Бал като в приказките

19-годишна абитуриентка от Пловдив покани 250 гости
29 май 2016 12:06, Петя Славова
185
Бал като в приказките
Снимка: Facebook

Истерията около абитуриентските балове не подминава завършващите, независимо с какви възможности са техните близки. След като в социалните мрежи и след тях медиите разказаха историята на Кристиан Неделчев, който тръгна пеш на бала, докато не бил застигнат от Весна Видева, ето я историята на един от най-пищните абитуриентски балове. Този на Габриела от Пловдив, която покани 250 гости на бала си, сред които консулът на Казахстан и шефът на полицията в Пловдив.

Прическата ми бе с поръчкови перли и рози, разказва абитуриентката пред "168 часа". Момичето учи в частен колеж, профилът й в социалните мрежи е следен от хиляди хора, често ходи на почивка в Дубай, Тайланд, Мексико, Барбадос.

Живот като на истинска принцеса, която тази година има и бал. Габриела Якуб е 19-годишно момиче от Пловдив. Балът й е шеметен, с червен килим, дрон, който да следи всяка нейна стъпка, бутикова торта, уелкъм дринкс, поднесени от популярна водеща, украса от живи цветя.

Подготовката за празненството започва година по-рано. Докато Габриела е на почивка в Дубай, си харесва дизайнерска рокля. После още две в Истанбул и така младата дама е с три рокли на бала си.

На 24 май зрелостничката завърши частна профилирана гимназия "Класик": "Снощи мина добре. На мен не ми беше чак толкова развълнувано, моят личен бал беше доста по-интересен. Иначе беше обичайното - събрахме се с моя клас, влязохме в ресторанта, забавлявахме се, но не се получи много купон, честно казано. После на дискотека, поръчахме хубав алкохол и купонът се получи", споделя топабитуриентката пред изданието.

Личният й бал, организиран от семейството й, е доста по-грандиозен и пищен от училищния."Имаше доста хора - 250 човека. Исках всичко да бъде перфектно. Майка ми се зае с подготовката на събитието", споделя младата дама.
 
"Поръчахме живи цветя, украса, червен килим. Менюто беше уточнено предварително, аз го променях около 4 пъти Имаше рибни деликатеси, но исках и да има по-обикновенни неща - като пилешка пържола например. Центърът на събитието беше разрязването на тортата, която беше украсена с живи, истински рози", заяви тя. Какви подаръци е получила дъщерята на най-известния зъботехник в Пловдив.
 
"Получих много подаръци. Най-впечатляващият беше щраусово яйце, което е изрисувано от известна пловдивска художничка с най-известната картина в света. "Целувката" се казва картината. Също така получих кошница с цветя, която изобразява кученце. Моето кученце по-точно", екзалтирано заяви Габриела.
 
Младото момиче се подготвя за този паметен момент от живота си цели две години. Тоалетът, роклята, обувките, прическата са една малка част приготовленията: "Като цяло харесвам визията си и знам, че каквото и да сложа, ще ми стои добре.
 
Не съм се занимавала с шивачки и проби - резултатът няма да е по-добър от това, което се получи. Имах три рокли, които си купих. Едната я избрах съвсем случайно, когато бях на почивка в Дубай. Там цените са доста по-нормални. Освен това в Дубай имат какво повече да предложат от нашите родни дизайнери и шивачки", сподели момичето,  бъдещата студентка.
 
Габриела определено има атрактивна визия и се радва на завидна известност в града под тепетата: "Истината е, че непрекъснато се поддържам. Не спирам. Дори днес след бала ми, когато съм толкова изморена, отивам да си оправя миглите и косата си Външният ми вид е моята страст и се интересувам от него от дете. Когато човек изглежда добре и се чувства добре, истината е, че всичко му се получава и другите го забелязват", отбелязва Габриела. А дали животът й ще продължи като приказка, само времето ще покаже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
40
 
! Отговори
да преди 7 години
няма драма, че във втори сайт пишат за девойката в два сайта си е платила - в два сайта е писано плащаш - получаваш
58
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за съжаление е това "бедно" момиче! такава меркантилност, лицемерие и заблуда. добре, че не може да се види праз очите дори и на най-близките си приятели...ще потъне в дън земя. жалка историика
57
2
 
42
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Понеже прочетох по-долу коментарите някакви намеци за "завист", аз мога ли да попитам, кой има желание да живее в презадоволеност и мисловна и духовна пустош, в която си само и единствено опаковка, която, ако продължи в същия дух с корекциите, трудно ще се разложи след като пукнеш, просто защото твърде много изкуственяк ще има набутан вътре? Да ви имам аз мераците и мечтите и образите за ...завиждане... Единственият шанс на това момиче да е щастливо е да остане к-уха и про-ста, каквато е.
56
5
 
36
 
! Отговори
Настрадин Ходжа преди 7 години
А защо не я покажете? Това на снимката не е тя. Ако ще и хиляда пъти по-богата да е, по-красива няма да стане. Евреите са грозни и уродливи.
55
2
 
27
 
! Отговори
до 66 преди 7 години
До Стария лихварНе завиждам на Габриела. Обаче отказвам младите хора да бъдат въвличани в състезание кой повече пари ще покаже на 24 май. Не му пука за тоалетите и, за удоволствията, които си позволява. ОК. Това е нейната ясла, да си хрупа сенцето там. Искам да знам плановете на младежите за живота, искам да знам какво им дава България в това отношение! Да остават тук, а не да емигрират! Какво им харесва у нас и какво не, какви са им мечтите. Това искам да знам. За корекции на обществото.
54
4
 
14
 
! Отговори
Ей, все пак преди 7 години
са успели да изненадат и това девойче пловдивските цветари (изостанаха софийските дизайнери и шивачи))), букетът приличал на кученце))). При това на нейното). Но му се чудя на това дете, за кого се гласи така - грижи по нокти, мигли и коса, като ние нямаме дизайнери, да я преценят, професионално...
53
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И на кого е необходимо да чете тази ода на еснафщината на новото време? По добре, преди да опишете с такъв патос какви парцалки си е купила абитюренткана и откъде , проучете как са забогатели родителите и и дали са платили данъци върху реалните си доходи. Сигурен съм че това ще бъде по-поучително за реалностите на т.нар. бизнесмени у нас
52
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано автора на статията е взел добри пари, че си е срамота в една бедна страница, където хората едвам свързват двата края да четат подобни статии. На момичето и пожелавам един ден да отиде на мястото на хората които работят за родителите и и да разбере как се изкарват 600 лв с труд,
51
2
 
44
 
! Отговори
тцтц преди 7 години
ега ти пушилката и суетнята за едно кирливо средно образование и то с ниско качество- от цялата работа са научили да броят до 12.
50
1
 
10
 
! Отговори
за6то преди 7 години
Защо се получава така? Изливащата се агресия по време на абитуриентските балове е събирана цели 12 години. В резултат, вместо да прави планове за бъдещето и мислите му да са заети с това, абитуриентът гледа преди всичко да си излее зехира и да се освободи от негатива, събиран в училище. Понеже в тия 12 години има бой в и извън училище, страх, наркотици и банди, секс в тоалетните, липса на лидерски качества у учителите и страх за оценките.
49
1
 
12
 
! Отговори
До 61 преди 7 години
Зависи за какво икой я купува, иначе нема логика от цялата тая кампания, а и посланика на Казахстан там)))
48
23
 
7
 
! Отговори
Стария лихвар преди 7 години
Четейки статията и коментарите под нея, не мога да не се сетя с усмивка за това чудно произведение на Радой Ралин:Срещнали се на полянка,прабългарин и славянка.Цуни-гуни, вади-тури,народили чук*унд*ури.Хем е*бли*ви, хем кр*адли*ви,но най-вече з*авист*ливи.
47
1
 
27
 
! Отговори
ха преди 7 години
Като се замисля, абсолвентите, които имат много повече основания за празнуване, са направо скромни в сравнение с абитуриентите.
46
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали сещате че това ходене до Дубай не е туку така, кой знае колко пъти са и продавали "девственоста", шиенее, разпеечатване, пак шиене, пак разпечатване, с тая фамилия са се търговци))) Иначе нема как зъболекар, колкото и да е успешеен да си позволи подобни нещо, особено в провинцията
45
2
 
19
 
! Отговори
до 56 преди 7 години
До АнонименРазбираш ли, че за Емиратите Габриела е стара мома? Там женят момичетата по на 10 години, че и по-рано.
44
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не вярвам някога гяуров,гюзелев,кабаиванска,гена димитрова,....джон атанасов....д-р чирков....ицо камата...станка златева....стефка с нейните 209 см......и още....и още..... да са правили БАЛ КАТО В ПРИКАЗКА,но света знае имената им !
43
1
 
36
 
! Отговори
WTF преди 7 години
Ама сериозно ли? Тая има силикон в устните бе. На 19?????? Наистина трябва да се прекара закон за разстрел на некадърни родители......
42
3
 
18
 
! Отговори
приемливо преди 7 години
Въобще не става дума за скъпите тоалети. Говорим за нерегламентирано поведение. Министърът на образованието заедно с МВР министъра да спретнат закон, забраняващ улични събирания по повод абитуриентски балове. Който иска ресторант, да се придвижва дотам сам, не на групи. Целта - обществено спокойствие и тишина. И избягване на вулгарно поведение на обществени места.
41
14
 
8
 
! Отговори
Pasata преди 7 години
Imash krava piesh mlyako!imala e pozvolila sie momicheto,kakvo pak tolkova.da e jiva i zdrava.sega che povecheto ne mogat da si go pozvolyat i hayde da si pokajem nay dobroto ot balgarina (ZAVISTTA)
40
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен, татето я гласи за продажба по Емиратите, иначе нема логика