За нуждата от финансово образование. Говори проф. Стив Ханке

Той ще участва в "Образование и бизнес", модератор ще е Нейра Чехич
2 апр 2015 13:22, Анисия Иванова
5
 За нуждата от финансово образование. Говори проф. Стив Ханке
Стив Ханке. Снимка Bulgaria On Air

Световноизвестният финансист проф. Стив Ханке идва в България за участие в конференцията "Образование и бизнес", а модератор ще бъде Нейра Чехич, журналист в студиото на Bloomberg TV в Лондон. 

Необходимостта от финансово образование и вярната посока за устойчива икономика ще бъдат дискутирани от представители на държавните институции, на неправителствени организации, на бизнеса, преподаватели от висшите и средните училища.

Стив Ханке е професор по приложна икономика и директор на Института за приложна икономика, глобално здравеопазване и изследване на бизнес предприятията в университета Джон Хопкинс в Балтимор.

Той е старши научен сътрудник и директор на  проекта "Проблемни валути" към Cato Institute във Вашингтон; старши съветник в международния монетарен изследователски институт на университета Ренмин в Пекин; специален съветник на Центъра за финансова стабилност в Ню Йорк; редактор на Globe Asia Magazine. Проф. Ханке е и член на съвета Харта на Дружеството на Икономическо измерване и финансовия консултативен съвет на Обединените арабски емирства.

Конференцията „Образование и бизнес – Финансовото образование за устойчива икономика” се организира за втора поредна година като част от мащабното сътрудничество между световния медиeн гигант Bloomberg TV и националната телевизия България он ер. Конференцията ще се проведе на 11 май от 9 часа в София хотел  Балкан.

Запазете своето място сега и станете част от реалния дискусионен форум за образованието в България.

Повече на: www.edu-business.info
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ot kakto amerikancite ni kupiha se pichuvstvaha zadalgeni da ni obrazovat....tozi beche 1ot grobokopachite na Balgaria...koi go pokani tuk..a be che stanem za sram pred sveta s tova lizane na amerikanski zad.....i
4
0
 
5
 
! Отговори
3 преди 9 години
Те това *** закопа България заедно с Луканов ,забранете му достъпа ..........
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 1 много ти е разпокъсана мисълта, иначе си на прав път
2
2
 
6
 
! Отговори
Данък преди 9 години
И кой ще я плаща тази много ценна конференция ?
1
3
 
4
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
На определено ниво на съзнание, финансова система за една цивилизация, особено робска система като тази на човека, която създава негативност и унищожение за организма и съзнанието, не е необходима, но 80% от хората все още са мн далеч от това ниво на съзнание, където няма егоизъм и всеки е образован, осъзнат и знаещ, и имащ това, от което се нуждае, затова си затегнете коланите и не се чудете защо става така, както ще става :D