Изобретателни деца преписват с колани, часовници...

До 220 лева струват подобни хитринки за матурите
Обновена: 17 май 2016 09:34 | 17 май 2016 09:07, Боряна Павлова
3
Изобретателни деца преписват с колани, часовници...
Снимка: Flickr

Умни джаджи, с помощта на които можеш да препишеш или да ти бъде подсказано на матурата, вървят между 60 и 200 лева.

69 лева например струва часовник, на който могат да бъдат качени над 1000 страници текст, пише "Стандарт".

Още по темата

На самия часовник се качват файлове, които след това се визуализират на дисплея. Търговците в нета специално са посочили, че часовникът на нашия пазар ползва кирилица.

Друго устройство за подсказване наподобява кредитна карта, която приема сигнала отвън. Самата слушалка е подобна на тапичка и се поставя дълбоко в ухото. Цената е 200 лева, но в предизпитните дни върви на промоция от 160. Сто лева струва слушалка с презареждаема батерия.

Продават се и "незаглушими" mp3 плеъри, които могат да се използват на места, където сигналът се заглушава. Някои от българските училища разполагат с подобна апаратура.

220 лева пък струва микрослушалка, която няма нужда от мобилен телефон. Малка камера, която снима теста и го праща на външен човек може да струва до 200 лева. Всички джаджи се маскират като колани, копчета и всякакви други аксесоари от облеклото.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Ха-ха-ха!!! преди 5 години
"Друго устройство за подсказване наподобява кредитна карта, която приема сигнала отвън. Самата слушалка е подобна на тапичка и се поставя дълбоко в ухото. Цената е 200 лева, но в предизпитните дни върви на промоция от 160. Сто лева струва слушалка с презареждаема батерия."Един такъв тарикат наскоро го оперираха да му изкарат такава джаджа от ухото. Така я натъпкал, че после няколко ушни лекари не могли да я извадят. Чак като ръждясала и се разпаднала вътре, му срязаха ухото. :-)
2
0
 
3
 
! Отговори
да бе преди 5 години
това са стари технологии. вече преписват с умен пръстен - "smart ring".Някой си слагат и гипс на пръст от лявата ръка. Под гипса - умен пръстен.
1
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ами онази адреналинката да си беше взела такъв колан за преписване вместо да я люшкат по хотелски стаи професори ...