Сестрата на Роналдо избухна: Португалците са неблагодарни!

Причината са критиките към Кристиано в родината му
29 сеп 2022 17:45, Красимир Ангелов
11
Сестрата на Роналдо избухна: Португалците са неблагодарни!
Снимка: БГНЕС

Сестрата на Кристиано Роналдо Катя Авейро защити суперзвездата на Ман Юнайтед и Португалия. Както е известно, Роналдо е обект на куп критики от началото на сезона заради формата, в която се намира.

Той не впечатли с изявите си в последните мачове на националния отбор и според някои медии наставникът на Португалия Фернандо Сантош трябва да го остави на резервната скамейка. Самият Роналдо пък даде заявка, че би останал в националния отбор до Евро 2024-а.

"Португалците са болни, бездушни и неблагодарни хора, които не ценят това, което Кристиано Роналдо е направил и продължава да прави за страната си", посочи сестрата на звездата.

Авейро заяви, че е изненадана от поведението на своите сънародници, но подчерта, че Кристиано остава най-добрият футболист в света, но когато е на колене, трябва да му бъде подадена ръка.

"Той има зад гърба си семейството си и тези, които го обичат. Те винаги ще бъдат до него, независимо какво се случва. Но това, което се случва в момента, не е изненада за мен. Португалците са свикнали да плюят в чинията, от която ядат. Винаги е било така. Затова, когато някой се измъкне от пепелта и промени манталитета, това е пречка… Винаги ще бъдем с теб, кралю мой. Бъди спокоен", написа тя в социалната мрежа Инстаграм.

Какво още каза сестрата на Кристиано прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Сестрата на Роналдо да не се пеняви.На Роналдо му дойде времето за пенсия.Няма драма.Такъв е животът.
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не Беше Краля на футбола .. тая Португалия никой нямаше да е чува. Да не говорим, че щяха да сънуват само да спечелят Европейското по футбол. Сестра му е права. Дори и да има слаб мач.. никога не трябва да има обиди и нереспект към Кристиано. Отделно в отбора имаше звезди като Жота , Бруно Фернандеш, Феликс и тн. Защо не решиха мача те :))))
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая па :) за ко тря съм благодарен на някакъв ритнитопков?
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези дума на тази дали са ви познати. И за нас сме чували много такива приказки. Истината е,че един спортист дори да е давал много за една държава и отбор,настава време в което ако не се откаже става тежест. И като му го кажат се цупи все едно е дал живота си за отбора,а те не му се отблагодаряват Пък реално нищо не е дал. Бил е просто един работник който вече не се справя със задълженията си и пречи на останалите. А за благодарност е получил дебела банкова сметка с десетки милиони.
4
1
 
4
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Ем 100 % са ваксани там няма как да са благодарни
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
аз имам гъша мас много е добра да става хлъзгаво на роналдо ще му я дам на префенциални цени
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ли е плакал Роналдо?
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щото нали е най-добрия и се възлагат невъзможни цели за него и отбора. Ама той е един от 11 човека отбор, зависи от всички тях. А това, че има горямо его е друг въпрос.