Танев не ще да е министър вече, дава оставка до дни

Министърът се срещна с премиера Бойко Борисов
58
Танев не ще да е министър вече, дава оставка до дни
Снимка: БТА, архив

Просветният министър Тодор Танев се срещна с премиера Бойко Борисов, съобщава "Стандарт".

В половинчасовия им разговор участие взели и депутатите от т.нар. гражданска квота на Реформаторския блок (РБ) Гроздан Караджов, Мартин Димитров, Петър Славов и Иван К. Иванов, който е зам.-председател на НС.

Борисов е благодарил на Танев за свършеното в поверения му ресор и го уверил, че и занапред ще търси мнението му. Реформаторите пък посочили, че са удовлетворени от дейността на своя представител в кабинета.

Танев от своя страна бил категоричен, че не би останал. Оставка ще подаде понеделник-вторник, когато бъдат подготвени необходимите документи. Той посочил, че смята, че има атака срещу министерството.

Не са вадени аргументи срещу номинираната от РБ Меглена Кунева, но представителите на Гражданския съвет в блока са обяснили своята позиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
7
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
По кои въпроси г-н Танев ще бъде съветник ?!Стига вече, той просто няма място в нито едно министерство. Г-Н бОРИСОВ ПО НИКАКВИ ВЪПРОСИ ДА НЕ СЕ СЪВЕТВА С НЕГО ЗАЩОТО ПАК ЩЕ СГРЕШИ, А ПРИ ВТОРА ГРЕШКА ПРОШКА НЯМА.
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да помага на Борисов,че той с Винету май ще си замине...
17
2
 
7
 
! Отговори
Спонги преди 8 години
Танев, син на комунисти, ченгета и номенклатура се дупи по наследство на тези които държат черпака.
16
2
 
6
 
! Отговори
66031 преди 8 години
Остава професора на държавната хранилка - става колега на янето... двамката ще препращат есемеси .
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-н Танев,ако и директорката на училището в с.Михайлово -Врачанско,която е некадърна и разруши училището, си подаде оставката си,ще кажем че вашия пример е позитивен!
14
1
 
18
 
! Отговори
УМЧО преди 8 години
НЯМА ДА Е МИНИСТЪР , А ЛИЧЕН СЪВЕТНИК НА ПРЕМИЕРА! ВЕЛИКА ГЛУПОСТ-НЯМАМ ДУМИ!
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
те това е стабилна коалиция махаш един веднага идва друг все с възможности да ни оправят и винаги готови да прилапат каквото могат
12
1
 
13
 
! Отговори
протестиращ преди 8 години
ОСТАВКА на всички.....
11
3
 
7
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
Аз не съм гласувал.....
10
1
 
25
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
Верно, днес прочетох в нета, че реформаторските извратеняци са издигнали националния предател Кунева за министер. Е, тва е върхъ на айсберга. Абе докога ша търпиме тиа измамници на власт?.
9
2
 
14
 
! Отговори
Ще търпите! преди 8 години
Вие гласувахте за тях и ще си ги търпите!Един велик човек, ви го е казал " Не народ а ***"!
8
1
 
20
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
До Анонимен 1Страшна демагогия ! Хем доволни, хем му искат оставката, само и само оная кукумявка да има "портфейл" Жална ни майка българска !!!
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да е ясно на всеки, който се е хванал с това правителство. Ще бъде унижен винаги, когото на Някой му е удобно. Няма да се разреши напускане с достойнство.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Киряк Танев е като Киряк Москов и всички киряци от деформаторския жилищен блок. Не намериха нов министър.
5
1
 
5
 
! Отговори
?! преди 8 години
Голям пожар гори на метри от Бойко Борисов в БургасОгънят е избухнал в квартал "Акациите" до стадион "Черноморец" на около 300 метра от обновената жп гара, открита от премиера.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен - Абе кво става в тава скапано управление?как к'во става, номинацията на г-жа "власт" не казва ли достатъчно.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде давай оставка вече!Много гафове направи тоя министър,трябваше много отдавна да подаде оставка,какво чака още?Подкрепа от Турция и от турското посолство ли?
2
3
 
20
 
! Отговори
рррррррррр преди 8 години
100% професорът е по качествен, по достоен и по професионалист от онова кривоустото алчно и властолюбиво недоразумение, продало и съсипало за един комисион атомната енергетика на РъБъ. Така и на образованието ще е.е м.мата и ще изпълни опорната точка на всички ***, които са ни управлявали през последните години, а именно: *** и необразован народ лесно се манипулира /не управлява/.
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе кво става в тава скапано управление?. Бойко каза , че иска оставка на министъра на просветата заради гафове в министерството ама бил доволен от него. Бил свършил добра работа и ониа реформаторските ***....сти начело с Рада били доволни. Цялото правителство е съставено от неграмотни индивиди и трябва да се маха и с него и парламента.