Таван на Немската гимназия в Бургас падна върху деца

Едно от тях е с охлузвания, няма други пострадали
Обновена: 20 сеп 2016 16:48 | 20 сеп 2016 16:48, Петя Славова
10
Таван на Немската гимназия в Бургас падна върху деца
Снимка: архив, Булфото

Част от таван на класна стая падна в междучасие в Немската езикова гимназия в Бургас. Едно момче е с охлузвания, други пострадали няма, съобщава БНР.

3-4 квадратни метра от мазилката на тавана в една от стаите на осмокласниците се е срутила, докато момчета от 8 "е" клас са почивали между часовете. Децата са се уплашили.

"Чу се много странен звук, затова си помислих, че някое момче е паднало от стола си и после отидох и видях, че таванът го няма буквално. Да кажем две трети от целия таван беше по пода и по чиновете", разказва едно от момчетата.

Учебният процес е продължил нормално, каза началникът на Регионалното управление по образованието Виолета Илиева. Тя потвърди, че няма сериозно пострадали: "Няма наранени деца. Сигнализирани са родителите на децата, върху които е паднал този строителен материал. Надявам се който е правил ремонта, той да е все още в гаранция".

Директорът на гимназията Надежда Радева е в болнични.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Petar, NY преди 7 години
Сефте, 93а година бях в Добри Чинтулов в Изгрев и стана същото. Едно момче от нашите обра повечето мазилка и нищо му нямаше. Като се замисля ако това стане в нормална държава детето ще се пенсионира след делата срещу училището и общината.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тавана си е на мястото паднала е малко мазилка но затова пък звучи по сензационно.
8
1
 
4
 
! Отговори
Правопис преди 7 години
Таван в, а не на!
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бургаски вечери......пардон тавани! Да се осъди тавана че не е паднал върху депотатска глава! Веднага!
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срути се тавана на българското образование.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво в тази държава не паднало или пропаднало.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Надявам се който е правил ремонта, той да е все още в гаранция" ---------------кой той ???който е правил ремонта,т.е. строителя ли да е в ремонт ? що за подредба,що за граматика? в журналистическия не се ли учи БГ език,граматика...?
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В София улици пропадат, излизат дупки по 20 метра дълги, в Бургас падат тавани... Абе, видими резултати
2
1
 
9
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
"Надявам се който е правил ремонта, той да е все още в гаранция" - ха, за какво се притеснила тази началничка!!! Децата са извадили голям късмет, че таванът е паднал през междучасието!!! Фирмата си е за съдене, както и да го погледна, най-малкото за некачествен ремонт, застрашаващ човешки животи!!!
1
1
 
13
 
! Отговори
Men преди 7 години
Директорът на гимназията Надежда Радева е в болнични.Много странно съвпадение, как така всички се разболяват като стане нещо подобно или почнат да ги съдят. Що не иде някой журналист пред тях, пред лекаря да пита от какво точно е болна. НАП нали се борят срещу източването на болнични, да вземат да я проверят. Да не вземе да се окаже, че нищо и няма, а е врътнала поредната кражба с парите за ремонт?