Дълбоките деколтета – трън в очите на даскалите

Учителска акция за външния ученически вид в Пловдив
25 сеп 2015 09:04,
108
 Дълбоките деколтета – трън в очите на даскалите
Снимка: Reuters

Пловдивски училища забраниха дълбоките деколтета. Това е само едно от указанията, които давали учители на започналите по школата родителски срещи.

За външния вид на младите дами и господа в класните стаи имало изключително точни изисквания, които, ако не бъдели спазени, учениците не се допускали до територията на учебното заведение.

Така само преди ден момче от 7-и клас било върнато от портиера на едно от елитните основни училища в Пловдив само заради това, че детето било облечено в сив, а не в тъмносин дънков панталон, пише "Монитор".

Изискването на школското ръководство било панталоните за момчетата и момичетата да бъдат изчистени и на цвят тъмносини или черни.

Наред с това отгоре децата трябвало да носят още два елемента от училищната униформа, като например тениска в розов цвят за момичетата и син за момчетата с дълъг или къс ръкав, и суичър с емблемата на училището.

За момичетата били позволени обикновена пола, като основно изискване към облеклото било да не се виждат части от бельото или талията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
13
 
! Отговори
ееддьса преди 8 години
ВРЪЩАЙТЕ МАНТИТЕ !!!
9
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А пък е нашето училище, даскала изкарваше на дъската момичето с най-късата пола и я караше да пише план на урока, като започва от високо горе и стига до ниско долу по дъската. После и пишеше 6 и ходеше да 'олаби' в клозета.Сега му отнемат единствената радост от преподавателската дейност на човека...
8
1
 
7
 
! Отговори
zdr преди 8 години
Колкото по-дълбоко деколте,толкова по-труден тест!Иначе няма оправяне....
7
4
 
24
 
! Отговори
Предлагам преди 8 години
Мисля си, че ще е по-разумно и много по-справедливо, ако осигуряваме безплатни униформи на учещите деца и тийнейджъри от 1-и до 12-и клас.Това ще е много по-полезно за обществото ни, вместо да наливаме още и още социални помощи, надбавки и какви ли не още бонуси на онзи етнос, дето не го е грижа дали децата му ще са грамотни, стига да се оженят още на 13-14 г. и да започнат да правят свои деца, та във фамилията да влизат още пари, за които не е нужно да са работили!
6
4
 
41
 
! Отговори
Пораснала преди 8 години
Навремето мразех гимназиалната си униформа.Сега разбирам защо е била необходима. Но трябваше да стана зряла жена, за да проумея някои неща.Изходът е да се въведат униформи, но на достъпни цени, съобразени все пак с актуалното облекло и с възрастта на децата. Разумно е всяко училище да има своя униформа - не е чак толкова трудно това да се постигне, разликата между униформите на повечето училища може да се сведе до някакъв дребен детайл.
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правилно
4
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нвремето в техникума сядах на първия чин в часовете по електротехниката. Но не от любов към предмета, а към деколтето и късата пола на младата даскалица, която беше за първа година преподавател.
3
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В училище трябва да цари известна анархия, но е добре да има и някои елементарни правила. На циците не им е мястото там дето се вика. Иначе пък това за цвят дрехи и т.н. е прекалено.
2
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тази възраст половината момичета нямат какво да покажат, като гърди и носят сутиени с дунапрени и само няколко имат развити хубави истински гърди.
1
28
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скоро, твърде скоро фереджета ще сложите а и обрязване ще има. Гласувайте за тиквун феса!