Софийският университет вдига студентските такси

Двойно е увеличението например в Историческия факултет
18 фев 2017 12:00, Петя Славова
33
Софийският университет вдига студентските такси
Снимка: архив, Булфото

Софийският университет "Свети Климент Охридски" вдига таксите за обучение. Увеличението ще засегне само новопостъпващите студенти, специализанти и докторанти.

Още по темата

Намаление ще има за редовните студенти в специалност "Математика"  - вместо 800 лева, те ще плащат 640 лева.

Увеличение ще има и за тези, които искат да се обучават задочно. В Историческия факултет таксите скачат двойно - от 450 на 900 лева.

Повече ще се плаща за редовно обучение по "Японистика", "Кореистика" и "Южна, Източна и Югоизточна Азия" – от 600 лева на 1 000 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: таксистудентиСУ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе не е вярно.*** като я изберем ,офицялно след месец...и хоп всичко безплатно.ще видите вие...Нали ни обеща....
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Споко бе *** изпълнява вече обещаното...Всичко безплатно,здравеопазване,образование,...мир ,любов и България от утре 8000000.Ураааа другаре
6
1
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
Странно - математиката пада, а разни жълтурски специалности им вдигат таксата. Да не се очакват бежанци и от Азия? Защото те ще изядат и ромовете, и сирийците, и бездомните кучета. Пък и не готвят лошо, ядат малко, бачкат яко. То по-добре Китай на Балканите, отколкото Нео-Ирак ми се чини?
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей *** обеща супер просперитет и всичко безплатно в България да стане.Изведнъж всичко се вдига,а госпожа ,,,...........,,,,.Обещавай то нашенеца е прос като ***,ще ти върже
4
1
 
12
 
! Отговори
Кежон преди 7 години
До МитакПроС съм бил, видиш ли...Колко сладко и наивно...Ти студентче ли си още или си чедо на "правилните" мама и тати ? Нищо, аз докато учех също мислех така, че като се трудиш, че като си упорит, то ще успееш...да, ама не. У нас успяват връзкарите, а образованието не струва пет пари. Аз дори съжалявам, че съм отделил толкова време и средства в нещо, в което няма никакъв смисъл.
3
14
 
5
 
! Отговори
Митак преди 7 години
До КежонТова е оправданието на всички непрокопсали двойкаджии ! Ако човек е умен и работлив - не само, че има много работа и работни места, а и заплатата е европейска. Ако щеш и три висши образования имай, като си прос - ще си продавачка.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тия явно продадоха и изхарчиха парите от имоти и сега единствено остава да вдигат таксите!
1
2
 
29
 
! Отговори
Кежон преди 7 години
Пари на вятъра...Влагаш пари в образованието си, учиш си уроците и накрая гледаш как връзкарчетата и "правилните" хора успяват, докато ти свършваш като продавач-консултант в някой МОЛ.