–азкриха ескорт дама, спечелила 3,8 млн. евро за 8 г. в »тали€

–умънката вложила парите в имоти, зем€, коли, а не платила данъци
27 фев 2024 09:27, ≈лка ¬асилева
51
–азкриха ескорт дама, спечелила 3,8 млн. евро за 8 г. в »тали€
—нимка: архив, Ѕ√Ќ≈—

‘инансовата полици€ в »тали€ разкри елитна компаньонка, вложила доходите си в недвижими имоти, терени и луксозни автомобили, без да плаща данъци.

“ова е 51-годишна румънска гражданка, пребиваваща в провинци€та на град “ревизо, предаде кореспондентът на ЅЌ–.

«а 8 години като ескорт спечелила 3 милиона и 800 000 евро. ¬ложила ги в закупуването на недвижими имоти в  ортина край ¬енеци€ и ѕадуа, както и на луксозни коли, без да се отчете пред данъчните органи.

–азследвана е за укриване на данъци и пране на пари.

Ќейни съучастници са били както италианци, така и румънци.

ѕолицейската операци€ под надслов “‘еникс разкрила оборот от над 3 милиона евро, използвани за покупката на 19 недвижими имота.

 онфискувано е състо€ние  на обща стойност 3. 4 милиона евро, иззети са превантивно сгради, зем€, четири автомобила и значителни финансови активи съхран€вани в пет банки.

“ова, което е насочило вниманието на финансовата полици€, е бил стандартът на живот на жената, заедно с доходите и имуществото й в сравнение с данъчното й положение, каквото по същество липсва.


 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


51
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
46
0
 
2
 
! ќтговори
јрмандо преди 1 месец
≈ ми работела жената спест€вала от закуски и допълнителни часове и правилни инвестиций и ето забогат€ла но лошото е че Ѕерлускони почина иначе н€маше да има проблеми той ги уважаваше ти€ булки ама на лошите данъчни развалиха работата да беше купувала в Ѕългари€ даже щ€ха да € см€тат за инвиститор.
45
3
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо √ъчо - ”тешавай се, льольо, утешавай се и така си об€сн€вай факта, че нико€ не ти обръща внимание, защото половината са такива, а другата половина са или баби, или момиченца в предпубертетна възраст и затова да теб все н€ма жена.
44
2
 
20
 
! ќтговори
√ъчо преди 1 месец
“о това е влажната мечта на половината българки. „алга певици с консумаци€, розови дрешки и бело, клипчета по интернет и фукни. ѕосле н€ма деца и държавата е длъжна да плаща инвитро процедурите на такива 50 годишни чанти, които са буквално остъргани от вътре.
43
1
 
14
 
! ќтговори
јлекс преди 1 месец
–аботлива жена.
42
1
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо :) /27/ - ћоже пък да е виртуозна изпълнителка. Ќали преди н€колко дена тук н€кой цитира сентенци€, според ко€то подводниците били като жените - колкото е по-възрастна, толкова по-добре те обслужва.
41
0
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо Rosso 25 ѕазарна икономика бате. јко н€ко€ стока се търси, т€ се и продава, дори да е само газове в буркан.
40
3
 
8
 
! ќтговори
“ова да е за урок преди 1 месец
ќткакто св€т светува е възприето правило, че щом си придобил нещо, тр€бва да отделиш от него за онези,които ти осигур€ват безопасни услови€ да придобиваш каквото си придобил (в наше време се приема, че това е дължавата), а също и за онези,които по н€каква причина не могат да придоби€т блага.∆рицата правилно е преценила,че практикува вид труд,но е пренебрегнала правилото, че от спечеленото тр€бва да даде н€какъв процент и на държавата, и на бедстващите.ќбщоприетите правила не бива да се нарушават
39
0
 
7
 
! ќтговори
ƒо 18 преди 1 месец
” нас този вид услуга е побългарена. «а ескорт се представ€ вс€ка ромка, ко€то успее да се вреди да бъде момиче на повикване, взимащо само по 20 лв на сеанс. ¬се пак, не стои на ќколовръстното да чака н€кой тираджи€ да € хареса.
38
1
 
11
 
! ќтговори
ƒо јнонимен 18 преди 1 месец
¬ нормалните държави това са добре изглеждащи, интелигентни момичета с добри обноски, които биват наемани да придружават платежоспособен господин на вечер€, на културно събитие или на н€колкодневна почивка. ћомичетата са на€сно, че може да им бъде поискана и секс-услуга, ко€то ще са длъжни да изпълн€т. Ќо не винаги от т€х се иска секс, те са просто скъпо платени придружителки, ескорт. ƒоколкото знам, ако изпълни и секс-услуга, онзи, който € е наел, й дава допълнителен бонус по сво€ преценка.
37
2
 
3
 
! ќтговори
39 583.333 евро преди 1 месец
—редно по толкова е печелила на месец, а на година - по 475 000 евро. √оре-долу колкото програмист от средна категори€ в —јў.
36
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо ѕоднаем - —ъвсем не е било на в€търа, имала си е ценоразпис жената.
35
3
 
3
 
! ќтговори
≈вала на жрицата, преди 1 месец
т€ цени себе си и не върши ц€лата домакинска работа на н€кой като благодарност за това, че той не само € посещава нощем в леглото, но освен това е благоволил да живее с не€ на семейни начала или дори се е оженил за не€.ƒокато постигне този завиден слугински статус "почтената жена" е дар€вала безплатни секс-услуги на този и онзи, с плахата надеждица да се омъжи.  ато "благодарност" за безплатни€ секс глезените льольовци са й се подигравали или са си мислили, че сексът им се полага по подразбиране
34
1
 
9
 
! ќтговори
ѕоднаем преди 1 месец
“ова се казва да си дадеш задницата под наем на в€търа.
33
2
 
6
 
! ќтговори
јко си курва преди 1 месец
«аработваш милиони...ѕј«ј–Ќј » ќЌќћ» ј Ѕј“≈
32
0
 
18
 
! ќтговори
ѕерниканец преди 1 месец
Taka ли се вика - ескорт? “о значи в наши€ ѕарламент всички са ескорт. ј Ѕоко като им викаше всички тука сме парлеву франсе, му се чудехте какво е искал да каже.
31
4
 
12
 
! ќтговори
ѕоручик –жевски преди 1 месец
ћисл€, че жената е доста оправна и ще ни бъде по-успешен министър-председател на Ѕългари€ отколкото сегашното недоразумение.
30
1
 
17
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
≈ то това нищо не е, нашите в парламента ги вад€т тези пари за месец - два.
29
1
 
19
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—ега разбирате ли разликата между съдебна система и 7корумпи7?
28
1
 
16
 
! ќтговори
“а€ женица преди 1 месец
 ато кипъреца √еоргиус дето купил курорта в Ѕанско. ѕознатата схема.
27
2
 
10
 
! ќтговори
:) преди 1 месец
—игурно са си променили законите. ѕреди години една рускин€ доказа пред съда, че по т€хното законодателство да си продаваш т€лото не е доход, т.е. не се облага с данък. :) Ќа 51 г. по-скоро е мадам. ƒа започне на 43 г е малко съмнително. ≈скорт означава високо платена. Ќе мисл€, че при толкова млада плът на пазара, н€кой ще плаща луди пари на жена над 40 г.