Първокласник удари съученик в Благоевград

Малчуганът бил с болки в корема, откаран е в Спешното
13 мар 2017 13:45, Анисия Иванова
18
Първокласник удари съученик в Благоевград
Архив: Булфото

Първокласник е бил откаран в Спешния център в Благоевград с болки в корема след удар от негов съученик. Това каза Димитър Арабаджиев, директор на Шесто СУ "Иван Вазов" – Благоевград, където е станал инцидентът.

"По време на час, при размяна на реплики, двете деца са се скарали и докато се намеси класният ръководител Мая Георгиева, се случва този инцидент. Водени от дълбочината на онзи жесток инцидент в софийско училище, решихме да извикаме Спешен център, защото детето се държеше за коремчето", каза още Арабаджиев пред "Фокус".

Той добави, че майката на детето също е била повикана в училището, за да го придружи до Спешния център.

"Поддържахме връзка и тя се обади, за да каже, че след извършен преглед детето е добре и няма нищо обезпокоително в състоянието му", подчерта Арабаджиев.                                                                  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
ник преди 7 години
И какво? Всеки трябва да намери своето място. Или те бият, или ти биеш. Така е в живота.
14
0
 
1
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
До До АБВ 11Не думай! А 2-ри, 3-ти,4-ти и да не изреждам повече.Те сигурно се целуват по цял ден? Нормално е да се поскарат, да се посбият, но само толкова. Ние сме ли правили всичко това? Е, и нашите деца го правят.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сега да не започнат и да ги диагностицират и да ги влачат при специалисти .Добре, че по наше време нямаше толкова медии , че ние как се биехме .Със една тежка кожена чанта прас по главата . Как сме оцелели и пораснали не знам без прословутите специалисти . Не и между другото - но е много опасно ако едно не му даваш да се изразява ,ако трябва да седи само кротко може да ги поболеем децата
12
0
 
5
 
! Отговори
много тук преди 7 години
споменава боя между деца едно време.Така беше,но се разменяха ритници.Сега децата гледан мм боеве и удрят опасно,по опасни места.Просто са озлобени.
11
0
 
14
 
! Отговори
Ben Sherman преди 7 години
Госпожица или госпожа Анисия Иванова е ходила в унивеситет, за да отрази "бой" между първокласници...Да не дава Господ! Днес.бг копаете дъното.
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Nadia Nikolova 85Много са ми интересни подобни класификации. Детето ударило и веднага му се лепва щампа - насилник?! Но не се спира до там, а се поставя под съмнение умственият багаж на родителите. Но и това не е всичко (както се казва в едни реклами), а като за гарнитура - единият родител е 100% насилник, а защо не ... за по-сигурно и двамата?!p.s. Аз не бих бил толкова (100%) сигурен. Възпитавали ли сте деца?
9
0
 
8
 
! Отговори
До АБВ преди 7 години
Точно първокласниците се бият помежду си.
8
0
 
18
 
! Отговори
елена преди 7 години
ха ,голяма новина . ЗА ПРЪВ ПЪТ ЧУВАМ ДЕЦА ДА СЕ БИЯТ И ТО В УЧИЛИЩЕ.
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Сбъркана системаДа и кви мерки имаше едно време? Идва директора зашива по един шамар и айде в час. Кой знай какво станало две деца се сбили ...
6
0
 
16
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
Това не може да е вярно! Как така първокласник ще се бие с друг първокласник?
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оф стига сте ривали голямо нещо станало! Едно време през 80-те малко ли се млатихме и ние айде стига глупости вече!
4
1
 
21
 
! Отговори
Сбъркана система преди 7 години
И до там... Какви мерки ще се вземат в училищата... камери не навсякъде има охранаПравата на учителите са до минимум. Учениците нямат респект.
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както е тръгнало утре и като се погледнато лошо ще го пишете като новина.Да, не е хубаво да се удрят и бият, но започнахте да отразявате едва ли не всеки шамар.Ние като деца играехме, удряме се ... случвало се е да се сбием, но даже родителите ни не знаеха за това, а сега ...
2
0
 
21
 
! Отговори
Оня преди 7 години
Станахме като американците вече. Кога ще очакваме новината за съдебниото дело между родителите?
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма новина...