля, която се очаква да бъде следващата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Там няма прошка и техния КАТ не клечи в храстите за да изнудва хората.
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Невероятно е с какви глупости ни занимавате.
5
1
 
11
 
! Отговори
Курти преди 1 година
Пък при нас хванаха дрогиран кандидат за депутат от възраждане и го пуснаха веднага щот имал имунитет.
4
0
 
16
 
! Отговори
Димитър преди 1 година
Не разбирам хората със съвременни коли, които вместо да си свържат телефона към системата на колата, го държат като намазана филия.
3
6
 
0
 
! Отговори
Жокеръ преди 1 година
После предателчетата лаят, колко сме зле ние, как на запад е справедливо и чудесно! Ако имаха поне малко достойнство там , трябваше само за изразеното становище, че е по-високопоставен и не трябва да се прилага закона за него, минимум да му свалят всички титли и да му отнемат краденото с наглост и привилегии! Точно такива чакате да ви спасят от чужбина, а те гледат на вас като *** и печалба!!!
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако беше в България нямаше да има ядове, но там хората си спазват законите.
1
1
 
11
 
! Отговори
Giorgio преди 1 година
TAXI