Стартира най-голямото изложение за образование у нас

Кандидат-студентите ще се запознаят с възможностите на чужди университети
15 мар 2017 16:05, Александър Попов
1
Стартира най-голямото изложение за образование у нас

За поредна година, на 17 март, в сградата на ЦУМ в София, стартира най-голямото образователно изложение провеждано в България – "Образование без граници". В рамките на събитието досега са се представили над 450 участници от повече от 34 страни по света. На фона на въпросната впечатляваща статистика, тазгодишното му издание се отличава с особено богатата си, амбициозна и наситена програма.

За първи път на "Образование без граници" ще имате възможност не само да получите актуална информация за вашето кандидатстване в чужбина, но и да вземе участие на място в конкурс за прием в едно от най-престижните световни висши финансови училища - Финансовият Университет към Правителството на Руската Федерация. Това е изключително рядка и уникална възможност за нашата страна.

Друг силен акцент в програмата на "Образование без граници" е висшето обучение в Китай. През последните години то се нарежда сред най-висококачествените в света. Китайските университети вече традиционно задминават по редица показатели в световните образователни рейтинги и класации дори прочути колоси в тази сфера от ранга на Сорбоната. На тазгодишното издание на изложението ще гостуват представители на множество висши училища от Китай, които ще запознаят българските кандидат-студенти със своите програми и условия за кандидатстване.

На "Образование без граници" ще се проведе и специален кариерен форум, в рамките на който младите хора от България ще имат възможност да кандидатстват за стаж или работа във водещите родни и чуждестранни компании. Това е една уникална и отлична възможност, пряко отнасяща се до тяхната бъдеща професионална и кариерна реализация.

Освен всичко останало, на тазгодишното издание на най-голямото изложение за висше обучение провеждано у нас ще гостуват и водещи университети от страни като Германия, Холандия, Япония, Китай, Чехия, Словакия, Русия, Латвия, Молдова, Грузия и др.

Изложението ще се проведе от 17 до 19 март в сградата на ЦУМ. То ще отвори врати за българските посетители три дни – петък, събота и неделя. Входът е свободен. Регистрирайте се предварително на http://edu-fair.eu и участвайте в кампанията "Аз сам избрах своето бъдеще!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
ЦК на Либерастите преди 7 години
Промиването на мозъци и добиването на човешки ресурс е перфектен бизнес!