Бал като в приказките

19-годишна абитуриентка от Пловдив покани 250 гости
29 май 2016 12:06, Петя Славова
185
Бал като в приказките
Снимка: Facebook

Истерията около абитуриентските балове не подминава завършващите, независимо с какви възможности са техните близки. След като в социалните мрежи и след тях медиите разказаха историята на Кристиан Неделчев, който тръгна пеш на бала, докато не бил застигнат от Весна Видева, ето я историята на един от най-пищните абитуриентски балове. Този на Габриела от Пловдив, която покани 250 гости на бала си, сред които консулът на Казахстан и шефът на полицията в Пловдив.

Прическата ми бе с поръчкови перли и рози, разказва абитуриентката пред "168 часа". Момичето учи в частен колеж, профилът й в социалните мрежи е следен от хиляди хора, често ходи на почивка в Дубай, Тайланд, Мексико, Барбадос.

Живот като на истинска принцеса, която тази година има и бал. Габриела Якуб е 19-годишно момиче от Пловдив. Балът й е шеметен, с червен килим, дрон, който да следи всяка нейна стъпка, бутикова торта, уелкъм дринкс, поднесени от популярна водеща, украса от живи цветя.

Подготовката за празненството започва година по-рано. Докато Габриела е на почивка в Дубай, си харесва дизайнерска рокля. После още две в Истанбул и така младата дама е с три рокли на бала си.

На 24 май зрелостничката завърши частна профилирана гимназия "Класик": "Снощи мина добре. На мен не ми беше чак толкова развълнувано, моят личен бал беше доста по-интересен. Иначе беше обичайното - събрахме се с моя клас, влязохме в ресторанта, забавлявахме се, но не се получи много купон, честно казано. После на дискотека, поръчахме хубав алкохол и купонът се получи", споделя топабитуриентката пред изданието.

Личният й бал, организиран от семейството й, е доста по-грандиозен и пищен от училищния."Имаше доста хора - 250 човека. Исках всичко да бъде перфектно. Майка ми се зае с подготовката на събитието", споделя младата дама.
 
"Поръчахме живи цветя, украса, червен килим. Менюто беше уточнено предварително, аз го променях около 4 пъти Имаше рибни деликатеси, но исках и да има по-обикновенни неща - като пилешка пържола например. Центърът на събитието беше разрязването на тортата, която беше украсена с живи, истински рози", заяви тя. Какви подаръци е получила дъщерята на най-известния зъботехник в Пловдив.
 
"Получих много подаръци. Най-впечатляващият беше щраусово яйце, което е изрисувано от известна пловдивска художничка с най-известната картина в света. "Целувката" се казва картината. Също така получих кошница с цветя, която изобразява кученце. Моето кученце по-точно", екзалтирано заяви Габриела.
 
Младото момиче се подготвя за този паметен момент от живота си цели две години. Тоалетът, роклята, обувките, прическата са една малка част приготовленията: "Като цяло харесвам визията си и знам, че каквото и да сложа, ще ми стои добре.
 
Не съм се занимавала с шивачки и проби - резултатът няма да е по-добър от това, което се получи. Имах три рокли, които си купих. Едната я избрах съвсем случайно, когато бях на почивка в Дубай. Там цените са доста по-нормални. Освен това в Дубай имат какво повече да предложат от нашите родни дизайнери и шивачки", сподели момичето,  бъдещата студентка.
 
Габриела определено има атрактивна визия и се радва на завидна известност в града под тепетата: "Истината е, че непрекъснато се поддържам. Не спирам. Дори днес след бала ми, когато съм толкова изморена, отивам да си оправя миглите и косата си Външният ми вид е моята страст и се интересувам от него от дете. Когато човек изглежда добре и се чувства добре, истината е, че всичко му се получава и другите го забелязват", отбелязва Габриела. А дали животът й ще продължи като приказка, само времето ще покаже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да й го набия!
78
1
 
44
 
! Отговори
8 преди 7 години
До Стария лихварПИСНА МИ,КАТО КАЖЕШ ИСТИНАТА ДА ТЕ НАРИЧАТ"ЗАВИСТНИК".САМОЧУВСТВИЕТО ПРИ ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ХОРИЦА ИДВА ОТ ПАРИТЕ.250 ДУШИ ИМАЛО НА БАНКЕТА Й И 200 БИЛИ СЪРДИТИ,ЧЕ НЕ СА ПОКАНЕНИ!МИЛО МОМИЧЕ,ТВЪРДИШ,ЧЕ СИ УМНА -ДОБРЕ.ПУСНи СЛУХ,ЧЕ БАЩА ТИ Е ФАЛИРАЛ И ТОГАВА НАПИШИ КОЛКО ПРИЯТЕЛИ СА ВИ ОСТАНАЛИ .НО ЧЕСТНО!ЩЕ БЪДЕШ МНОГО НЕПРИЯТНО ИЗНЕНАДАНА!НЕ ЗНАМ КОЛКО СИ БИЛА ХУБАВА,НО ДОБРЕ СИ ПОХУБАВИЛА ВЪНШНИЯ СИ ВИД.А ЧУЕШ ЛИ НЯКОЙ ДА ТИ ЗАРАЗКАЗВА КОЛКО Е УМЕН,БеГАЙ ДАЛЕЧЕ!
77
1
 
37
 
! Отговори
ГОУЕМА НУВИНЪ! преди 7 години
Голяма новина! Няма що!Трябваше и снимка на въпросната кифла - не искам да я обиждам, но от това което е казала и направила това определение ми се струва пределно точно!Не е зле данъчните да проверят мама и тате от къде имат кинити за такова балче!С риск да си навлека коментари от сотра на какъв съм хейтър - нямам нищо против момичето, но защо се опитва да ме занимава с това какъв страхотен баровски бал и е бил спретнат от мама и тате!
76
1
 
44
 
! Отговори
обективен преди 7 години
По снимките във фейсбук- най-обикновено момиче, което за съжаление ще повехне доста бързо. Изкуствена уста, много грим....Жалко, че родителите и не са успели да я научат, че красотата е преходна и трябва и акъл. Парите на тате са до време.
75
1
 
47
 
! Отговори
неможе да ни стигнат преди 7 години
Ние от Столипиново също събираме по 250 гости но караме по три дни, па ходиме и до болницата.
74
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реве ми се, като знам какви проблеми имам, като знам обикновените хора, какви проблеми имат, колко е трудно по нормален начин да оцелееш и как разни такива в бъдеще мениджърки, те поучават как да живееш и да се справяш с живота си и че всъщност ти си виновен, че живата ти е такъв. Но как да се състезаваш с такива, като нея? Едно обаче е вярно, че колкото по-високо самочувствие имаш, добре си облечен, толкова повече успяваш.
73
2
 
27
 
! Отговори
Димитър преди 7 години
Как не ги е срам от Нова тв да си пълнят предаванията с такива "събития".Има толкова много по важни неща отколкото "приказния" бал на една кифла.
72
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eми кой с каквото има да се похвали. Някои хора празнуват различни постижения, други просто, че имат пари :)
71
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Татето сигурно щее я шитка некъде по Дубай, затова е целия цирк, чак пък и по Нова я даваха, абе жалка рабита, а шефа на полицията вместо да посещава това позорище като гост, би трябвало да назначи мнохо сериозна проветка
70
1
 
57
 
! Отговори
ina преди 7 години
Няма лошо нито в събието с гостите, нито в тоалетите, нито в поддържане на визията. Но да направиш всичко това, само защото си завършил училище... Това вече си е страшно!
69
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
винаги съм мислила,че танците са удоволствие. току що гледах предаването ЛЕГЕНДАТА за нешка робева. ТОЛКОВА МНОГО УСИЛЕН ТРУД !!!!!!!!!!!!!! тази НЕШКА !!!!!!! тези нейни "деца" ! и си помислих -та те едва се издържат! дали някой от тях е минал през такъв "приказен" бал,и дали би могъл да си го позволи? а нешка и "децата"и триумфират по света. ПОКЛОН!
68
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лукстът е слабост на характера и способносттите.Истинските силни в света никога не парадират. Винаги се стараят да бъдат дискретни, дори да управляват потоци от милиарди всеки ден, да пишат законите на държави, контролират държави с ядрен арсенал и т.н.Комплексираните мижитурки със смешни пари се показват с уж големи харчения.
67
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Типична бай ганьовщина. Тази млада "дама" - ха, ха, ха - "дама" знае ли кой е написал Рибния буквар, и в коя година е основана българската държава. В частния колеж не изучават такива "простотии", там учат младите "дами", как по-добре да се пробутат в живота. А защо изобщо има частни гимназии? И по какви учебни програми обучават те? Защо не са еднакви с програмите в държавните училища? Защо драстично се нарушават демократичните принципи "равен шанс" и "равен старт"!!! Ало-у, псевдодемократите?!
66
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пари и стил се изработват за няколко поколения. Тук се демонстрират пари, за стил ще трябва да почакаме още много време. Или както са се изразявали едно време англичаните - СНОБ /без благороднически произход. Парвенюто си е парвению....
65
2
 
48
 
! Отговори
Xxx преди 7 години
Тази,един ден да я оставят без джобни и ще се хвърли от терасата,иначе по телевизиите ми говори,че чела за себе си злобни коментари,абе моето момиче ,нормално е ,щото е ясно,че се опитваш с парите на мама и тате да се правиш на известна.Разкарват те като мечка от студио в студио,не ставаш ....
64
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За съжаление, мисля, че това момиче има психически проблеми. А родителите - независимо че бащата бил зъботехник (тук държавата следва да помисли, как човек с полувисше образование печели толкова пари, т.е. НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДЪРЖАВАТА ДА ВЪВЕДЕ ПРЕДЕЛНИ ЦЕНИ В ЧАСТНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ИНАЧЕ ДЪРЖАВАТА Е СЪУЧАСТНИК В РЕКЕТ, А РЕКЕТЪТ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ) са някакви еснафчета, новобогаташи, търсещи всякакъв начин да компенсират духовна кухота. А малката е техен жалък продукт. Само съжаление, нищо повече.
63
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
еврейски истории.. да се знае кой държи държвата за топките
62
2
 
34
 
! Отговори
Зъб преди 7 години
Зъботехник да си днес в БГ!
61
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
очевидно и, че девойката си пада по *** хляб....Пакистан, Дубай, Турция
60
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И на кой му пука. Цялата дандания с тия балове една голяма глупост. Смешни повлекани и смешни младежи ходещи като бастуни със зле ушити костюми. *** еснафщина.