49-годишен с доживотен затвор за убийството на приятелката си

Жертвата и убиецът се познавали от 20 години
Обновена: 29 ное 2022 14:44 | 29 ное 2022 14:44, Петя Славова
21
49-годишен с доживотен затвор за убийството на приятелката си
Снимка: Pexels

49-годишен мъж получи доживотен затвор за убийството на приятелката си в плевенското село Рибен. Присъдата е наложена от магистрати в Окръжния съд на Плевен. Мъжът е признат за виновен, че умишлено е умъртвил 41-годишната П.Д. на 24 май 2020 г, съобщават от Окръжната прокуратура в Плевен.

От събраните доказателства по делото е установено, че извършителят Г.И. и пострадалата жена се познавали повече от 20 години. Неколкократно имали любовни отношения, последната им връзка датирала от 2019 г.

Още по темата

На 23 май 2020 г. двамата били на рожден ден в дома на свои приятели, където употребили алкохол. Г.И. се държал агресивно. Между двамата възникнал скандал, тъй като мъжът видял приятелката си да пише нещо в телефона си. Г.И. издърпал пострадалата от масата, след което двамата напуснали празненството. Прибрали се в дома на жената в село Рибен, уточняват от прокуратурата.

На следващия ден между двамата отново възниква скандал. Г.И. нанесъл удари на приятелката си с юмруци и шамари в различни части на тялото ѝ. Повалил я на земята и продължил да я рита, нанесъл й и множество удари по тялото.

П.Д. спряла да оказва съпротива, но въпреки това Г.И. продължил да я удря, предава БТА. След побоя мъжът оставил безжизненото тяло на пострадалата на леглото. Той не потърсил медицинска помощ и не съобщил до 25 май, когато на място е изпратен екип на Спешна помощ, посочват още от прокуратурата в Плевен. Въпреки оказаната медицинска помощ, на 2 юни 2020 г. 41-годишната жена починала от нанесените ѝ травматични увреждания.

Съдебният акт подлежи на обжалване и протестиране пред Апелативния съд във Велико Търново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Една преди 1 година
Сега да се съберат родата на жената, родители,братя,сестри,братовчеди и да инструктират насилника "как се бие жена"! Да ти се роди дъщеря,да я гледаш 20 години,да си поеме живота и тъкмо си мислиш че си се справил като родител и някъв женомразец неандерталец вземе да я утрепе щото си пишела в телефона!? Такъв и в пещера да живее,пак ще ревнува! Такъв *** заслужава жив да го побребат,да има време покрай червеите да размишлява какво е направил!!!
16
5
 
0
 
! Отговори
До 16 преди 1 година
А останалите случаи защо не ги коментираш? Жените сте лицемерки!
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 6 - Онази, която подведоха под отговорност затова, че е хапала детето си, беше осиновителка от ромски произход. Забрави ли с каква диагноза беше онази, която закла детето си? Що се отнася до мисленето (N7), който няма други аргументи започва да наглее и си мисли, че така може да оскърби някого. По-добре е да порабатиш върху твоето мислене. Всеки път, когато се развихриш тук, все се намира някой да те попита ти колко деца имаш и дали би могъл сам да издържаш семейство?
14
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДЕМЕГ НАСИЛИЕ НАД ЖЕНИ, ПРИЕМАЙТЕ ИСТАНБУЛСКАТА... НАТАТЪК БИЯТ... АЗ 1 ФЕМИНИСТКА В ЦЪРКВА НЕ СЪМ ВИДЯЛ! ДА ВИ РАЗКАЖА ЛИ В БИБЛИЯТА КВО ПИШЕ ЗА ЖЕНИТЕ? ЧЕ ТР. ДА СЛУШАТ И СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА МЪЖА! Е, СИГУРНО НЕ ВИ ХАРЕСВА, НАЛИ СТЕ "ЕМАНЦИПИРАНИ"... ТО ЗАТОВА ЗАПАДНОТО ОБЩЕСТВЕО СЕ РАЗКАПВА, УВЕЛИЧАВАТ СЕ РАЗВОДИТЕ, А РАЖДАЕМОСТТА СПАДА. ИЗЧЕЗВАТ ПОЛЕКА ЛЪЖИТЕ НА ДЯВОЛА...
13
7
 
0
 
! Отговори
До 13 преди 1 година
Напротив, има значение, защото показва феминисткото ви лицемерие и двойни стандарти.
12
0
 
8
 
! Отговори
11 преди 1 година
Я гугълни, whataboutism, ***. Това, че и жени някъде са извършили ужасни престъпления, не е обект на НАСТОЯЩАТА новина и НАСТОЯЩАТА дискусия и НАСТОЯЩИЯ проблем. Двата проблема съществуват ЕДНОВРЕМЕННО.
11
10
 
0
 
! Отговори
До 10 преди 1 година
Ами жената на горския, заклала децата си? Ами майката, заклала дъщеря си на 1. юни? Ами осиновителката, била до смърт дъщеря си? Ами внучката наркоманка, заклала баба си? Ами всички случаи на захвърлени бебета?
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Онзи ден поредния убил жена си с две деца,защото го напуснала и не искала да живее с него.Какви *** се раждат тук и защо обществото ги търпи?
9
10
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 1 година
Хайде, жените насилнички били жертви! Тяхното насилие не било като на мъжете и всъщност мъжете били виновни, че жените убивали. Осиновителката, хапала и удряла дъщеричката си до смърт, какво извинение има? Тя е живеела сама, така че не ми минавай с опорките за лошите мъже. Ами майката, заклала дъщеричката си на първи юни - Деня на детето? На нея кой ѝ е виновен.
8
16
 
2
 
! Отговори
Ах, Гошо, Гошо!!! преди 1 година
Никъде не споменават, че жертвата е била действаща *** и така показаният предишен скандал е бил, защото се е уговаряла със сводниците си за нова работа. А линейката е извикана от майката на обвиняемия, която ги е намерила и двамата в безпомощно състояние на следващия ден, а той е бил припаднал до момичето и нищо не си е спомнял. И понеже го познавам лично човека, има много криминални регистрации, но никога не е бил агресивен към жени и никога не съм го видяла да посяга на жена. Жалко!!!
7
4
 
4
 
! Отговори
До 6 преди 1 година
Мисленето не е от силните ти страни!
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 1 - Преувеличаваш. Защо българка да си хвърли детето, след като за бяло и здраво новородено кандидат-осиновителите не само чакат с години на опашка, ами дават и подкупи? Ако българката не желае да се легитимира, ще го остави на пейка в коридора на някое здравно заведение. Изхвърлени или убити деца от майки етнически българки има само тогава, когато някой и.з.род забремени жена с психични отклонения. От такава не можеш да очакваш разумни действия.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сите земни кълбета са тесни за драмите на индотурките
4
16
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Викаш, друго си е, когато българката си хвърля децата по контейнерите, деретата, реките или пък вземе, че ги заколи. Второ, много често взе да се случва raнка да я убият приятелите чужденци. Примерно Алена Щерк, българката в германския хотел или пък много случаи на изчезнали българки в Гърция, за които се писа наскоро.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поне един път да не го пуснат на свобода
2
3
 
22
 
! Отговори
ВБЗ преди 1 година
На дата 02. юни 2020г става убийство с явен извършител който на 29.11.22 г получава присъда??? Съд и прокуратура- закривай!
1
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българските мъже са комплексари.Не могат да преживеят,че някой не ги иска и решава да се раздели с тях.Дори когато имат деца,това не ги спира да убиват.За такива доживотен затвор,без право на помилване.Изверги не ни трябват.