Голият директор хвърли оставка като експерт на Кунева

Излезе и в отпуск, докато не се разбере как лъсна на снимки без дрехи
85
Голият директор хвърли оставка като експерт на Кунева
Колаж: Dnes.bg

Директорът на 51-то СУ "Елисавета Багряна" Асен Александров подаде оставка като съветник в Министерството на образованието и науката.

Още по темата

Оставката му е приета, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Причина за това станаха снимки, на който той без дрехи, появили се на сайта на училището. По случая започна и проверка от Софийската градска прокуратура, която ще разследва кой ги е качил на сайта.

"Вярвам в прокуратурата и очаквам след проверката името ми да бъде изчистено от всякакви съмнения и недостойни обвинения", пише Александров в мотивите за оттеглянето си.

Просветният министър в оставка Меглена Кунева е възложила на Ваня Кастрева, началник на Регионалното управление на образованието София - град, проверка за изясняване на случая.

Съгласно закона началниците на регионалните управления са работодатели на директорите на общински училища.

Кастрева е поискала писмени обяснения за установяване на фактите около случая. До приключване на проверката Асен Александров е в отпуск като директор на училището.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човека го размазахте без нищо.... Направил си е лични снимки (всички знаем как е в нета - запознанства, това , онова), а някой се е възползвал по много нечестен, изнудващ начин...и това няма как да го подкрепя и толерирам. Малко са нещата по-лоши от това да те ИЗНУДВАТ. ТОВА Е НЕЗАКОННО!!!
33
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"снимки, на коЙто"Класика!
32
11
 
9
 
! Отговори
АВЕ преди 7 години
някой ДРУГ ОСВЕН КAФЯВИTЕ ПEЕBCКИ МЕДИИ НА САЙТА НА 51 СУ ВЪПРОСНИТЕ СНИМКИ ВИЖДАЛ ЛИ Е ???Оставяте се Пeeвcки да ви води за носа, бе, хора!Толкова ли не си зададохте въпроса KOЙ директор ще седне да си качва гола снимка на сайта на училището?? Помислете малко...!
31
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 33Тролче, клето, ако имаше малко мозък/или пък беше чел/ щеше да знаеш , че хомосексуалноста при мъжете е еднакво разпределена по целия свят. С две думи -колкото са във "великата " русия нестандартните , толкова са и в Европа. Има и един друг факт, обаче!! Рускините са перманентно незадоволени понеже пиандурниците се на*си*рат от алкохол всяка вечер. Аз ЛИЧНО съм "оправял " рускиня докато мъжа и спи пиян под масата в другата стая!! И........свирката си я биваше, признавам:)
30
4
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
До 36 - аз пък съм отвратен от теб. Щял си да скършиш врата на човек, защото се е снимал гол сам пред огледалото и някоъчй е решил даго злепостави... Нямам думи. Това ли е най-страшното престъпление за теб? Добре дошли в средновековието...,
29
12
 
6
 
! Отговори
ГИБРИД преди 7 години
До Анонимен 35"100% хибридна война в действие. Всъщност за директора изобщо не иде реч. Целта е да се удари Кунева и "мръсните американци". За гнусните руски хибриди съсипването на един живот е нищо."Браво! Имало още хора с малко мoзък в 3aдунaйcкaта Гyбepния...
28
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно, е че е интелигентен човек, либерастен , няма да си сложи едно шлиферче на голо и да обикаля градинките и обществените тоалетни, като всеки уважаващ себе си ексхибиционист, той се изтъпанил пред цяла БГ. Не го одобрявам.
27
11
 
17
 
! Отговори
отвратен преди 7 години
Абе гнусна работа, някакъв забравил се директор, дето трябва да е пример и за колеги учители и за децата, си прави селфита като си развявава наденицата пред огледалото.Естествено, че ще му хакнат телефона или лаптопа или там където си държи тези гнусотии. Не вярвам да е толкова *** и да ги е пращал на ученички, но бас държа че има профили в десетина сайта за запознанства. Е, ако такъв ми учи детето му кърша врата като на пиле!
26
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
100% хибридна война в действие. Всъщност за директора изобщо не иде реч. Целта е да се удари Кунева и "мръсните американци". За гнусните руски хибриди съсипването на един живот е нищо. Не били прави Обама ли???????????!!! Прав е и още как!!!
25
6
 
19
 
! Отговори
Георги преди 7 години
И тука както навсякъде в България има двоен стандарт, ЗАЩО Волен Сидеров не напусне парламента, и той има такива снимки, сигурно защото му е 5 сантиметра, според Яне Янев.
24
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, Родителю клети, то се вижда, какви са програмите на Сорош, утре сина ти ще те обърне в банята, а ако имаш дъщеря, направо не ми се мисли. Явно си падаш по нестандартните програми и практики.
23
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам директора и се питам, какви ли са учителките? Те трябва съвсем да са му отпуснали края.
22
6
 
5
 
! Отговори
Лионска преди 7 години
Наденицата поне голяма ли е била ?
21
20
 
16
 
! Отговори
Родител 51 СУ преди 7 години
Моето дете учи в това училище и трябва да кажа, че този директор направи МНОГО за училището! Вземете поне разгледайте сайта на училището... Дълго е за разказване, евалла на човека!И само за да изфабрикуват предизборна гaдoрия измислиха тая гнуcнa фалшификация - хем да лепнат нещо на Кунева, хем да охулят "Америка за България", която финансира няколко проекта В ПОЛЗА ЗА УЧЕНИЦИТЕ. И то в удивителен синхрон между хакери, Пpaс Пpeс и прокуратурата. Открийте общият знаменател...!
20
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беше свестен човек. Имаше добро семейство...
19
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой знае, на какво ги учат в това "училище"? Целия учителски колектив трябва да отговаря, за нестандартните сексуални практики, на които обучават подрастващите.
18
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прави впечатление, как го защитават учениците и учителите. Явно разложениет о в това училище е необратимо. Най правилно ще е да се разформирова и да се освети на ново.
17
11
 
11
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Корумпирани червени хакери са направили тая гнусотия- не наивните ученици.
16
4
 
9
 
! Отговори
Ученик преди 7 години
Да кажем, че е фотошоп...Откъде е изрязана тогава главата? Дайте да видим оригиналната "облечена" снимка!!!
15
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дори да е дал някому тези снимки. Той няма орво да ги дава и разпространява, без негово знание и разрешение. Подсъдимо е.