Започва първата сесия в СУ "Св. Климент Охридски"

Изпитите за кандидат-студентите днес са по математика и физика
19 мар 2017 10:21, Анисия Иванова
2
Започва първата сесия в СУ "Св. Климент Охридски"
Архив: Булфото

С изпит по математика и физика започна първата кандидатстудентска сесия на Софийския университет за следващата учебна година.

Изпитът по математика започна в 9.00 часа и е от осем задачи, а по физика - освен една задача ще има и тест. И двата изпита са с продължителност от 4 часа.

Иван Петров от София изтегли тема № 1 по математика. Кандидат-студентите, подали заявления за явяване на изпита, са 1066, съобщиха от учебното заведение.

С успешно издържан изпит по математика кандидат-студентите могат да учат в следните специалности на Софийския университет: Философия; Социология; Политология; Публична администрация; Библиотечно-информационни науки; Математика; Информатика; Приложна математика; Математика и информатика; Компютърни науки; Софтуерно инженерство; Информационни системи; Статистика; Физика; Инженерна физика; Ядрена техника и ядрена енергетика; Физика и математика; Астрофизика, метеорология и геофизика; Физика и информатика; Медицинска физика; Комуникации и физична електроника; Квантова и космическа теоретична физика; Фотоника и лазерна физика; Оптометрия; Физика на ядрото и елементарните частици (на английски език); Химия; Химия и информатика; Компютърна химия; Инженерна химия и съвременни материали; Геология; Икономика и финанси; Стопанско управление.

 
 


2
Още от
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Наско преди 8 месеца
Това са истинските дисциплини, които водят света напред, всичко друго е пълен фарс