Гришо: Този финал за мен е повече, отколкото предполагате

Той определи като "влакче на ужасите" последните няколко месеца
Обновена: 5 ное 2023 18:52 | 5 ное 2023 18:51, Красимир Ангелов
18
Гришо: Този финал за мен е повече, отколкото предполагате
Снимка: БГНЕС

Първата ракета на България Григор Димитров определи като "влакче на ужасите" последните няколко месеца. Той заяви това по време на награждаването след финала на турнира "Мастърс" в Париж. В него българинът отстъпи с 4:6, 3:6 на водача в световната ранглиста Новак Джокович.

Още по темата
"Благодаря за подкрепата на публиката, Последните три месца бяха влакче на ужасите за мен. Достигането до финала значи повече за мен, отколкото предполагате", заяви Димитров, който след края на мача бе с насълзени очи.

Българинът не спести похвални думи и за съперника си Джокович.

"Нямам думи, с които да опиша Новак. Поздравявам го, както и целия му екип. Тази година беше невероятно пътешествие за мен и съм доволен, че завършвам положително. Благодаря на организаторите на турнира. Невероятно е, че можем да играем на този корт. Трудно ми е да намеря думи, с които да изразя благодарността си към всички", завърши Димитров.

Всички реакции след финала четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Румен Радев преди 5 месеца
Селския манекен сваляч няма шансове за титлата . Всичко става с титаничен труд и себеотрицание - Джокович,Надал ,Борис Бекер и други шампиони.С разходки с разни моделки и джакузита в Дубай не става . Това е то селския манталитет без съдържание,лъскав имидж без талант ,затова Гришо никога няма да спечели голям турнир на световно ниво.Запомнете ми думите.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Видно е че Гришо колкото и да се напъва не може да се мери със световните тенисисти просто е слабичък и трябва да си знае мястото-а то е в мандрата на село в Хасково.
8
4
 
1
 
! Отговори
Itso преди 5 месеца
Айде отидЕ апартамента в Монако, Григор е пред фалит от много време, напъна се да спечели малко пари за да избегне фалита но Новак му би шута. Га трябваше да играе като млад ми се правеше на мачо, сега ще пада от високо.
7
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гришо освен да развежда манекенки за нищо друго не става.Джокович му показа къде му е мястото , а то е никога повече в топ 10. Обичаме те Ноле!
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гришо завърши миналата 2022 година на 28-мо място в ранглистата, през месец май 2023 две седмици беше на 33-то място в ранглистата, а сега ще е на 14-то място. От 33-то на 14-то за по-малко от половин година. Браво на българина Григор Димитров.
5
0
 
10
 
! Отговори
Gogo преди 5 месеца
Бог да благослови и двамата и Гришо и Ноле! Обичаме ви и двамата! Страхотна игра! Голям Ноле, респект! Браво на Гришо!
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Оште е млат
3
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
селския бек пак се издъни никога няма да влезе в топ 10.Джокович го размаза показвайки класа.А нашия освен да хойка по жени друго не му остава.
2
2
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
Браво, добре се представи! Радваме се за постиженията ти!
1
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Само едно ти липсва Гришо - здрави нерви и спортна злоба в мачовете срещу топ 6 играчите.... Нема да се плашиш и да се отказваш....